Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Am si eu intrebare pentru voi: aseara mi-am plombat o carie mica. M-am gandit eu ca e mai bine acum decat mai incolo. Dr. stomatolog nu a zis ca ar fi probleme in sarcina. Voi ce stiti?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

alinishca si eu stiu ca e mai bine sa tratezi cariile chiar si la inceputul sarcinii, pentru ca pe parcursul sarcinii si alaptarii cariile se adancesc mai mult si dantura se deterioreaza considerabil. asa ceva am citit eu. si daca dentistul a stiut ca esti insarcinata, nu este nici o problema pentru bb deoarece am inteles ca exista anumite solutii care pot fi utilizate si in sarcina.

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Daca i-ai spus ca esti si nu ti-a facut anestezie sau ceva e ok. Ca ei foloseesc alte materiale la gravidutze

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Puteti sa faceti si anestezie dupa luna a IV a si pana prin luna a VII cu conditia sa va anuntati medicul inainte. Si este chiar recomandata cel putin o vizita la stomatolog in timpul sarcinii.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna fetelor!
alinushca dr.meu stomatolog zicea sa trec pe la el abia dupa ce intru in trim II,dar atata timp cat dr.tau stia ca esti insarcinata e in regula.Stiu si ei ce e voie si ce nu.
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

in sarcina trecuta trebuia sa imi fac o extractie si nu mi-mai facut pt ca nu e indicat in primul trim. si atunci am aflat ce nu e permis in sarcina dpdv stomatologic. daca nu ti s-a facut anestezie e ok. si eu mi-am scos nervii la 3 maselute si mi le-am plombat dar pana sa raman insarcinata, sau ma rog nu stiam ca sunt. dar daca stau si ma gandesc mai bine si coreland totul cu ce mi-a spus dr gineco ieri, eu am ramas insarcinata in jur de 19-20 ian, iar eu pe 2 ian eram la stomato.
oricum pt orice durere de maseluta care nu cedeaza cu o fiola de algocamin, mergeti la dr stomato si va usureaza de durere. dar spuneti ca sunteti mai intai.
offf nu am reusit sa citesc nimic din urma ca am o multime de treburi.
fetele va rog sa nu va suparati tare pe mine si sa dati cat puteti voi de tare dar ieri am pipat o tigara dupa exam. si mi-am jurat ca nu fumez cat sunt insarcinata. DD sa nu te superi tare de tot pe mine.

poze

9+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Dr. mi-a lucrat cu aceleasi materiale ca si data trecuta. Nici un tratament special. Am o prietena proaspat-stomatolog si am sa o intreb sa imi explice mai multe si va zic. Acum de facut am facut-o. Chiar nu prea cred ca la o banala carie avea ce sa se intample. Multumesc!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Alina si la mine a lucrat tot cu aceleasi materiale. Imi amintesc ca data trecuta a folosit altceva la anestezie atat. Materialele de la plomba au fost aceleasi.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Buna fetelor!

Cum e vremea la voi? La noi a nins in weekend, in dimineata asta erau cativa cm de zapada. Avand gripa in weekend si stand in pat am incercat sa-mi imaginez ca e Craciunul privind semineul si fulgii de zapada dar nu a mers. Si nici Pastele nu am putut sa-l simt tot din cauza vremii ciudate pentru perioada asta desi casa e decorata cu oua si narcise. Foarte ciudat sentiment. Sper sa fie mai cald la sfarsitul lunii aprilie cand va fi Pastele ortodox, sa simt si eu Sarbatorile de Paste.

Va pup.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alinushca, stai linistita ca stia dr tau ce sa foloseasca...ma refer la tipul de anestezie.

Maryb, foarte frumos ai scris! Si o pentru tine si pisicutzele balconiere.

Ramona, da, noi stam la casa, dar pisica e "de apartament", adica nu iese din casa decat cu mari rugaminti, nu cred ca sta mai mult de 10 minute pe zi afara...doar ca are o usita speciala si iese sa isi faca nevoile (aici e super bine, ca nu mai avem probleme cu nisipul ei in casa, dar cand era mica si Alex era tot mica, in casa facea).
Nu stiu ce sa zic, vezi si tu cum te intelegi cu sotul, depinde cum e si pisicuta (sa stii ca nu le plac copiii mici, dar nu in sensul agresiv, a mea pur si simplu ignora tot ce era legat de copil, nu se baga in seama si incerca sa stea cat mai departe). Daca totusi trebuie sa o dai, poate gasesti niste prieteni/rude apropiati ca sa o poti vedea des si eventual sa o poti lua inapoi mai tarziu. Eu cred ca e benefic pentru un copil sa creasca alaturi de un animal, ii face mai responsabili, mai empatici, mai deschisi.

Delphinas, nu-ti mai face atatea procese de constiinta. Nicotina nu trece la bebe decat cand e intr-o concentratie mai mare, de la o tigara nu cred ca se intampla nimic! Stai linistita.

Pe unde umbla Anis si Codrutza?

bb2

Mergi la inceput