Caut Pregnyl
Raspunsuri - Pagina 7
anna_a spune:
buna fetelor,
am si eu nevoie de 2 fiole de pregny 5000 ui pentru sambata si nu l-am gasit la nici o farmacie; am gasit la cineva pe net, dar nu stiu dc le-a pastrat in conditii corespunzatoare. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu 2 fiole, conta cost? Mersy
AnyA
titelu spune:
am umblat mult dupa el,luni l-am primit,dar din Olanda,am vb cu producatorul,am luat legatura cu cineva din Olanda si l-au trimis,imi trebuie ptr baietelul meu,in germania nu mi-i l-au gasit
roxanacostea spune:
Bun#259; ziua, m#259;mici. Am #351;i eu nevoie de Pregnyl 1000, 3 fiole. M#259; poate ajuta vreuna dintre voi?
alekusta spune:
Am 10 fiole Pregnyl 5000 transportat si tinut in conditii optime adus din Italia. info la id mess alekusta
VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI
gogosel spune:
am 6 fiole predalon 5000 UI (este pregnyl 5000 Ui insa sub denumirea de predalon se comercializeaza in germania).
mami & bubu, foarte specialul meu
NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar
pufoasalaura spune:
donez 3 fiole pregnyl 5000 uim,expira 09.2011,tinute la rece.puteti trimite un pm cine are nevoie!
isabelle spune:
SI EU AM AVUT NEVOIE DE PREGNYL, INTR-ADEVAR NU SE MAI GASESTE IN ROMANAIA. MI-A FACUT CINEVA ROST (DE LA O MATERNITATE) DE GONASI, CARE ESTE VARIANTA ITALIANA A PREGNYLULUI (PROSPECTELE SUNT IDENTICE - RECUNOSC CA IN PRIMA FAZA AM FOST RETICENTA DEOARECE DENUMIREA NU ERA CEA PE CARE O CAUTAM). SPER SA VA AJUTE INFORMATIA...SI EU AM AVUT NEVOIE DE 1500 UI DAR AM LUAT DE 5000UI SI ASISTENTA CARE A FACUT INJECTIILE ISI LUA DIN FIOLE NUMAI CAT II TREBUIA).
SANATATE
butterfly30 spune:
Buna fetelor, am cautat pregnyl in foarte multe farmacii si nu am gasit.
Va rog, spuneti-mi daca ati gasit pregnyl in Bacau si unde sau macar daca ati gasit prin apropiere . Multumesc frumos :)