Nasterea la Medlife (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by mercimac

Salutare viitoare mamicI, tatici, bebici

Si eu tot viitoare mamica sunt acum in 28 saptamani de sarcina. Urmaresc de mult acest topic iar acum m-am hotarat sa va si scriu. In acest moment sunt intr-o situatie destul de dificila din cauza ca medicul care mi-a supravegheat sarcina nu ma poate asista la nastere. Bine am facut ca am intrebat ca altfel........ Ea mi-a recomandat sa merg la Medlife la un coleg de-al ei. Deocamdata nu mi-a spus la cine. Urmeaza ca in saptamana 35-36 sa ma vada acel medic. Am pus o intrebare referitor la pret. Ea mi-a zis 1000 Euro cu totul (nastere cezariana + cazare+masa - All inclusive). Din cate vad eu la voi pretul e cu mult mai mare decat o mie. Adica 1500. Sincer va rog spuneti-mi parerea voastra, merita acesti bani? Situatia financiara nu nici super buna dar nici proasta. In ziua de azi 5000 Ron sunt bani nu gluma!
Astept cu drag raspunsurile si sfaturile voastre.
Cu drag
Catalina

Catalina, nu vreau sa fac reclama sau sa incerc sa influentez pe cineva, iti spun parerea mea strict personala: merita fiecare leut!Eu, daca imi va ajuta DD sa mai am un bebe, tot acolo m-as duce! Sarcina usoara in continuare!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Daca poti suporta cheltuiala asta fara sa destabilizezi considerabil bugetul familiei si eu sunt de parare ca merita fiecare banut. Cand le-am spus cunoscutilor ca vreau sa nasc la medlife si cat costa, mai ca nu mi-au zis in fata ca sunt snoaba. Dar nu e vorba despre asta, oricine a fost intr-un spital de stat si apoi la medlife poate sa spuna ca diferenta este de la cer la pamant. Asa ca mergi la medlife cu incredere. gandeste-te ca e o cheltuiala pe care o faci poate o data in viata, asa ca eu zic ca merita.

quote:
Originally posted by mercimac

Salutare viitoare mamicI, tatici, bebici

Si eu tot viitoare mamica sunt acum in 28 saptamani de sarcina. Urmaresc de mult acest topic iar acum m-am hotarat sa va si scriu. In acest moment sunt intr-o situatie destul de dificila din cauza ca medicul care mi-a supravegheat sarcina nu ma poate asista la nastere. Bine am facut ca am intrebat ca altfel........ Ea mi-a recomandat sa merg la Medlife la un coleg de-al ei. Deocamdata nu mi-a spus la cine. Urmeaza ca in saptamana 35-36 sa ma vada acel medic. Am pus o intrebare referitor la pret. Ea mi-a zis 1000 Euro cu totul (nastere cezariana + cazare+masa - All inclusive). Din cate vad eu la voi pretul e cu mult mai mare decat o mie. Adica 1500. Sincer va rog spuneti-mi parerea voastra, merita acesti bani? Situatia financiara nu nici super buna dar nici proasta. In ziua de azi 5000 Ron sunt bani nu gluma!
Astept cu drag raspunsurile si sfaturile voastre.
Cu drag
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

asa am auzit si eu ca merita toti banii!

7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mercimac spune:

Multumesc pentru incurajari. Pana la sfarsit incercam sa facem rost de toti banii. Problema e ca si dupa nastere banii de la stat sunt f putini iar un copil are nevoie de multe. Deci, iarasi banii!!! Mai astept pareri convingatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

Mercimac, si eu sunt o viitoare mamica...si vreau sa nasc la Medlife, desi preturile sunt destul de ridicate...si s-ar putea sa mai creasca putin pana o sa nasc eu (la inceputul lunii august).Nici la mine situatia financiara nu e stralucita, dar suntem dispusi sa facem toate sacrificiile pentru a-i fi cat mai bine bebeului...si din cate au auzit si am vazut pana acum, Medlife ar fi cea mai buna solutie.Desi nu este exclus ca si in alte spitale, chiar si de stat, sa fii tratata ok,numai ca ceva-ceva tot tre sa "cotizezi", oricat de putin, ceea ce urasc sa fac!!Asa, mai bine platesc pe bune, cu factura, si pot sa fac eventual si reclamatie daca ceva nu e in ordine(Doamne fereste!)

Mergi la inceput

asta este nu ai ce sa faci. daca vrei sa nasti in conditii civilizate.

7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Miki, si al meu bebeu tot seara are program de joaca!!! Eu am DPn-ul pe 18 august si ma duc la d-na dr. Popa Mirela. Tu cand ai DPN-ul??
Cris, nu cred ca ma razgandesc, decat sa ma duc la stat si sa dau o suma , undeva tot pe aproape, probabil si sa mai fiu si umilita, mai bien aici. Asta este!! Profita ca nu sunt decat ei si cei de la Euroclinic si parca si CMU pe piata!!!
Luny , din pacate nu stiu daca d-na dr este sau nu. DE ce nu suni. Stiu sigur ca pe 10 mai are liber!!!
Aradia, felicitari!!! Sarcina usoara si o surioara pt Mihaita!!
Mercimac, eu zic ca si la stat tot pe acolo ajung preturile. te poti interesa ce preturi se practica in anumite spitale la diversi doctori si sa iti faci calculul cum e mai bine. Tine cont ca trebuie sa platesti si anestezistul si noenatologul si moasa si asistentele si infirmierele si portarul...

Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

la echo de trim I, mirela popa, v-a dat poze sau cd?

7s

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmen71

multumesc pt incurajari.
m-am programat la dr. POPA pe 2 mai,sa vorbesc sa ma ia in evidenta,sa vad ce zice,vrea,nu vrea...sper sa nu plece si ea in concediu ca e ultima mea speranta.ma duc sa nasc in padure...

eu parca am citit pe undeva ca mirela popa isi ia concediu in iunie. mai intreaba...

7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscris spune:

Buna seara, dragutzelor.

Eu scriu mai rar, nu v-ati obisnnuit cu mine, dar va citesc in fiecare zi.
Am 33 de saptamani si de joia trecuta am primit recomandarea sa stau cuminte acasa caci am colul foarte scurt si sunt in pericol de nastere prematura, doctorul meu fiind dl Mendez...

Am si eu rugamintea sa imi raspundeti daca voi ati avut dureri ovariene, cam ca la menstruatie, o fi si de la vremea asta? N-o sa ma impacientez, dar la urmatoarea consultatie va fi o prioritate sa-l intreb pe dr Mendez despre ce o fi vorba. O fi ca am sarcina asa joasa? Oricum stau cumintica la orizontala si imi trec, plus ca sunt si pe tratament "anti-contractii".

Mi-ar folosi sa aflu daca voi ati avut asemenea dureri si daca stiti despre ce o fi vorba...

P.S.
Apropos de ecografii, eu am fost la cea morfologica, la 23-24 de saptamani la dr Pelinescu, foarte atent, a studiat tot ce se putea studia si mi-a dat acasa un CD cu toate aproape 40 de min de "investigatii", practic un intreg filmulet si 2D si 3D. O am pe bebitza cum duce mana la gura si la nasuc si isi ridica degetelele... foaaarte dragutz!!! Vi-l recomand pe prof Pelinescu. Ecografia e 4D si doppler...

PUPICI DRAGELOR!!!

Mergi la inceput