Nou stil de viatza (194)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neata

Carmen merci de ceai. Iti tin pumnii sa-ti iasa asa cum vrei tu

O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Eu trag tare azi la munca ca maine cand voi lipsi sa nu am probleme, asa ca nu stiu daca voi mai intra. De azi sunt pe baricade, am promis si ma voi tine de promisiune.....cuscra ai grija, sunt in umbra cu biciul in mana
Carmen tinem pumnii, sa-ti iasa totul azi asa cum iti doresti.
Zuzi
O zi buna tuturor!

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna dimineatza fetelor....

M-am abtinut cu greu sa ma cantaresc azi....asa ca...mi-am zis ca mai am putin...poate 2-4 saptamani si nu merita sa ma stresez acuma. Oi vedea eu cand ma intorc de la spital cum va fi.

Va multumesc mult pt incurajari.

Olo....superpatanie. Demn de un scenariu de film...dar bine ca s-a terminat cu bine si ati ajuns sanatosi acasa. MAsina...o vei recupera intr-un tarziu.

Tzuni...asa e mai, asa am zis si eu dar uite cand am vazut ca a sarit cantarul de 100 an inebunit gandindu-ma ca deja de cand stau in casa/pat cu cerclaj cu tot...am pus 8 kg pe mine. Kg astea probabil nu lepuneam daca totul era ok si puteam sa ma plimbaresc si sa merg la scarbici...etc. Dar...m-am obisnuit cu gandul si voi vedea dupa ce nasc cum ma voi mobiliza sa slabesc.

Va poop si o zi buna va doresc.

Azi am papat 2 sandwichuri cu pate si sunca pui + castravete verde si 2 inghitituri de lapte batut.
In plan mai am o supa, apoi o salata cu fripturica. Sa vedem daca imi iese.

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Carmen, iti tin pumnii. Sa ai o zi cum ti-o doresti.

Vikinga, lasa ca pleaca mama ta si sa te vedem atunci cu slabitul .

Dordia, multa sanatate. Asteptam sa ne anunte Violeta fericitul eveniment.

Merg sa imi fac bagajele, la 12 plec la Zagreb.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna dimineata.Am venit de la servici si am intrat sa va salut.M-am cantarit de dimineata si aveam 62.3 kg ,deci stagnare ,nu stiu de ce ieri mi-a aratat mai mult http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata,
Am citit din urma, ati avut ceva spor.
Olo ce peripetii ati avut. Frmos povestit, si mai frumos e ca le-ati trecut cu voie buna.
Tlaura da-ne de veste cum iti este
Tzuni te-ai scos cu Maria ta. Job ai, acusi vine si un print
Dordialasa kg, sa vina bebibta sanatos ca dai tu jos
Mephala tinem pumnii sa iasa totul bine

Va pe toate. Imi fac un ceai si eu si ma asez la lucru.

Hopes si minunea mea - Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata fetelor! Nu prea am eu chef de vorba, dar pentru ca ati fost si sunteti alaturi de mine, tre' sa va povestesc. Inca nu am nici un rezultat; oricum, de bine nu prea poate fi. Durerile si sangerarea (usoara nu cine stie ce), continua. Se pare ca e o infectie, dar nu mi-o poate trata cu antibiotic, pana nu vede daca e si ceva cu...ochi!!!! M-a intrebat de cateva ori daca nu sunt insarcinata! Drept pt. care m-a pus sa- mi fac testul de sange; in mod normal azi ar trebui sa ridic rezultatele (urina, secretie, sange), dar pentru ca nu am cu cine sa merg, voi merge maine. Acolo nimeni nu stie boaba engleza, iar eu turca nici atat. Ieri am fost cu o vecina de-a mea, care rupe un pic engleza, asa am mai scos-o la capat. So, pana maine, visez numai bebei, si cum o iau eu de la capat cu scutece si biberoane.
Nu ma intrebati daca ma bucur; nu stiu; deocamdata sunt bulversata de perspectiva. Intodeauna mi-am dorit 2 copii, dar pentru ca Andrei a venit si asa prea tarziu, m-am consolat ciu ideea. Si acum... Desi nu prea e posibil, intotdeauna am folosit metode contraceptive, dar cine stie...!
Asa, la echo, mi-a aparut un chist pe ovarul drept, si un fibrom pe uter de 1,5 sau 2 cm. Nu mai stiu exact. oricum, nu astea-s sursa problemelor mele. Cum spuneam, se pare ca o infectie e problema.
Merg sa va citesc din urma si revin!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Laura sanatate multa http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si acum s-o iau cu inceputul:
Mik, bine ai revenit!
Alina, multumesc; intra si tu mai des pe aici! Ti-am trimis un PM acum vreo luna, nu l-ai primit?
Olo, frumoase peripetii! Si frumos povestite!
Zuzu, nu ma mai duc la sala, bineinteles; desi imi lipseste tare muuult! Multumesc pentru grija!
Mephala, votat!
Yubi, sa-ti traiasca fetita, si iti doresc sa ti se implineasca visul de a mai avea unul!
Tzuni, sa-ti traiasca si tie fetele si sa-ti mai de-a Dumnezeu cati copii vrei! Fi optimista si fi sigura ca dorinta ti se va implini! Daca tu nu crezi cine vrei sa creada?
Tumpi, e valabil si pentru tine! Cu siguranta ca iti va veni si tie randul la un bebe, doi, cati vrei tu!
Mamico, ti-am spus ca muncesti prea mult; incearca sa ai grija si de tine! Marc ce mai face?
Dordia, sarcina usoara, si lasa ca ne atati tu dupa aia!!!
Gusta, Carina, Hopes, Puskin, Criscosty, Vikinga, louisea, Rolo (unde-mi esti?), carmen, Ioana, Anky, Delidana, , si restul fetelor, cate un de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carmen tin pumni si sa ai reusita azi.

Vikinga lasa ca pleaca mami si dupa ai sa vezi ce slabesti.

Ruxandra drum bun.

Laura multa sanatate si sa fie bine.

Cuscra sunt aici super hotarata.

Anda ocupata mai esti mai scrie ceva?

Dordia ti-am zis si ieri dupa ce vine bebe pun biciu pe tine .

Hopes cum stai cu vointa ca la mine vad ca creste nivelul.

Yubi pai daca acuma ai venit de la serviciu eu iti urez somn usor.

Louisea unde esti acasa sau la serviciu?

Delia azi ai cursuri?

Violeta ma bucur ca esti mai bine.Cat timp faci tratament cu anticonceptionale?

Tzuni bine ca ai gasit serviciu lui Meri ca restul vine de la sine.Sa stapaniti sanatoase covorul.

Tumpi te astept la un ceai mai tarziu.

Claudia ai vazut filmul aseara?

Asa daca ieri nu am facut nimic azi o portie dubla dar nu e nimic asa uit de rontaieli.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput