Nasterea la Medlife (8)
Raspunsuri - Pagina 17
monic82 spune:
quote:
Originally posted by carmen71
STIE CINEVA CE INSEAMNA PLACENTA APROAPE DE OI,50 MM?
Poate fi un risc crescut de placenta previa - placenta sa iti acopere orificiul intern (OI) ceea ce ar face imposibila nasterea pe cale vaginala insa la 23 de saptamani nu prea are relevanta pentru ca uterul va mai creste si se va deplasa si placenta. 50mm inseamna grosimea maxima a placentei insa sincer nu stiu ce relevanta are. Oricum intreaba medicul data viitoare. Nu ai de ce sa te ingrijorezi.
pierrine spune:
zau daca nu ma mira din acle afar ce scri tu aici despre dr. Chitescu. Eu mi-am facut si morfor si inca o eco ulterioara la ea si de fiecare data mi-a placut si am apreciat profesionalismul ei. Nu stiu ce sa zic, o fi intervenit ceva urgent, de ai gasit per altcineva in cabinet, desi erai prima. Oricum, tu te lasa influentata de incidentul asta. Tipa e chiar buna si merita sa mergi la ea in continuare, daca mai ai eco de facut.
quote:
Originally posted by cristina_26
Am facut si eu saptamana asta eco la madam Chitescu...sincer, mie nu mi-a placut de dumneaei. In primul rand eram prima programata , dar cand am ajuns acolo era deja cu cineva in cabinet, asa ca am asteptat vreo 20 de min, in cabinet era fum de tigara.., ecografia a durat 15 min si mi-a dat un cd pe care erau inregistate 2 min, din care 1 min numai cu activitatea cardiaca a bebeului. SI pentru toate astea am platit 3oo lei.
MI-am zis si eu of-ul..
Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
miki_bubu spune:
Eu am facut echo morfo cu dr. Radulecu Botica...a fost super ok, pana la urmaca in timpul masuratorilor a vorbit mai mult cu asistenta, despre diverse subiecte.Dar la sfarsit mi-a explicat si mie tot ce facuse, iar CD-ul a fost cu toate verificarile, a durat 18 min filmuletul.Asa am putut sa le aratam si bunicilor viitorul nepotelAu fost super incantati, desi a trebuit sa le explicam pe indelete fiecare imagine, ca nu prea intelegeau ei cum sta bebe
ccris_ccris spune:
Cristina, poate prinzi loc la dr. Munteanu data viitoare la eco. E mai dragutza. Cat despre pret, cred ca atat costa la orice medic ai merge.
Referitor la noile scumpiri, nici mie nu mi se pare OK, dar nu mai pot da inapoi acum. Daca ma programam oficial luni sau vineri, intram pe preturile vechi, dar cine sa stie! Nici medicul n-a stiut. Si... aviz celor care nasc prin cezariana, noaptea de la terapie intensiva este taxata cu 500 RON, ca la camera single. Sa nu fiti surprinse. In total ar fi 51 de milioane, daca nu intervine ceva si sa fie nevoie de ingrijiri suplimentare. Adica 4100 RON nasterea, 500 RON noaptea la terapie intensiva si cu inca 2 nopti de cazare la camera dubla (ca eu nu vreau single), ajung la 51 de milioane, mai mult cu 9 milioane decat inainte. Asta e! Sper sa se termine totul cu bine ca m-apuca emotiile!
Ca ai intrebat Cristina, inainte era 3540 RON parca nasterea (natural/cezariana totuna), iar cazarea 430 RON camera single si 215 RON camera dubla, parca!
Cristina37+Andreea
AMR doar 11 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
M&M spune:
Cris, pe mine m-a deranjat cel mai mult ca a fost foarte expeditiva dr Chitescu, ca de platit stiu ca mai peste tot sunt aceleasi preturi.
Off!! Macar tu scapi luna asta, eu sper sa nu mai creasca preturile pana in august..
Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
miki_bubu spune:
Cristina_26, si eu tot in august sunt programataAbia astept sa vina Bogdanel...l-am vazut la eco si era foarte jucaus...si acum are program seara si se misca multa.Imi da niste suturi cateodata...cred ca-l fac fotbalist...sau dansatorPoate o sa ne intalnim pe acolo. Tu cu cine o sa nasti?
ccris_ccris spune:
Iti urez bafta, Cristina, tu mai ai timp sa te razgandesti!
Cristina37+Andreea
AMR doar 11 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
luny spune:
fetelor, aveti idee daca este dr Popa saptamana viitoare?...nu are concediu sau ceva de genul?...tre sa merg si eu la control si as vrea sa merg luni. toate burticile.
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Marina_1609 spune:
oare ce face mami_papatot?
22+
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by Marina_1609
oare ce face mami_papatot?
22+
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
mami papatot e acasa, bine merci,fara nici cel mai mic semn de nastere...asta este, nu a vrut ea Honey sa vina astazi...asa o fi destinul ei...
Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA