Nasterea la Medlife (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulut spune:

Criss criss si Cristina 26 multumesc pentru urari!!! Doamne ajuta la bebei frumosi si sanatosi si la mamici implinite si fericite.
Scriu si eu repede cele 10 mesaje sa scap de moderare.

Va pup
Lulut +9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaDulcica spune:

Salutare mamici si burtici!
Va multumesc mult pentru sfaturi. Cred ca o scot eu la capat pana la urma cu socrosenia.
Ralu multa bafta iti doresc. Ai sa vezi ca totul va fi bine! Abia astept sa ne povestesti cum a fost si sa il vedem pe Andreiutu.
Pupici
Facem si galerie!

Diana 31+ - DPN 26 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulut spune:

Diana, eu stau cu soacra si am si eu destule probleme... dar incerc sa o tin cu respect la distanta. Si sper eu sa ma impun... sincera sa fiu... daca nu merge.. macar am alternativa, am unde sa plec; dar nu vreau sa ajung pana acolo pt ca intentionez sa ma intorc la munca dupa 6 luni si mi-ar fi atunci de ajutor... dar daca nu merge, angajez femeie si gata!

... dar incerc sa fiu optimista si sa o inteleg... asta e, e in casa ei, cu tabieturile ei, si citez "auzi draga, eu ca tine am fost, dar tu ca mine nu ai fost si nici nu o sa fii"...

Lulut +9

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by criscris

Doamneeeeeeeeee!!!

Ne-a nimerit toate la Luiz Mendez??? :):):)
L-am aglomerat pe saracu' om, daca are rabdare sa intre pe forumul asta sigur ii creste inima la cat de apreciat e...
Eu joi ma intalnesc cu dansul a doua oara, sunt in 31 de saptamani.

Ema,

Iti multumim ca, desi ai nascut si ai scapat, ai avut rabdare sa ne impartasesti si noua din experienta ta. Eu sunt tare curajoasa de obicei si si acum, insa ma bucur de fiecare povestire care s-a terminat cu bine si din care inveti cate ceva. Si eu vreau sa nasc natural.

Diana,

Am o prietena cu o fetita ce a ajuns si la operatie din cauza ca s-a nascut cu luxatie congenitala de sold. Daca ar fi infasat-o cineva ca pe vremuri probabil ca ar fi nenorocit-o pe viata pe saracuta ghemotoaca...

Va pup si o sa va dau de veste cum a fost consultatia de joi.

Cris DPN 30mai

Si eu tot la Mendez sunt! Si avem date apropiate ..poate ne intalnim pe acolo.
Diana 31+ - DPN 26 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puk spune:

buna fetelor,
Raluca iti urez multa bafta!!!
sa iti ajute D-zeu sa fiti bine amandoi, imi pare rau ca nu am reusit sa ne intalnim, dar poate cine stie pe viitor.
eu pe 8 aprilie am termen pt. cezariana si sa stii ca sunt fff. stresata.
te pup si iti tin pumnii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emabucuresti

Buna fetelor,
Eu am nascut natural la medlife cu dr. Mendez si va sciu pt ca situ ca sunt multe dintre voi curioase despre cum decurge o nastere naturala acolo, caci majoritatea sunt cezariene.Eu m-am inscris pe acest side dupa nasterea bebeului meu, si sciu mai mult la clopotei de ianuarie februarie dar intram si inainte pe aici si mi-ar fi placut sa dea cat mai multe fete detalii despre nasteri spontane la medlife.
Deci ce sa spun, mi s-a parut super usoor comparativ cu povestile pe care le auzisem despre durerile nasterii, inde bineinteles am facut si epidurala. Ceva ceva dureri simti pana se instaleaza epidurala insa mai apoi doar vezi pe monitor ca ai contractii si tot ce simti este cate o usoara crampa.
Eu in cca 5 minute dupa ce am urcat pe masa, am nascut.Doctorul si echipa au fost super.Eu am avut probleme doar cu durerea de cap de la epidura;la, care a fost destul de serioasa si m-a tinut aproape doua saptamani, insa eu am fost o exceptie din cate am inteles, caci in general nu se lasa cu efecte adverse de la epidurala.
Sanatate multa voua si bebeilor pe care-i asteptati!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Ema multumim mult ca ne-ai povestit cum a fost cand ai nascut. Si eu vreau sa nasc tot ca tine desi la inceput ma gandeam serios la cezariana.
Si eu tot cu dl dr Mendez o sa nasc si sper sa fie bine.
Vroiam sa te intreb la ce dilatatie ti-a facut epidurala si daca ti-a facut epiziotomie. Cand mai ai timp poate poti sa imi raspunzi.
Sanatate multa tie si bebelusului tau.

Diana 31+ - DPN 26 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinel79 spune:

Buna fetelor, am o colega care merge la doctorul Botica de la Filantropia, i-a spus ca ar putea sa o asiste in Medlife, nu am citit toate paginile scrise aici, dar nu l-am intalnit inca in scrierle fetelor. A nascut cineva cu dansul la Medlife ?
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinel79 spune:

Vroaim sa mai spun ca eu sunt in 27 sapt si inca nu m-am hotarat sa nasc la medlife, desi tentatia exista, ar trebui sa merg la elias, ideea este ca in ultima vreme au aparut probleme in sarcina si mi-e frica sa mai schimb medicul, in care am incredere. Voi ce parere aveti ? inca nu nu mi s-a spus daca se impune cezariana, eu imi monitorizez tensiunea, iau medicament iar bebe deja se dezvolta armonios, peste media masuratorilor acceptate de ecograf la varsta sarcinii, adica e voinic baietelul mamei ! Ma gandeam ca in extremis sa merg la dr. Botica, vad ca Medez e aglomerat tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

buna fetelor,

eu sunt ffff noua pe-aici.
as vrea sa va spun si eu cateva cuvinte despre domnul doctor Mendez.
eu am fost la el doar la un consult acum ceva vreme cand nu eram graviduta si nici nu aveam de gand...si a fost super ok,chiar mi-a explicat ce si cum.....si mi-a facut o impresie buna.
Toate bune si frumoase,daa sora mea nu ar fi fost monitorizata de el...si cand a avut nevoia cea mai mare sa fie langa ea,a lasat-o cu ochii in soare.
pe parcursul sarcinii,sora mea a fost foarte multumita...pacat ca in ziua in care a nascut l-a sunat pe la orele 16;00ca i s-a rupt apa etc...dl dr i-a spus sa se duca la municipal(acolo urma sa nascu cu dl dr) si sa-l sune dupa ce ajunge la spital.
l-a sunat dupa ce-a ajuns...o data,de 2ori....de 3ori...intr-un tarziu...cadn sora mea statea pe holurile spitalului disperata....a raspuns la telefon si a spus ff..iritat ca nu poate ajunge...decat la ora 21la spital.....!!ca are treaba!
si apoi si-a inchis telefonul....si n-a mai dat niciun semn de viata.
cam asta va pot spune de acest domn doctor....
probabil se comporta super si la nastere....dar cu pacientele care nasc la Medlife....
concluzii mai multe va las sa trageti voi...eu nu vreau sa influentez pe nimeni.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by criscris

Doamneeeeeeeeee!!!

Ne-a nimerit toate la Luiz Mendez??? :):):)
L-am aglomerat pe saracu' om, daca are rabdare sa intre pe forumul asta sigur ii creste inima la cat de apreciat e...
Eu joi ma intalnesc cu dansul a doua oara, sunt in 31 de saptamani.

Ema,

Iti multumim ca, desi ai nascut si ai scapat, ai avut rabdare sa ne impartasesti si noua din experienta ta. Eu sunt tare curajoasa de obicei si si acum, insa ma bucur de fiecare povestire care s-a terminat cu bine si din care inveti cate ceva. Si eu vreau sa nasc natural.

Diana,

Am o prietena cu o fetita ce a ajuns si la operatie din cauza ca s-a nascut cu luxatie congenitala de sold. Daca ar fi infasat-o cineva ca pe vremuri probabil ca ar fi nenorocit-o pe viata pe saracuta ghemotoaca...

Va pup si o sa va dau de veste cum a fost consultatia de joi.

Cris DPN 30mai

Cristina ce nauca sunt! Abia acum mi-am dat seama ca ne "cunoastem" din partea cealalta
Initial nu mi-am dat seama (ca mai este si ccrisccris) dar am vazut ca ti-ai schimbat numele si in partea cealalta si am facut legatura!
Bine ne-am reintalnit aici. Sa ii spunem si lui Pierrine sa vina

Diana 31+ - DPN 26 mai

Mergi la inceput