Nasterea la Medlife (8)
Raspunsuri - Pagina 18
carmen71 spune:
scuze,mi-am dus BB-ul un pic la munte,acum am venit.
MAMI PAPATOT,felicitari pt moralul tau ridicat,sa-ti dea D-zeu nastere usoara si sanatate tie si copilasului.
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Buna fetelor, eu mai rarut ca deh copilu, serviciu si tot asa
Va urez sarcina usoara la toate noile gravidute, si mergeti cu incredere ca e super ok si nasteri usoare
Vali ce mai faceti voi ce-ti mai face comoare?
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Luiza , multumim de intrebare...suntem f. bine, am crescut, avem un dintisor deja de la 3 luni...papam doar laptic de la mami...ce sa-ti zic, e o comoara...rade mereu, la oricine, e super curioasa, se intoarce pe burtica si se impinge deja in picioruse, ar vrea sa plece.
Yasminuca ta ce mai face? comoara pe falcute si pt. mami....
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by mami_papatotquote:
Originally posted by Marina_1609
oare ce face mami_papatot?
22+
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
mami papatot e acasa, bine merci,fara nici cel mai mic semn de nastere...asta este, nu a vrut ea Honey sa vina astazi...asa o fi destinul ei...
Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
Vad ca Honey are deja personalitate de berbec ...si eu care credeam ca esti la spital si ca ai nascut...tin pumnii, nastere usoara!
carmen71 spune:
multumesc pt incurajari.
m-am programat la dr. POPA pe 2 mai,sa vorbesc sa ma ia in evidenta,sa vad ce zice,vrea,nu vrea...sper sa nu plece si ea in concediu ca e ultima mea speranta.ma duc sa nasc in padure...
carmen71 spune:
la eco mi-a placut de Chitescu pt ca a fost perseverenta:nu reusea sa vada inimioara,din cauza pozitiei,si mi-a spus sa ma mai plimb putin,sa merg la toaleta,si sa incercam din nou sa-si schimbe pozitia.mie mi-a placut asta,ca altul spunea nu se vede si gata.la urmatoarea graviduta,normal ca nu i-a convenit,ca a intarziat dar mie mi-a prins bine.CD-ul e tot de 2 min.,dar e frumusel comparativ cu cel de data trecuta de la dr Cheles care mi-a dat niste imagini ingrozitor de urate.
miki_bubu spune:
Neata fetelor! Cum ati petrecut in weekend? Noi am fost la Baby Expo, a fost suuuper!! Am vazut o gramada de lucrusoare pentru bebei, imi venea sa leiau pe toatedar noi avem abia 5 luni, si mai asteptam, poate mai apar noutati (daca se mai poate). Am vazut de la patuturi si carucioare, pana la sisteme de alarma pentru copii si monitor al respiratieiA fost chiar foarte interesant!Pana si tati a ramas impresionat
Aradia spune:
Buna dimineata!
eu va citesc din umbra de ceva vreme, nu prea am mai avut timp sa si scriu... baiatul meu doarme ziua in reprize de cate 30 min, maxim 45... si eu in minutele alea sunt tot pe fuga (gatit, spalat, ocupat de mine... etc) Iar cand este treaz si iau si eu laptop-ul langa mine in pat sa mai citesc sau sa scriu el e gramada pe mine ca e curios foc! si la 2 maini si 2 manute nu pot sa scriu
Vad ca s-au inmultit mamicile aici si ma bucur! Sa aveti sarcina usoara fetelor si nastere la fel!
Am inteles ca nu se mai tine listuta... si eu care voiam sa va rog sa ma mai adaugati inca o data... ca se pare ca tot in noiembrie o sa-i fac lui Mihaita o surioara (sper eu!), inca nu stim data posibila a nasterii sau alte amanunte
Va pup! Aveti grija de voi si de bebici!
Flori, lui Mihai Lucian(11.11.2007)
http://www.flickr.com/photos/22768617@N06/
fluturasha23 spune:
Burtici care sunteti la mirela popa, voua v-a dat nr. ei de telefon. ce se intampla in cazul in care intervine o urgenta? se merge la camera de garda sau cum se procedeaza? va multumesc pentru raspuns.
6+
mercimac spune:
Salutare viitoare mamicI, tatici, bebici
Si eu tot viitoare mamica sunt acum in 28 saptamani de sarcina. Urmaresc de mult acest topic iar acum m-am hotarat sa va si scriu. In acest moment sunt intr-o situatie destul de dificila din cauza ca medicul care mi-a supravegheat sarcina nu ma poate asista la nastere. Bine am facut ca am intrebat ca altfel........ Ea mi-a recomandat sa merg la Medlife la un coleg de-al ei. Deocamdata nu mi-a spus la cine. Urmeaza ca in saptamana 35-36 sa ma vada acel medic. Am pus o intrebare referitor la pret. Ea mi-a zis 1000 Euro cu totul (nastere cezariana + cazare+masa - All inclusive). Din cate vad eu la voi pretul e cu mult mai mare decat o mie. Adica 1500. Sincer va rog spuneti-mi parerea voastra, merita acesti bani? Situatia financiara nu nici super buna dar nici proasta. In ziua de azi 5000 Ron sunt bani nu gluma!
Astept cu drag raspunsurile si sfaturile voastre.
Cu drag
Catalina
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Aradia
Buna dimineata!
eu va citesc din umbra de ceva vreme, nu prea am mai avut timp sa si scriu... baiatul meu doarme ziua in reprize de cate 30 min, maxim 45... si eu in minutele alea sunt tot pe fuga (gatit, spalat, ocupat de mine... etc) Iar cand este treaz si iau si eu laptop-ul langa mine in pat sa mai citesc sau sa scriu el e gramada pe mine ca e curios foc! si la 2 maini si 2 manute nu pot sa scriu
Vad ca s-au inmultit mamicile aici si ma bucur! Sa aveti sarcina usoara fetelor si nastere la fel!
Am inteles ca nu se mai tine listuta... si eu care voiam sa va rog sa ma mai adaugati inca o data... ca se pare ca tot in noiembrie o sa-i fac lui Mihaita o surioara (sper eu!), inca nu stim data posibila a nasterii sau alte amanunte
Va pup! Aveti grija de voi si de bebici!
Flori, lui Mihai Lucian(11.11.2007)
http://www.flickr.com/photos/22768617@N06/
Flori felicitari si sarcina usoara si la termen...si sa ai inca un bebe sanatos si frumos ca Mihaita...nu mai tin listuta pt. ca: 1:deja sunt f. multe mamici noi si am avea juma' de capitol de listuta!
2:nu am timp!!!
Asteptam in continuare vesti bune de la tine, sa ne tii la curent!