Nasterea la Medlife (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Raluca, ai nascut? Da-ne un semn!

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Oana , Pierrine, bine ati venit!!! Scrieti repede 10 mesaje, ca sa scapati de moderare si mesajele voastre sa apara in timp real.
Lulut, eu stiu ca e permis masajul in timpul sarcinii, dar sa ti-l faca un specilaist pe care , in prealabil, sa il anunti ca esti insarcinata!!!
Oana, eu am facut eco al Dr Popa Mirela si m-a intrebat daca nu vreau sa vina si sotul...Bafta!!!

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oaanna spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

Oana , Pierrine, bine ati venit!!! Scrieti repede 10 mesaje, ca sa scapati de moderare si mesajele voastre sa apara in timp real.
Lulut, eu stiu ca e permis masajul in timpul sarcinii, dar sa ti-l faca un specilaist pe care , in prealabil, sa il anunti ca esti insarcinata!!!
Oana, eu am facut eco al Dr Popa Mirela si m-a intrebat daca nu vreau sa vina si sotul...Bafta!!!

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel

Mersi mult. Incerc sa scriu cat de rpd pot..dar cred ca mai am cateva pana scap de moderare.
Mersi mult pt raspuns..m-am mai linistit un pic. Bine, pe Popa Mirela o stiu ca inainte sa raman insarcinata mergeam la dansa..si imi dau seama ca nu ar deranja-o..dar pe doamna la care ma duc chiar nu o cunosc..Asa ca emotii tot o sa mai am.
Mai aveam o intrebare? Ecografia mi-o da printata sau in format electronic?

Pupicei si weekend placut (cat a mai ramas)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

OANA poti sa vii cu sotul negresit. chiar e recomandat :)

21+

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Oana, mie mi-a dat o gramada de poze la eco din saptamana a 12-a !!!Stiu ca la morfofetala iti da si CD!!

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaDulcica spune:

Mie mi-a dat CD la morfofetala. Am facut cu dl Radulescu Botica si mi-a pus pe CD exact ce a masurat si verificat el pe acolo. Urmatoarea eco, cea de trim 3 am facut-o cu dna Cheles Carmen. Si ea mi-a dat CD dar mi-a pus doar 2 poze 4D.

Diana 32+ - DPN 26 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaDulcica spune:

Trebuia sa incep si eu cu "buna dimineata, va doresc o saptamana buna etc..." dar taranul din mine s-a aratat din nou. M-am aruncat direct sa raspund la subiect... Scuze
Am nevoie de un sfat de la fetele lui Mendez: la ultima intalnire mi-a zis ca vrea sa ne vedem peste 3 saptamani. Asta ar veni pe 16 sau 17 aprilie. Nu am reusit sa ma programez la receptie si m-am programat pe 11 aprilie ca atunci era liber.
Numai ca este cam devreme. In plus, as prefera sa merg sambata pe 19 aprilie datorita faptului ca sotul nu poate sa plece de la serviciu in timpul saptamanii. Mie dl dr mi-a zis ca atunci cand nu prind programare sa vin oricum ca el primeste toate pacientele care sunt la usa. Ce credeti, este nevoie sa il mai sun sa il intreb daca pot veni neprogramata? Sau sa merg direct? Eu pana acum nu l-am sunat niciodata desi mi-a dat 2 numere de telefon in caz ca am nevoie...mi-e cam jena asa sa il deranjez.
Voi l-ati sunat pana acum?

Diana 32+ - DPN 26 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulut spune:

Diana,
cam aceeasi problema o am si eu, dar la Dna Pop Mirela. Trebuie sa merg pt bitest+ eco, si dr Mendez mi-a zis sa merg la dansa, iar daca nu mai gasesc liber sa merg ca ma "introduce" dansul. Si nu prea stiu cum sa fac... as merge maine dimineata la prima ora direct la Dr Pop pt ca am vazut ca are program de eco maine de la 8 si sa vedem ce -mi zice fara sa-m mai deranjez pe dr Mendez... Eu zic ca daca dansii ne recomanda sa mergem si fara programare... or sti ei ce zic...

bafta
Lulut +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulut spune:

buna burtici,
spuneti-mi va rog si mie eco trim1 (care se face la bitest) e eco abdomen sau transvaginal??

multumesc mult
Lulut +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna ziua. Am si eu o mare rugaminte la voi: am trimitere de la ginecologul meu la d-na dr.Steriu de la Medlife pt eco de primul trimestru. A fost cineva la dansa? Este buna?

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput