Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Delphinas, eu te inteleg. Stiu ca printre fumatori ideea ca tigarea relaxeaza si ajuta la emotzii, este foarte populara. Dar foloseste-te de ocazie sa te intaresti si sa nu o mai faci ca altfel
danucu mie imi place foarte mult zapada. sunt si nascuta iarna. iar noi in bucuresti am avut parte de iarna cam o saptamana la noi e caldicel si soare. magnoliile au inflorit deja ca si toti ceilalti copaci asa ca pana de Paste nu o sa mai fie nimic frumos in afara de verde proaspat pretutindeni.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si la noi a nins un pic de dimineata ,apoi a plouat si e frig.Speram si noi sa fie vreme mai calda de Paste.
Insanatosire grabnica danucu.
Lui Andrei ii curge nasul ,sper sa nu ma molipsesc ca de obicei o fac.
15+
laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaLucia spune:

Monica, mi-a placut mult problema. Am trimis-o si eu mai departe unor fete cu simtul umorului.
Teomaria eu merg la dr. Irina Dumitrascu. Nushulica, cred ca avem acelasi dr. Daca ai timp poti sa treci si informatia asta pe prima pagina.

la toate

14+ cu
bebik mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetili.

Eu tocmai am venit de la doctorita mea. S a uitat pe analize si echografiile de la Iosup.
Sunt bine si sanatoasa ca o gogosica. Ne a dat in continuare utrogestan dar nu 4 pe zi ci numai 2 seara. Colu e bine inchis si baban. Mi a controlat si cicatricea de la cezariana ca i am zis ca ma tine pe partea dreapta cand misc brusc. A zis ca probabil a facut ea nodul mai strans acolo

A zis sa nu ma ingras, io pina acum am 56 kile la 170 cm ma simt slaba
Si ne vedem pe 5 aprilie sa imi faca echo si sa imi dea trimitere la triplu test la Emil Irza.

A fost super incantata ca nu mai am hematomul. Deci mergem inainte cu tupeu. Aaaa si avem voie ..bland

Revin dupa ce citesc

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

delphinas, ilia, laureta, felicitari pt vestile bune despre bblushi

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Fetelor si mie imi place zapada, o ador chiar! Dar mi-a fost asa greu sa asociez Pastele cu zapada. Adica nu am avut sentimentul ala pe care-l am de obicei cand florile scot capul de sub pamant, iarba inverzeste si soarele straluceste. Dar sper sa am parte de toate astea de Pastele ortodox.
Azi dimineata voiam sa fac om de zapada dar trebuia sa merg la serviciu.

De ieri sunt mai bine, a trecut durererea insuportabila de gat ca asta ma deranja cel mai tare.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

laureta chiar voiam sa o intreb si eu pe doctoritza mea de ce ma strange operatia in partea stanga.M-ai lamurit tu.
Eu am 1.70 si 53kg,deci iti dai seama ce bine stau
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Laureta, ce de vesti bune. Felicitari!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moama, ce fotomodele suntem si eu am acelasi calibru: 1.70m si 53 kg, calitate superioara (cum spune cintecul:))))

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ajunsai si eu de la serviciu de 2 ore, am papat si mi s-au lungit ochii uitandu-ma pe geam dupa masinuta. sotu e la ziua sefului si intarzie. imi veni mie in cap sa merg sa ii fur masina, dar mai bine stau acasuca. o veni el candva. stiu ca daca are masina nu bea, nu ca ar bea excesiv.
acum ma apuc de citit cap 30 ca is in urma de tot.
pupa mama si revine

poze

9+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput