Caut Pregnyl
Raspunsuri - Pagina 6
tomaca spune:
Buna Tuturor,
Pentru cele care aveti nevoie de pregnyl, va pot ajuta eu. M-a ajutat cineva din Italia. Am incercat cu o reteta din Romania pentru 10 fiole de 5000/unitati (in Ungaria mi s-a spus ca o reteta di Romania este buna). N-am mers asa ca persoana respectiva s-a descurcat cu un doctor de acolo. Doar ca mi-a prescris 35 fiole !!!! (nu stiu ce a fost in cazpul doctorului!! Eu n-am folosit decat 2 pentru o mixtura de monitorizare intre 2 doctori (a mea si cineva care i-a tinut locul), caci fiecare mi-a spus altceva si mi-a recomandat altceva, iar eu am mixat sfaturile lor. Surrinzator am ramas insarcinata (desi ne pregateam de inseminare), un soc total.
Am dat pe filoe 700 lei (cam 4.65 euro costul lor in farmacine fata de 20 euro aici in Romania). Am o plasa acasa in frigider. stiu ce inseamna sa cauti cu disperare, asa ca cine are nevoie sa ma contacteze.
Bafta multa si sanatate!
anaconda2 spune:
Tomaca , cum pot lua legatura cu tine ? nu ai activat nici PM , nici pe mail nu pot sa-ti scriu . Poti lasa un nr de tel sau adresa de mail , sau incerci sa-ti activezi PM ?
28 +
ralucasr spune:
Salut ! Si pe mine m-ar interesa cateva fiole. Cum putem lua legatura cu tine, Tomaca ?
conny77 spune:
salut ma numesc Conny si am un baietel de 8 ani si jumatate am av nevoie de pregnyl de 500 si am facut rost din Olanda in acelas timp o verisoara mi-a trimis din Grecia de 1500 12 fiole si as vrea sa le dau eu i-am platit ei 120 euro pe ele si transport au fost ambalate corespunz[tor si le tin si eu in frigider daca cineva le doreste le dau la acelas pret...mie nu-mi mai trebuie ca am primit de 500 de care imi trebuiau...dar doctorita mi-a zis k pot lua si de 1500 si sa fac doar cat trebuie din ele restul sa arunc...astept sa ma cautati conny_burileanu@yahoo.com
tomaca spune:
Buna tuturor,
Am incercat sa activez pm, dar nu stiu daca am reusit.
Ma puteti suna la 0722403918.
10+
nique15 spune:
Buna!
Si eu am nevoie de 2 cutii de Pregnyl 5000 UI. Mai este valabila oferta ta, littlegirl? Astept un raspuns cat mai repede intrucat saptamana viitoare, luni, trebuie sa fac o injectie.
Multumesc anticipat
barsu spune:
Salutare tuturor!
Am si eu nevoie de Pregnyl 500 de 6 fiole, cat mai repede posibil, dar Bineinteles doctorul a zis ca nu se gaseste in Romania!
Va rog sa imi spuneti si mie unde as putea gasi.Daca are cineva va rog sa luati legatura cu mine.
Va multumesc!
littlegirl spune:
salut!
eu am avut de vanzare si mi s-a terminat; l-am adus din Ungaria, pe reteta eliberata in Ungaria. M-au mai sunat pers sa ma intrebe de pregnyl si toate au zis ca nu se mai gaseste nici in Ungaria. Cineva a zis ca se poate procupa din Germania, numai ca are alt nume pe care nu mi-l amintesc acum...daca vrei mai rascolesc prin mailuri sa-ti zic exact.
laureta spune:
Eu am 3 fiole de Pregnyl 5000 de la o membra DC care are bebel deja. Daca le ia cineva vreau ca banutzi sa intre la un caz de la umanitare, care vreti voi
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole