Copiluti de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy

, ma mai primiti?!

de fapt o cautam pe nelia, sa-mi impartaseasca din experienta ei !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

NU-MI SPUNE!!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mickyyy, nu cumva... ????

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Ba da !!

In dimineata asta am facut testul, barbata-meu inca nu stie

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Mickyyy_ !!!

Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Iubita bravo! felicitari. sa aveti curaj. sarcina usoara.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mickyyy, ia-l pe ocolite, nu-l soca din prima
Spune-i ca acum iese sigur baiat

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mickyyy - deci pana la urma n-a ramas doar la nivel de intentie! Felicitari si sarcina usoara!

Mercedes/Chris - multumesc de raspunsuri. Le-am vazut si eu aseara pe cele de la Jane pe net si intr-adevar par cele mai calificate, cu sistem ISOFIX si conform cu nu stiu ce norme europene. Dar, muica, scumpe mai sunt. Tinand cont ca-l vom folosi mult si ca pe cel pe care-l avem acum nu am dat bani, pana la urma merita investitia; dar sa vedem ce-o fi dupa-amiaza. Mai astept oricum pareri!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mickyyy felicitari

Ma duc sa bag un ochi si sa citesc ce-ati mai scris, ca ati avut limbarnita

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mickyy, felicitari. Ce tare. Abia astept reactia sotului tau.. hihi, sa ne zici ce a zis.

Ieri am fost la serviciu undeva departe de casa, am plecat pe soare si m-am intors cu un frig de numa.. Am dardait pana acasa de frig si se face fratioare intuneric de nu-i adevarat. Nu mai este nimeni pe strada in orasul ala unde ma duc. Asa ceva..

azi am serviciu din nou si acuma sunt la bucatarie dau repede sa termin o salata de beof ca am pofta. Cu carnita de curcan... Si mai pe seara sa fac ceva dulce. Sa vad.

La noi a nins zilele astea si s-a si topit. Ne-am bucurat cateva ore si apoi gata asa ca am profitat si ne-am dus afara.

aici vedeti pozele de la prima zapada..

http://piticii2003.multiply.com/photos/album/25/La_zapada_cu_Pifos_18_martie

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Felicitari Mickyyy!!! Sa fie intr-un ceas bun! Ce frumos! acum cred ca ar fi cazul sa fie baietel.
Cu atatea gravidute pe aici ma bate si pe mine gandul de inca o fetitza mica

Mergi la inceput