Nou stil de viatza (194)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Va multumesc, am fost la tribunal (imi cer salariul bonus pe care nu l-am primit la nastere...si s-a ajuns in instanta), astept azi sentinta.

revin

votati: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Carmen: tin pumnii sa fie bine
Laura: ma gandesc la tine.
Marilena: nu-mi vad capul
Reviiiiiin

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Plimbarea prin viscol isi face efectul: ma doare gatul si curge nasul. Deocamdata numai la mine (n-aveam caciula). Sper ca ceilalti sa fie OK. Acu beau un ceai (verde) fierbinte.

Vikinga: daca n-a plecat mama ta, ii potzi cere retzeta de placinta? ca mor de pofta :)

Mik: bine ai revenit! Si nu mai esti suparata pe mine. OK?

Mephala: bafta la tribunal!

Tzuni: te-ai scos! Are Meri jobu asigurat ;)

Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Va invit la ceai.

Carmen bafta si dupa cum observi vin sa scriu cele 2 mesaje la pranz.

Anda inteles te astept cand esti mai libera.

Cuscra asa munceste si recupereaza face bine la slabit.

Olo sper sa nu fie un pui de receala.

Mik bine ai revenit printre noi.

Treaba mea e aproape gata ceva rufe de intins si mai pe seara sa fac de mancare si daca se opreste ploaie facem si o plimbare.

Sunt in zona poate mai apare careva.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am ajuns,
Marilena, mi-am luat ceaiul in fata si am venit sa va citesc.
Asa ca va servesc cu un ceai verde cu aroma de pepene galben.
Vik, asa cum spuneau si fetele, las ca pleaca mama ta si iti revii la normal, ca doar nu te mai alinta nimeni cu bucate bune de la mama de acasa
Carmen, tinem pumnii ca instanta sa fie in favoarea ta.
Laura, ai grija de tine, m-as bucura sa fie cu ochisori.Apropo, chiar ii aratam zilele trecute sotului poze cu voi si ii spuneam ca am fost vecine si mi-a spus ca parca il stie pe al tau
Eu am adormit aseara la serial si nici nu am mai intrat.Astazi cred ca ma bag totusi putin in pat sa dorm ca sa ma apuc de calcat, gata cu huzurul, nu mai e sarbatoare, asa ca tb sa imi fac treburile.
Anky unde esti?Ai zis ca trimiti soare la mine nu ninsoare.Dimineata iara era alb pe jos, cred ca zapada de 2-3 cm, abia mergeam ca era si gheata.Pe traseul meu eu merg de fel cu 80 -100 km/h, azi mergeam cu 55-60, asa de naspa era pe jos.Acum s-a mai topit si erau cam 3 grade cand m-am intors.
Revin....

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Bine v-am regasit!

Raport intarziat: 73 kg, adica stagnare.
Am intrat pe un palier stationar cu greutatea dupa ce am scazut spectaculos la inceputul dietei lui Montignac.
De trei saptamani nu mananc dulciuri.
Paine mananc doar dimineata, goala.
Un singur fruct pe zi, dimineata cand ma scol.

In rest sunt foarte prinsa cu munca. Am inceput sa am probleme de sanatate, eu care ma laudam cu sanatatea mea de fier.

Si cred ca numai stresul e de vina.

Am facut o infectie la radacina unei masale tratate,care avea obturatie de canal.Am luat 7 zile antibiotic.Mi s-a umflat falca.Nici acum nu sunt vindecata si perspectiva e a unei operatii sa imi inlature varful radacinii.
Pe de alta parte am greturi frecvente fara sa fie cu ochi.Ma tem sa nu am ceva legat de bila.

Carmen, foarte frumosi baietii! Cel mic are asa o figura poznasa...

Marilena, vad ca ti-ai mai revenit.

Tlaura,sanatate multa!

Tzuni, ai reinceput sa lucrezi? Sa stapanesti sanatoasa covorul.Si eu vreau sa -mi cumpar articolul asta dar nu stiu daca sa fie din lana sau polipropilena.

Va pup pe toate si sper sa intru mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele, ce faceti?

eu cred ca ma bag la nani cu Luca, casa plange, striga dupa mine ca vrea sa fie aspirata, dar azi e ziua mea mai libera cand Marc e la bunici, asa ca curatenia si calcatul pot astepta. Si daca ma enervez, cand ma scol, plec in oras cu fiu meu! mi-ar mai trebui cate ceva de imbracat daca ma gandesc bine pt Marc...dar e frig si vant!
Carmen, iti tin pumnii sa reusesti asa cum vrei tu!
Laura, si tie sa fie bine!
Marilena, da m-am uitat la film ca-mi place, ce nu-mi place e ca dracuie ft mult si mai vorbesc urat cateodata, dar ma amuza in mare!

pupici,

Mergi la inceput

cu scuzele de rigoare, , urez La multi ani, Guilehem! Mik, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa aiba o viatza frumoasa!

votati: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Copila mea tocmai a adormit pe jos uitandu-se la Shrek... De mama bantuia pe DC... Am pus-o in pat si vin la raportul de pranz.
Azi m-am cantarit, stau bine, 53.9.

Carmen, bafta multa la tribunal!

Laura, ochisori! Hai ca ar fi frumos! Tin pumnii sa fie bine!

Olo, ce de peripetii...

Dordia, sarcina usoare in continuare!

Merg ca fiu-miu ma trage sa-i citesc inainte de nani. V-am pupat!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Mik, , azi am modificat lista si am observat prea tarziu ca ieri a fost ziua baietelului tau. L-ati sarbatorit ieri, sau urmeaza, in week?

Laura, sanatate si sa fie cum iti doresti.

Marilena, sa nu uiti de cele 3 postari de seara, .
Pe la 5 dau un ceai rosu, vezi sa fii prin zona.

Criscosty, tinem pumnii lui Dany la analize. Si ai mei sunt anemici, hg n-a depasit niciodata valorea de 10,5. Mica.

Yubi, servici usor, te-am trecut cu stagnare.
Daca vad vreun film bun, il voi recomanda.

Delia, hai la un ceai.

Tzuni, felicitari, ai primit doua floricele.

Dordia, nu te necaji, mai ai putin si vei naste, concentreaza-te pe asta. Crede-ma, vei avea timp de slabit.

Claudia, spor la treburile casnice.

Ruxandra, cred ca esti in drum spre Zagreb, sedere placuta.

Louisea, multumesc pentru aprecieri.

Cornelia, cum sunteti voi? Mama ta e bine?

Anda, gata, de azi am jurnal. Ma simt motivata, vreau sa ma tina cat mai mult.

verificati lista, sa nu fi uitat vreun raport. fetele care n-au raportat de mult, le-am trecut la pauza. Sigrid....un raport???

Mergi la inceput