Copiluti de mai-iunie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Aurasa spune:
Chris - am vazut asa ceva la 2 magazine de langa mine. Iti trimit PM sa nu fac reclama.
Martie 2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Buna dimineata! 0 grade si ninge! Greva!
Morman de rufe de calcat/impaturit! Durere in git! Si cam atit... ca ma apuca jalea! E joi, nu!?!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Danelutza spune:
Aurasa cintaretul tau, mai ales ca vrea sa impuste vulpea cu putza
Felicitari pentru proaspatul mergaret
Onixone si daca-ti pleaca feciorasul, ce faceti va apucati de altul , adica il insurati acum sau cind mai creste ?
Teddy la tanti auguri e experta, cinta de ma omoara . Cit despre volale, mangiare, tot cinta volale cind ii dadeam sa manince, iar eu am inceput "mangiare" si asa a ramas
Eu strig catalogul: Laura, Elisor, OlgaM, OlgaT, Gusta, Florentina, Oana C, Adriana (te-am vazut pe la alte subiecte, dar pe aici nimic, nimic, chiar te-ai suparat rau de tot ?!), unde sinteti fetelor, de ce nu vreti sa mai scrieti ?
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
![](majoreta.gif)
monu spune:
Este joi asa ca fetelor haideti!
Alexia azi a venit cu intarziere de o ora ca nu stiu ce s-au mosmondit la gradi. A si vomitat dar nu in jet cica s-a inecat in timp ce manca piure. Maine de dimineata o sa mearga la pedi sa vedem ce e cu mucii si fie ce o fi ca eu m-am saturat deja de raceli.
Antonia azi nu a mancat mai nimic si se jeleste.
asa ca ma distrez.
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Danelutza spune:
Monule si mindra mea are vreo citeva zile de cind nu prea maninca, dar o las, cind i-o fi foame, o minca si oase. La tine-i mai greu ca ai doua si probabil nu maninca nici una, daca vede ca nu maninca cealalta.
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cloreta/Cloreta.jpg)
Cloreta spune:
Chris, asta cautam si noi, castele, casoaie or smth ca e topita dupa ele. Are verisoara ei una f simpatica dar e luata de anul trecut.
La Kidex sigur nu gasesti, am cautat noi azi si nu era nimci, adica era unul de trei ori mai mare ca ala de care zici tu dar era si treimilioane:))
Cred ca am fost primii clienti, era asa de gol la targ dar nici mare lucru nu am gasit.
Pe Teodora am parcat-o la parter sa se joace si eu cu tati am dat fuga sa vedem ce gasim. I-am luat niste incaltati de le Melania pana la urma. La Cocodrilo ca la fiecare targ, i-am si zis omului de acolo ca nu se dezmnit, standul nu era gata si intarziau cu deschiderea pana la ora 12. Oricum a fost amabil si mi-a aratat modele si preturi la pantofi, la hainute nu aveam cum sa ma uit ca era cordon la intrare.
Cu greu am smuls-o pe mandra de la joaca sa probeze pantofii care erau la primul nivel si pe urma i-am trimis iar la joaca.
A mai stat vreo juma de ora, timp in care i-am luat niste plastilina, o papusa Fifi si una d-aia cu parul parfumat intr-un patut. I-am mai luat un soi de rochie sarafan de blugi verde/kaki, doua perechi de chiloti (f bine lucrati, 5 ron/buc) si un maieu si cam atat la capitolul hainute.
Incepusera sa cante si copilasi pe scena intre timp, era o atmosfera destul de placuta, mai venisera copii si calareau casutele de plastic, am mai fi stat noi dar tati trebuia sa ajunga acasa, sa se schimbe si sa plece la Sinaia. Eu am coborat la Pta Victoriei la metrou si amluat teapa ca nu stiu ce accident fusese la Universitate si am stat de m-am capiat pana au dat drumul la trenuri.
Ah, la Carefour am gasit o casuta in forma de capsuna, se deschide in doua bucati parca, era dragutica dar am zis sa vedem intai ce gasim la targ.(era fo 70 de ron cred)
Sunt cu capul rau, am uitat sa va zic: Dorados (aia cu cocodrilo) deschid pravalie la Unirea la etajul 3 din 20 aprilie, slava cerului.
S-a dus naibii ziua asta, am ajuns la ora 14 la birou si nu mi se leaga nica din cate am de facut.
Va pupacesc
PS Androix, pe noi ne gasesti la pagina 8, aia cu garga cu palarie in cadita.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
Danelutza spune:
Nelia trateaza-ti gitul, celelalte lasa-le ca mai pot astepta. Sanatate
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
scuze celor care au intrebat de "oole gelatinoase" si n-am apucat sa raspund...sunt bune la gust, asta cu conditia sa-ti placa hrana rece, avand in vedere ca le papi scoase din frigider, gelatina e ca si raciturile romanesti, daca nu itii place o dai de-o parte si gata.
Danelutza spune:
Teddy multumesc de raspuns, am sa le fac si eu, oole in gelatina, dar cu gamberi in loc de carnita, ca am zarit eu o poza intr-o carte de bucate italian, ceva marar, feliute de morcov... nu-mi mai aduc aminte acum.
![](majoreta.gif)
babygirl spune:
Si Ema se joaca cu casute si castele. Am facut un mini oras cu jucarii de genul acesta. Ea se aseaza in mijloc si tare frumos se joaca cu figurinele. Vizite, ceaiuri la castel, cu trenuletul la consultatiile medicale. Mi-e drag sa o privesc cand se joaca asa, singurica, mai ales ca figurinele ei comunica lucruri similare cu cele ce se aud in familia noastra..:D
Uite aici 4 www.dropshots.com/emadina#date/2008-03-24/09:56:58" target="_blank">filmulete de la joaca
Chris, castelule sunt la www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-de-joaca-2075/My-Little-Pony-2065/6001/My-Little-Pony-Castelul-Printesei-Rainbow.html" target="_blank">my little pony, dar la 3 mil. intr-adevar...Pe mine ma atragea www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-de-joaca-2075/My-Little-Pony-2065/5953/My-Little-Pony-Palatul-Ponyville-Teapot.html" target="_blank">asta, dar cand l-am vazut am preferat sa cumpar casuta lui Fifi.Noi avem un castel Little People, dar l-am luat intr-o iarna, de la Carrefour. Nu ma gandeam ca vor disparea de pe piata. Chiar vroiam sa-i mai iau accesorii, dar nu mai gasesti nimic acum. Mai avem casuta lui www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-de-joaca-2075/Fifi-si-Floricelele-2063/Vivid-Imaginations-2062/5914/Fifi-si-Floricelele-Casuta-stropitoare-cu-30-de-accesorii.html" target="_blank">Fifi. O gasesti la Mini blu la un pret mai mic decat la Crazy toys. Noi i-am adus-o din Belgia si Emei tare ii place. Are multe accesorii.Va recomand casa lui Fifi pt fetite.Am vazut si cateva variante de casute ale celor 7 pitici. Cea mai ieftina este www.crazytoys.ro/jucarii/Accesorii-papusi-36/Printese-Disney-124/Simba-98/4351/Atelierul-piticilor-din-Alba-ca-Zapada.html" target="_blank">asta, dar tot scumpa-i la cat e de mica.