Caut Pregnyl

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

buna fetelor,
am si eu nevoie de 2 fiole de pregny 5000 ui pentru sambata si nu l-am gasit la nici o farmacie; am gasit la cineva pe net, dar nu stiu dc le-a pastrat in conditii corespunzatoare. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu 2 fiole, conta cost? Mersy
AnyA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

am umblat mult dupa el,luni l-am primit,dar din Olanda,am vb cu producatorul,am luat legatura cu cineva din Olanda si l-au trimis,imi trebuie ptr baietelul meu,in germania nu mi-i l-au gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanacostea spune:

Bun#259; ziua, m#259;mici. Am #351;i eu nevoie de Pregnyl 1000, 3 fiole. M#259; poate ajuta vreuna dintre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allysa_bella spune:

VAND 3 FIOLE PREGNYL 5000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alekusta spune:

Am 10 fiole Pregnyl 5000 transportat si tinut in conditii optime adus din Italia. info la id mess alekusta

VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

am 6 fiole predalon 5000 UI (este pregnyl 5000 Ui insa sub denumirea de predalon se comercializeaza in germania).

mami & bubu, foarte specialul meu

NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

donez 3 fiole pregnyl 5000 uim,expira 09.2011,tinute la rece.puteti trimite un pm cine are nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelle spune:

SI EU AM AVUT NEVOIE DE PREGNYL, INTR-ADEVAR NU SE MAI GASESTE IN ROMANAIA. MI-A FACUT CINEVA ROST (DE LA O MATERNITATE) DE GONASI, CARE ESTE VARIANTA ITALIANA A PREGNYLULUI (PROSPECTELE SUNT IDENTICE - RECUNOSC CA IN PRIMA FAZA AM FOST RETICENTA DEOARECE DENUMIREA NU ERA CEA PE CARE O CAUTAM). SPER SA VA AJUTE INFORMATIA...SI EU AM AVUT NEVOIE DE 1500 UI DAR AM LUAT DE 5000UI SI ASISTENTA CARE A FACUT INJECTIILE ISI LUA DIN FIOLE NUMAI CAT II TREBUIA).

SANATATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns comanandreea spune:

Vand Pregnyl 5000 UI adus din Italia transportat si tinut in conditii optime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly30 spune:

Buna fetelor, am cautat pregnyl in foarte multe farmacii si nu am gasit.
Va rog, spuneti-mi daca ati gasit pregnyl in Bacau si unde sau macar daca ati gasit prin apropiere . Multumesc frumos :)

Mergi la inceput