Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
alina023 spune:
Laurici D, este foarte posibil ca de la Peritol sa fi fost asa agitata micuta Eleni. La unii copii Peritolul da o agitatie de ordin neurologic. Eu i-am dat la un moment dat lui Luca (nu mai stiu pt ce) si era ff agitat, dar fara sa planga. Era pur si simplu excitatie nervoasa. Si cum stiu ca Peritolul nu este tocmai ok, de atunci nici nu ma gandesc sa-i mai dau asa ceva. Incearca sa gasesti o alternativa. Parerea mea!
Pupici fetelor iubite!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alinaatudor spune:
LauraD..sory dar..habar nu am de crema aia...o fi bunade merge bine cu ea..
sa va spun un pic de noi..se contureaza niscaiva program..are e super daca n-ar fi asa de prostziua..boierie..mananca doarme sta treaza la plimbare..e happyy..vine seara..la 8 alaptat apoi somn pana la 10..baie..alaptat..pana pe la 11 (cu tot cu ragait..tinut in sus pe umar din cauza de reflux si voma)...eeee acum..aici e baiul..de la 23 la 1 noapte..circ..plns degeaba..de fapt cred eu de somn..nu poate frate sa adoarma...am renuntat la training dupa ce a urlat cateva ziole in contunuu..mai bine de 2 ore...nu era foame..acu am lapte garla si nu vrea..e full..dar plange...asa ca am hotarat sa o adorm in brate..nu plimbata sau leganata..doar tinuta in brate..ti-ai gasit..urla in continuare..tasu si-a luat angajamentul ca o adoarme el plimband-o in brate prin casa..si reuseste..dar i-am zis...va face asta mult si bine.,...iar eu nu il ajut ca nici nu am cum..ma doare spatele de mor...ce ma ingrozeste e ca plansul asta de la 23 la 1 e in fiecare seara de o sapt juma..ce naiba sa fie...mircea cica nu ii place sa adoarma cu lumina stinsa..ceea ce e adevarat..ca daca aprind lumina tace.,...dar ma inversunez sa o tin stinsa..din cauza de secretie de melatonina...offffff...greu l deal cu boii mici...
mai cercetam..mai vedem..oricum..nu e lucru curat...
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
alina023 spune:
Alinush , ce zici tu acolo de lumina stinsa si secretia de melatonina??? Ca eu dorm cu Ana numai cu lumina aprinsa (o lampa, dar destul de puternica).
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alinaatudor spune:
uite un link Alina..sper sa mearga
http://www.medicalstudent.ro/contravizita/melatonina-un-hormon-controversat.html
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
Ven spune:
'neatza fetele!
vin dupa o noapte dormita de la 23:00 la 07:30, dar agitata din cauza lui markus, care, operat joi de amigdale, se plange inca de dureri in gat mari, inclusiv noaptea, de mi se rupe inima de mila lui
vreau sa ma laud putin cu iubitu meu mic, care de cateva zile deja vrea numai in fund!! adica, ridicat in sus, nu mai trebuie sa-si rezeme capul pe spate, il tine drept in sus, tzantzos, ba-l mai si roteste prin camera, sa vada tot! pupe-l mama pe el pui mic si viteaz! o sa-l pozez azi sa va arat
alinaatudor spune:
ma duc sa fac o decofefeinizata...
ahhh..ce as mai bea un ness adevarat
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
Ven spune:
Laura, asa e cum zice Alina023. Si la Markus Peritolul a avut exact acelasi efect, de excitatie nervoasa, agitatie extrema. Drept pt. care nu i-am mai dat veci....
Alinaatudor, zau daca am stiut vreodata de melatonina si ce importanta e ea in organism. Sar'na de link, l-am pus la Favourites. Ce ma bucur ca am reusit (fara sa stiu de treaba asta cu melatonina, ci pur si simplu din instinct) sa ii invat pe tovarasii mei flacai sa doarma/adoarma pe intuneric...si n-am cedat impulsului de a cumpara o lampa de veghe, ca sa nu se sperie bebe, vezi-doamne.....
ah, avem si noi cateva pozici noi aici.
alina023 spune:
uuufff...ce-as mai bea si eu o cafeluta....si cu o tigarusa langa...mmmmm.
Multumesc mult pentru link, Alina! F interesant!
Ven, pupam baieteii tai curajosi si voinicuti. Si mai ales pe puiul Markus!
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alinaatudor spune:
Da ..si pt noi oamenii mari e indicat sa dormim in bezna totala..mai greu din cauza iluminatului stradal..de aceea e bine sa avem draperii la geam..care sa nu lase sa patrunda lumina...
eu ma bag la un alt somn mic mic..pana nu se trezeste printzi
va pup..ne vedem mai tarziu
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
anca.b spune:
Alina, si eu alaptez si mi-a venit ciclul saptamina trecuta. la doua luni si o saptamina dupa ce am nascut. si da, diareea poate sa-ti fie provocata de menstruatie. si eu am mai patit in trecut. Si este posibil sa se schimbe putin si comportamentul bebelui in perioada menstruatiei, daca este alaptat (nu e neaparat o regula).
quote:
Originally posted by alina023
Gatta, cu intarziere si cu scuzele de rigoare, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Fetelor, eu sunt chiauna dupa inca o noapte de nesomn din cauza de stat pe buda. Si colac peste pupaza mi-a venit si menstruatia. MA intreb si eu ca deshteptu' , diareea asta a mea de care nu mai scap de trei zile....poate fi din cauza de reinstalare a menstruatiei? Voi ati auzit de asa ceva??? Si in plus, poate sa-ti vina menstruatia chiar daca alaptezi??? Ciudat mai este si organismul asta...
Si dupa ce ca mi-e teama ca din cauza deshidratarii sa nu mai am lapte suficient, Ana de ieri dimineata varsa dupa fiecare masa cam jumatate din cat mananca (dupa aprecierea mea). Pai cum Dumnezeu sa ia in greutate, frateeeee????
Ca sa nu ma trezesc ca sunt singura in casa cu fata, in miez de noapte si nu mai am lapte, l-am trimis pe sot sa-mi cumpere formula. Am sterilizat biberoanele si...astept. In caz ca vad ca nu mai tine...asta e! Bag supliment de formula si gata! Desi...azi noapte o tineam la san si boceam ca fraiera gandindu-ma ca din cauza de deranjament tampit la stomac risc sa nu o mai pot alapta pe iubita mea... Oooffff... Sper totusi sa trecem cu bine si peste asta si mai ales sa inceapa sa ia ea in greutate.
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan