Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
alina multumesc mult. mi-a mai revenit putin inima la loc .. oricum, sunt bucuroasa ca nu a scazut .. poate are o perioada de stagnare, cine stie ..aha .. multumim si pentru link, foarte interesant. eu ii sting veioza lui bebe la culcare. noaptea cand ii dau sa pape, aprind lumina pe hol si las usa putin deschisa.
ven ce mare si frumos s-a facut mathias!! pare mare in poza .. cate kg are?? am vazut ca aveti scaun ce merge cu baterii .. e bun de ceva? as vrea si eu sa-i iau lui bitzi ..
miri iubita rezisti eroic, vad. nu vreau sa ma gandesc prin ce treci.
alina023 ... eu beau cafea normala aproape in fiecare dimineata .. si am mai tras cateva fumuri in amintirea vremurilor bune ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
danonique spune:
Buna diminata!Vreau sa o felicit pe Ereena pentru album.E foarte frumos.Ne-am bucurat cand am vazut ca aparem si noi.Pupam mamica.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
Ellenuta spune:
zuzicilor
unde vaz si io albumu'???
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
danonique spune:
Vreau sa imi pun si eu poze la semnatura dar nu stiu cum.Ma poate ajuta cineva?Stiu ca s-a mai explicat cum se face dar nu mai gasesc.Pup.
irinouka spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
ma duc sa fac o decofefeinizata...
ahhh..ce as mai bea un ness adevarat
Alina si Stefania
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
...nu imi mai spune...
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
galaxy spune:
Buna dimineata!
Honey, buze de sus lui Andrew se decojesc, de zici ca sunt uscate? Daca asta e cazul, e batatura de la supt la bebe.
Miri, suntem alaturi de tine. Cu gandire pozitiva trece totul mai usor.
Raca, cum au zis fetele: ceai cu miere si lamai, paracetamol. Din cate stiu, ibuprofen e interzis in timpul alaptatului. Si somnul in timp cat doarme bebe ajuta mult de tot.
Irlandeza, in austria mi-au dat Olevit, versiunea austriaca de D3. E mai putin contentrata. O picatura pe zi pana la un ani. Deci, cred ca depinde de fiecare tara.
Isidoara, la Robert ajuta mult supozitoare in cazuri de urgenta mai bine decat ibuprofen(nurofen, sau tot ce trece prin stomac) si plus invelit in cearcaf/sosete umezite cu apa mai rece.
alina, of cu diareea. Sper ca esti deja mai bine. Cu ciclu, am patit si eu ca tine cu tot cu alaptat mi-a venit fix la 8 saptamani. Deci vad ca se poate. Asa e organismul nostru...
Zuzelor care va stresati ca bebei nu iau in greutate. Lasati cantarele undeva departe, si stati calmi. Sunt momente cand copii poate cresc in lungime, poate au avut multa activitate si pana digera informatie sa stagneze. Sa pur si simplu va simt agitate si asta nu prea ajuta nici lor la crestere. Deci stati mai usor, si cantariti si masurati mai rar.
Va pupam si o zi placuta!
danonique spune:
Ellenuta eu am vazut albumul la unul din mesajele Ereenei din cap anterior,pag 18.Ai intrebat de leaganul electric.Avem si noi dar eu nu sunt prea incantata.Albert nu sta in el mai mult de 10 minute.Acum probabil ca depinde de fiecare bebe in parte.
Ellenuta spune:
aha .. am gasit .. ereena multumim tare tare mult! ai facut super treaba!
dana multu'. la cat e bitzi de zvarluga .. nu cred ca va sta prea mult in scaun. ii place sa fie plimbata .. deh .. seamana cu ma-sa.
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
irinouka spune:
ellenutz, asa o dolofanita ca bitzi nu mai are nevoie sa creasca atat de mult. important e sa fie pe plus. unde mai pui ca deja copiii nostri intra in perioada in care cresterea de la o luna la alta nu mai e atat de galopanta. citeam chiar aseara (in "mama si copilul", sshhht!). asa ca nu iti mai face probleme. vorba alinei tudor, ingrijorarile noastre legate de zeci de grame sunt cam aiurea...pana la urma, astea nu sunt probleme!
alina, chestia cu diareea si menstruatia mi se intampla mie de multe ori. cat despre legatura intre supt si ciclu, uite ce zice "cartea" (nu ma injura, alta sursa de informatie in afara de ea si de net nu am...iar net aveti toate):
"in timpul menstruatiei, uniisugari sunt mai agitati, sug prost si pot avea scaune griunjoase. se pare ca prin lapte se elimina unele substante (metoxine) care ar fi cauza tulburarilor mai sus amintite"
si mai zice ca la unele femei ovarele isi reiau activitatea mai devreme, chiar daca ele alapteaza, si asa se explica aparitia menstruatiei.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
danonique spune:
Irlandeza si mie mi-a dat vitamina D cate 4 picaturi pe zi pana la 2 ani.Cred ca in fiecare tara e diferit.