Nasterea la Medlife (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

nu fetelor...nici nu stiu cum sa va explic. nu am dureri tot timpul... am zile cand e totul bine..Pur si simplu ma trezezc din somn cu dureri infernale cand deja nu mai pot face nimic. asta mi se intampla cam de vro luna jumate, cam o criza pe saptamana. si dupa o criza din asta sunt neom vro 2 zile ca nu mai pot manca si vomit intruna...
Nu e de la un aliment anume...
medicul a zis ca doar prin endoscopie poate sa vada exact ce si cum, ceea ce-mi si doream sa fac. dar din pacate la femeile insarcinate nu se face. decat in cazuri grave de tot , daca ajungi sa vomiti sange...
Probabil se gandeste ca daca imi face, o sa ma incordez si o sa ma screm prea tare si n ue tocmai bine. insa pt mine nu ar fi fost nici o problema caci sunt destul de antrenata capitolul asta. de la inceputul sarcinii ma lupt cu greturi si varsaturi. inca nu au trecut de tot iar endoscopie am facut la viata mea dem ai multe ori si stiu sa ma stapanesc...

singurul lucru care pot sa-l fac este sa ma rog sa nu mai am crize din astea sau macar sa fie cat mai rare pana cand vine BB si dupa aceea sa pot lua medicamente...

20+

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

si mai am o dilema care ma apasa in fiecare zi. din cauza ca nu manac suficient mi-e teama sa nu sufere si BB. oare dezvoltarea lui depinde direct de alimentatia mea sau poate sa traiasca din rezervele mele? bine ca nici astea nu prea le mai am... acum am 50k, la inceputul sarcinii aveam 56kg. nu reusesc sa adaug nici un gram. burtica vad ca creste, greutatea mea nu. deci eu inca mai scad in greutate... Nu stiu ce ma fac pana la sfarsitul sarcinii. ma simt foarte slabita.
Medicul imi zice ca nu e chiar capatul lumii. sunt femei care se hranesc 9 luni numai cu glucoza si fac copii sanatosi...

20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Marina, nu pentru copil e problema, ci pentru tine sa nu te anemiezi, deshidratezi, etc.
Dincolo de pastile si injectii, iti recomand un tratament cu tinctura de propolis, care pe maica-mea a scapat-o de ulcer, sper numai sa-l poti face. Cea mai buna e tinctura de propolis preparata de tine, in casa, dar nu stiu cum se face. In fine, incearca si cu cea de la plafar, astfel: dimineata, pe stomacul gol, pui intr-o lingura apa si cu o pipeta pui 5 picaturi de tinctura de proplis. A doua zi pui 6 si tot asa cresti pana ajungi la 30 de picaturi si apoi o iei in sens descrescator pana ajungi din nou la 5. Faci 2 saptamani pauza sau mai mult pana la o luna, si repeti. Vezi cum te simiti dupa vreo 2 cure din astea si mai stam de vorba. maica-mea nu stiu exact cate cure a facut, dar o intreb si-i spun.

Asa, am fost si eu azi la Mendez, cumsecade si bine dispus ca de obicei! L-am intebat cum e cu nasterea prematura si mi-a zis ca de la 37 de saptamani nu mai e o problema. Deci mai am o saptamana si pot sa stau linistita, ca ma primesc la Medlife. Bine, eu sper ca bebe sa stea pana la termen.

Cristina35+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rayababy spune:

de maine schimb semnatura, fac 35 saptamani! doamne, ce putin mai e!
apropo de prematuri...eu cand am fost la consultatie, am vizitat si acvariul...si era acolo un baietel nascut la 34 saptamani, il tineau in incubator...ziceau ca nu are probleme, ca e bine dezvoltat, dar il monitorizeaza...avea parca 2,400 kg

Mergi la inceput

am trimis in timp real! uraa!

Mergi la inceput

am vazut mai multe burtici care sunt pe aproape de mine cu DPN-ul. la mine e 4 mai, dar de pe maxim 25, stam pe aproape ca nu se stie...pe 27 e prima zi de paste! hehe! cine se ofera sa ciocnim outele in rezerva la medlife? Anul asta de pastele, nu vine iepurasul...vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaDulcica spune:

quote:
Originally posted by rayababy

de maine schimb semnatura, fac 35 saptamani! doamne, ce putin mai e!
apropo de prematuri...eu cand am fost la consultatie, am vizitat si acvariul...si era acolo un baietel nascut la 34 saptamani, il tineau in incubator...ziceau ca nu are probleme, ca e bine dezvoltat, dar il monitorizeaza...avea parca 2,400 kg

Raya34+

Raya, sa inteleg ca acceptasera si un prematur? Pe ce criterii selecteaza pe cine accepta si pe cine nu? Poate fac niscaiva masuratori si daca e mai marisor il accepta...hmmm...tare curioasa sunt!

Diana 31+ - DPN 26 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

in principiu cred ca accepta fara discriminare prematurii, doar sa fie parintii de acord sa suporte costurile suplimentare. adica atunci cand am nascut eu era o tipa care avea bebe prematur(34s) si mi-a zis ca au avertizat-o la internare ca o va costa mai mult si ca o pot transfera la un spital de stat. nu stiu cat a costat-o in final. poate nu se baga in cazuri grave, de genul 28 de saptamani, stiu si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monic82 spune:

Problema prematurilor este ceea ce ma impiedica si pe mine sa aleg MedLife cu inima deschisa. La 27 de saptamani am fost internata cu diagnosticul de nastere prematura. Doctorul meu nu era in tara asa ca am mers la Municipal pentru ca era cel mai aproape de casa. La 11 noaptea m-au internat si vroiau sa ma puna in pat cu altcineva pentru ca nu mai aveau locuri in saloanele de gravide. Intr-un final m-au bagat la lauze.Ma credeti pe cuvant ca in acele momente nu ma interesa decat un singur lucru - ca bebe sa fie bine; nu ma interesa unde dorm, cat de uracioase sunt asistentele, cati bani trebuie sa le dau sau cum arata saloanele.
Ulterior m-am interesat mai mult in legatura cu acest subiect. Una dintre cele mai bune sectii de neonatologie din tara se afla la Giulesti unde din fericire este si medicul meu. Daca Doamne fereste ma apuca inainte de 37 de saptamani sigur drumul meu este catre Giulesti.

Oricum din fericire acum suntem bine. Stam linistite acasa si nu mai dam semne de nerabdare.

Monic +34

Mergi la inceput

multumesc pentru sfaturi. propolisul nu stiu daca e indicat in sarcina dar o sa incerc cu miere,ulei de masline si suc de lamaie. fac un amestec din toate acestea in proportie de 1:1:1 si iau pe stomacul gol cate o lingura dimineata. asa facea o matusa de-a mea si a fost foarte de ajutor insa mie imi era frica de sucul de lamaie. dar daca ziceti ca e cicatrizant o sa incerc si poate rezolv problema.
Saru' mana inca o data

20+

Mergi la inceput