Copiluti de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI RALWKA!
Sanatata si impliniri! Mai da si pe la noi cu vesti cand ai timp.
Adina, felicitari, ai crescut-o frumos pe Ema si acum ai ce culege.
Noi ne antrenam pe uscat, povestim diverse si ne pregatim pentru toamna deocamdata. Dar rucsacel am luat mai demult, haha, ideea e ca am gasit unul f dragut la TCM cu fo 25 sau 30 ron,nu imi amintesc exact.
Michyy, felicitari si sarcina usoara, poate asa mai dai si pe aici:)
Monu, sanatata multa!

GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

pt moment e liniste. sa vedem seara ce o fi.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La Multi Ani, Ralwka!

Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Raluca Sanatate, fericire si tot ce-ti doresti!

La noi s-a mai incalzit si am fost afara. L-am obosit pe Pifos de numa si el nu se da batut deloc. NU vrea sa doarma nicium la pranz. Asa ceva...

Adina, tare mult m-am bucurat cand ai zis de puiuta ta ca e fata descurcareata. Pai tu cum te-ai fi asteptat? Ai copil descurcaret, mai. Sa ai mai multa incredere in ea, ca se va descurca super bine.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Beatrice, am salvat poza cu Alex, e dementiala!
Adina, sa ne povestesti cum a fost. Si apropos de ce vorbeste Ema cu jucariile, la noi este aceeasi poveste, am observat asta acum cateva luni, dialogurile ei cu animalutele seamana izbitor cu ce se vorbeste in casa:)

GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

va multumesc mult de tot pentru toate gindurile voastre bune, nici nu va ginditi cit de mult inseamna pentru mine.
azi am facut hemograma: globulele albe au scazut major acum sunt in limite normale, ma rog mai spre partea de maxim a normalului dar continuam cu antibiotice dar sirop : amoxicilina.
am vorbit cu 2 doctori si se pare ca este un inceput de reumatism chestia asta.
nu stiu cum a putut sa faca chestia asta, de unde, sau poate este genetic, habar nu am.
am un sentiment teribil de neputinta si habar nu am ce pot face ca sa-i nu ii mai produc suferinta.
probabil vom reface analizele cind ne mai linistim.
nu stiu sa va explic in cuvinte ce e in sufletul meu, numai gindul ca va urma un tratament lung, iar analize, iar doctori..........
azi nu e joi, asa ca ma opresc aici.multa sanatate tuturor copilasilor.

Adina scuze ca am inceput cu lucruri mai triste. Azi a fost in viata voastra un moment extrem de important,sa de-a Dumnezeu sa fie in continuare bine si sa te duci si tu pe drumul tau linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am facut alt capitol, ca ma iau cu altele si trece pagina.

Va invit la Capitolul 72

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput