Nasterea la Medlife (8)
Raspunsuri - Pagina 20
miki_bubu spune:
cristina_26, eu am DPN-ul pe 9 august, dar cred ca o sa nasc mai devreme, ca oricum fac cezariana si dl. doctor pleaca pe 9 in concediu.Cred ca o sa fie pe la inceputul lunii (1-2-3 august).
Va pup! Sa aveti o seara frumoasa!
Marina_1609 spune:
mercimac iti spun si eu din proprie experienta ca merita orice banut care il dai acolo. sunt foarte atenti cu tine de la medic la femeie de servici..
criscris si eu mai am dureri de ovare cam ca cele de menstruatie si mi-a zis medicul ca atata timp cat nu sunt prea puternice si nu apar sangerari, nu e de speriat... Eu simt durerile astea dar n umereu si nu sunt asa intense. la menstruatie ma durea muuuuult mai tare...
Apropo de dr. Pelinescu. eu sunt la el...si este foarte de treaba. la ecografia de 13 sapt mi-a facut si mie un cd cu vro 30min. a inregistrat tot-tot ce a facut el acolo. vad ca dr.chitescu nu face asa:(. din pacate la eco de 23 sapt care o am saptamana viitoare nu am prins loc la pelinescu. dar lasa ca pana la urma cel mai important e sa fie BB bine
22+
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
ccris_ccris spune:
Fetelor, din ce stiu eu, durerile de burtica ca la ciclu sunt contractii si cel mai bine e sa luati No-spa si sa stati la orizontala.
Cristina, am glumit cand am zis ca mai ai timp sa te razgandesti! Asa e, decat sa dau jumate din bani la un spital de stat, unde sa fiu umilita si neingrijita cum trebuie, mai bine dau un ban dar stiu ca face. Mai ales ca nu nastem in fiecare luna, ci cum bine zicea cineva, o data sau de doua ori in viata. E adevarat ca nu sunt sume mici, dar nici asa de mari ca la Euroclinic nu sunt si merita!
Mai am doar o saptaman si-mi vad bebelina. Am niste emotii!
Cristina38+Andreea Georgiana
AMR doar 7 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
Dana M. spune:
quote:
Originally posted by Marina_1609
mercimac iti spun si eu din proprie experienta ca merita orice banut care il dai acolo. sunt foarte atenti cu tine de la medic la femeie de servici...
Aici sunt de acord in totatlitate, eu am trecut printr-o experienta cu Municipalul si nu-mi doresc deloc s-o repet...
quote:
Apropo de dr. Pelinescu. eu sunt la el...si este foarte de treaba. la ecografia de 13 sapt mi-a facut si mie un cd cu vro 30min. a inregistrat tot-tot ce a facut el acolo. vad ca dr.chitescu nu face asa:(
eu am in perioada cu DVD-uri (aia cand e mai mic bebe si se vede bine) o echo la Pelinescu in sapt 24- dat DVD, si doua la Chitescu in sapt 12 si 19 - dat si ea DVD-uri, de ce zici ca nu face la fel? e adevarat ca alea de la Chitescu sunt mici (de 5 si 3 minute) dar cea de la Pelinescu era firesc sa fie mai lunga de 35 min ca e de morfologie, nu?
Dana M. 36+ si Raluca (6 ani si 2 luni)
M&M spune:
Ccris, ma gandeam eu ca tu glumesti!!! A mai ramas doar o saptamana!!! Oau!!! Ce repede a trecut timpul!!!
Criscris, si eu mai am dureri , iau Nospa dar nu mereu, doar daca simt eu ca sunt ceva mai intense.
Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mercimac spune:
Buna dimineata fetelor,
Eu sunt matinala pentru ca inca merg la birou. Am sa merg cat am sa mai pot> Va multumesc f mult pentru sfaturi si recomandari. In prima saptamana dupa Paste merg la dr mea si am sa stabilesc cu ea toate detaliile pentru o nastere la Medlife. Cred ca e cel mai indicat si dupa cum spunea si dr mea in viata ai unul sau doi copii asa ca merita efortul financiar atat pentru confortul dar mai ales pentru sanatatea mea si a copilului.
Nu am auzit insa nicio parere negativa despre nasterea la Medlife. Chiar nu exista?
Catalina
miki_bubu spune:
[font=Comic Sans MS]Fetelor, aveti idee cu cine tre sa vorbesc pentru a putea vizita maternitatea? Ma gandesc ca daca o sa-l rog pe dl. doctor, n-o sa poata, ca mai are programari...As putea sa ma duc pur si simplu acolo si sa rog o asistenta? A fost cineva in vizita pe acolo, pe la neonato, sa vada rezervele si locurile pentru bebei?
Jackie spune:
Miki-bubu, ai dreptate.. medicul s-ar putea sa fie prea ocupat pentru a merge cu tine. Mie mi-a spus sa merg frumos la receptia spitalului, sa spun ca sunt pacienta lui si vreau sa vizitez maternitate. Tipele de acolo au fost foarte amabile, am intrat imediat, a venit cineva, probabil o asistenta sa ma ia in primire etc.. Singura problema a fost ca n-am putut sa vad efectiv o rezerva intrucit era full de paciente. Se vedea de altfel dupa numarul de bebici de la acvariu. Nu tineam prea mult sa si intru intr-o rezerva pentru ca oricum le studiasem pe site si oricum mamicile care au nascut deja acolo au povestit cu lux de amanunte.
Si apropo de preturi si conditii - pina acum sunt multumita de curatenia pe care am vazut-o in clinica si de purtarea personalului. Sa speram ca lucrurile vor sta la fel si dupa nastere...
Jackie 35+
miki_bubu spune:
Mercic Jackie! Cred ca asa o sa fac si eu...la inceputul lunii mai am programare la control...si atunci o sa rog si eu fetele de la receptie sa ma lase sa merg la maternitate.Chiar sunt curioasa sa vad cum arata. Nu am mai fost pana acum intr-o maternitate, fiind si o mamica tanara, nu am avut ocazia
miki_bubu spune:
Inca o intrebare, "administrativa"....are cineva abonament la medlife prin firma?Din cate am inteles, se poate sa nu platesti cazarea daca ai abonament, ceea ce ar fi o chestie destul de interesanta