Nasterea la Medlife (8)
Raspunsuri - Pagina 10
emabucuresti spune:
Buna! Au asteptat sa am dilatatie de 3 sau 4 cm, nu imi amintesc exact,si pana am avut aceasta dilatatie a durut un pic, dar nu sa nu suport.Cand am crezut ca nu o sa mai suport durerile, deja incepuse sa-si faca efectul anestezia.
Cat despre epiziotomie,mi-a facut-o fara sa fi discutat in prealabil despre asta, nici nu realizasem cand eram insarcinata ca se poate intmpla asta si nu discutasem despre ea.A fost ciudat caci m-a luat pe nepregatite operatiunea asta in timpul nasterii.Este bine sa discuti despre epiziotomie sa stii la ce sa te astepti.Eu nu am facut-o.Insa taietura a fost mica.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
Multa sanatate va urez voua si bebicilor pe care-i asteptati! O sa fie bine indiferent de modul cum alegeti sa nasteti,sunteti pe maini bune in acest spital.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Raluca_07 spune:
Ce mai fac fetele?
Eu mai am mai putin de 48 de ore pana il vad pe Andreiutu meu.
Multumesc, Diana Dulcica de incurajari!!! Vad ca are niciuna dintre voi DPN zilele astea...
Am sa va povestesc tot! Momentan ma rog sa nu se declanseze nasterea inainte de data stabilita, adica sper sa mai aiba Andrei rabdare 40 de ore... :) Dar tot am scurgeri... faimosul dop... Mi-a zis dr Mendez ca sa nu ma sperii, ca daca pierd dopul nu inseamna ca intru si in travaliu. Si sa vin la spital doar daca incep contractiile sau se rup membranele. Asa ca stau si pandesc :)
Abia astept sa revin cu povesti despre nastere, Andrei, doctor...
Va pup, fetele! Si aveti grija de voi!
luny spune:
Diana, Cris, ma bucur sa va vad si p-aici!:))..din partea cealalta! aici sincer aflati mult mai multe!..cititi si capitolele din spate, si ce am mai povestit eu despre nastere, si dak aveti alte intrebari, sa imi spuneti!:)
si mie mi-a facut epiziotomie, stiam ca asa va fi, epidurala se face la dilatatie 4!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pierrine spune:
Salutare, mamici!
Mersi mult Diana ca te-ai gandit la mine si mi-ai zis de acest forum.Intr-adevar, este mult mai instructiv decat cel pe care intram pana acum, pe reclamamascataatentie. Pt. cele care nu mai cunosc, sunt , DNP 29.06, mami de baiat si sper sa ma primiti printre voi.
Am tot citit pana acum cele postate de voi si am eu o informatie de furnizat pt. cineva. Cred ca iubu intreba mai devreme despre dr. Chitescu. E foarte buna, eu mi-am facut la ea morfologia fetala si inca o eco ulterioara, sapt trecuta( asta din urma ca asa am vrut eu, nu mi-a recomandat-o nimeni in mod special) ca am vrut sa-mi revad bebele. Nu e prea vorbareata in timpul examinarii, pt ca e foarte atenta la ce se intampla pe monitor, dar dupa aceea iti raspunde la toate intrebarile. Iti da si cd la sfarsit, la fiecare eco, nu trebuie sa-l duci de acasa. In legatura cu programarea, in nici un caz sa nu suni la receptie, ca nu ai nici o sansa mai devreme de 2 luni( cel putin asa spun mereu fetele care raspund la telefon). Contacteaz-o personal pe d-na dr. la tel.0744 309 465 sau 0720 810 470. E bine sa suni in timpul orelor de program, eventual iti raspunde asistenta dansei, care e foarte de treaba si in mod sigur iti va face o programare.
gata, ma opresc aici, ca v-am innebunit suficient pt. prima mea interventie.
Am uitat sa va spun: si eu sunt la dr. mendez! Chiar ca i-ar creste omului inima in piept de bucurie daca ar stii ce succes are printre noi!
o seara buna,
dana bucuroiu
DianaDulcica spune:
Fetelor azi naste Ralu! Multa bafta Ralu si te asteptam cu vesti bune!
Diana 32+ - DPN 26 mai
lulut spune:
BUNA FETELOR!!!
am o dilema... noi avem voie la masaj??? macar cu ulei de masline sau cu creme de gravide... dar chiar deloc sa nu avem voie??? Voi ce stiti?
.. si apropo... mai merge cineva la bazin la inot si relaxare??
Lulut +10
zeririlouiza spune:
Hello fetelor, am revenit cu scuzele de rigoare ca nu prea am mai avut timp, acum am inceput serviciu si dupa ce voi termina treaba acumulata pe aici o sa fiu mai activa
Ma bucur ca sau imultim mamicile pe aici si viitoarele mamici bineinteles
iubu, felicitari!!!! sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina usuara
Marina cutraj ca totul va fi bine si nu mai vorbi prosti
ca se rezolva ca asa ii faci rau si lui bebe, si iti spun eu sigur ca in momentul cand il vei avea in brate vei da totul uitarii
Raluca, nastere usoara
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
M&M spune:
Raluca, nastere usoara si bebe sanatos!!!
Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Oaanna spune:
Buna fetelor!
E primul mesaj pe care il dau pe forum...Deh, sunt abia la inceput ( am 9 saptamani si tot la Luis Mendez ma duc e un om extraordinar )..
Ce intrebare aveam: saptamana viitoare ma duc la prima eco la Doamna Munteanu Andreea. A mai fost cineva la dansa? Ideea e ca as dori sa vin cu sotul..ca sa-l vedem amandoi pe bebe. Imi dau seama ca pt un medic este destul de enervant sa iti vina pacienta cu n persoane dupa ea..
Credeti ca ar putea sa aiba ceva impotriva?