Copiluti de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, dar la voi primavara cade itr-o joi doar? :)
Nu mai vreau sa aud de zapada pina in decembrie!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Haha, Gabitza, vorbind de zapada joia, si in Singapore cade la fel mai nou... ieri a fost grindina la noi, de obicei cica se topeste pana ajunge jos, dar ieri a bocanit masinile...astia panicati ca vine ice age...
Beatrice, ce dulce e Pifos cu fashul pe el, parca e piticut din alba ca zapada, si tot asortat in albastru e frumusel. Si floricele din poze sunt asa frumoase, sint primavara cand ma uit la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Dupa cum vedeti eu ma plictisesc, recuperez saptaman de pauza... trebuie sa astept pana la 11 pe al meu scolar sa ii dau cina si la tembelizor sunt numai prostii, 100 de canale si numai vechituri de filme toate cu animale mutante si de groaza... caterina doarme ca altfel mi-as pune un desen ceva. hai veniti, ma manca limba si degetele

Mergi la inceput

Eu cand zic Singapore ma gandesc doar la caldura tropiala si flori exotice, nu la zapada si grindina

Chiar asa, voi aveti in plan si bb2 dupa Caterina?

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Mickyy - FELICITARI sa fie intr-un ceas(cu cuc) bun , sarcina usoara si bb sanatos ... sa vezi ce bine e cu trei!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

'neata! Am gitul terminat si ma doare si capul. Desi nici macar nu pot sa spun ca sint racita, nu-mi curge nasul, nu am altceva, sper ca nu e vreun streptococ, pentru ca si Tudora il are. Luni ma duc la doctor cu Lisandru pentru vaccin si o iau si pe Tudora, poate ii face ei un exudat si aflu ce este. Ieri, Lisandru, puiul meu mic, scump si cumintel, a implinit 4 luni! V-am spus cit de dulcic si cumintel e, nu? As mai face inca trei daca as sti ca sint ca el! In schimb Agata si cu Tudora au luat-o razna, astept sa se incheie nebunia cu revista pe gheata, ca acum Agata e mare artista si nu ma mai inteleg cu ea, si am hotarit cu tati ca trebuie sa intram in ele, sa coborim militaria din pod. Eu nu ma mai inteleg cu Agata, Agata cu nimeni din casa, cu Tudora ma inteleg bine, dar lui Octav ii face numai figuri, nu se intelege de nici o culoare cu Agata, nici Agata cu ea... mai ramine sa ma cert si cu cu tati si nu mai avem mult, ca sintem intinsi ca niste corzi si nebunie de la noi ar fi completa! Dar... toata lumea se intelege cu Lisandru si micutul imparte zimbete si dragalasenii la toata lumea, in mod egal (mai mult mieee!), chiar daca nu meritam! E factorul nostru de echilibru, ca in fata lui, linga el, toata lumea pare ca se intelege si se iubeste! Seara, inainte de culcare, ne bagam toti in patul mare, citim povesti, ne giugiulim si uitam ce a fost peste zi, sperind mereu ca a doua zi va fi mai buna. Dar... la ora 7 incepe iar nebunia si se termina tocmai seara la 8.30-9.00!

Am citit rapid ce ati scris, nu stiu daca apuc sa citesc, ca sint in curatenie generala, nu chiar mare, dar peste tot si nu vreau sa ma opresc prea mult, ca acusi trebuie sa plec dupa caprele alea mari, venim, le dau sa manince si plecam la repetitia de la patinaj, unde e o nebunie si mai mare decit la mine acasa. Ieri am fost la sedinta foto... nu va spun ce a fost acolo. Imaginati-va o grasana, ca asta sint, care oboseste din cauza burtii si cind isi leaga sireturile, invirtindu-se cu capul facut girofar dupa cele doua zvirluge care alergau in toate partile ca potirnichile, impartindu-ma intre carutul unde bebe urla, suparat ca nu putea sa adoarma si costumele Agatei: ba nu gaseam o pana, ba nu stia unde si-a pus manusile... Si toate acestea, printre alte 50-60 de copii, mai ales fetite, la fel de agitati ca ale mele. Cind am ajuns acasa si pina le-am vazut in pat, eram franjuri! Si astazi la repetite voi fi tot singura cu trei, tati vine doar sa ne ia, ca lucreaza pina tirziu.

Mercedes, e bine ca l-ai inscris la dans de societate, e complex si se fac mai multe genuri, la salsa e doar unul. Si noi schimbam in toamna pentru dans de societate. Tudora are trei ani, daca i-ar placea si ei, o dau si pe ea, ca dansul ii place sigur. Aseara la patinaj avea si o unda de regret ca nu e si ea imbracata in costume si nu face poze si nu are spectacol. Si intre o mineca bagata pe dos si o pana pierduta, i-am spus ca daca vrea sa faca patinaj, la anul poate sa fie si ea in spectacol. Si a zis daaaa. veau... si dupa citeva minute de gindire: nuuu, me mica! Cade! Sica! (adica frica). Bafta multa la concurs lui Cristi! Agata are la patinaj, peste citeva saptamini.
Sufletzica, nastere usoara si un bebelus sanatos si cuminte! Ati gasit nume? 5 gravidutze sint in grupul nostru!!! Hai, care mai vrea, cine mai urmeaza!?!
Mynicegirl, woau! Asa cadou mai zic si eu! Cred ca a fost super! Vorbareata sint, dar nu mai am timp, si sint si drepresata sint (stiu ca nu e corect, dar asa imi place cuvintul asta!), dar nu am timp sa ma vait prea mult. Ca daca ar fi dupa mine, as zace pe canapea, pe patura mea alba pe care am dat o caruta de bani *na, ca mi-am adus aminte!) si m-as odihni o tzira in depresia mea. Vine primavara si la noi si daca se face cald, poate imi trece inainte de a avea timp sa zac! Ce scoala face sotul?
Aurasa, am vazut pozele si filmuletul cu micul catarator, am ascultat si poezia cu semaforul. Mi se pare ca seamana foarte bine amindoi!
Beatrice, pofta de salata zici, n-o fi tu urmatoarea pe lista cu gravidutze! Si noua ne e pofta de salata boeuf, dar nu ma indur sa ma apuc sa fac, ca nu stiu daca apuc sa o termin. Am vazut pozele, m-au incintat florile si pifosul, dar de zapadaaaa... sa nu mai aud de ea pina pe 24 decembrie!

S-a trezit puiutul mic, ma duc sa-l hranesc si poate ma mai intorc un pic, ca as mai fi avut cite ceva de spus. Daca nu... pe miine! Daca supravietuiesc repetetitiei...

In timp ce ma ridicam sa plec la Lisandru, am vazut veste cea mare!
Mickyyy, felicitari!!!! Sigur nu e imaginara!?! Ce mult ma bucur! Si mai sus spuneam de gravidutze si intrebam cine e urmatoarea. Sint 6 acum! Bravo! Abia astept sa vad ce spune sotul! L-ati vrut sau s-a intimplat! De parca mai conteaza... noi l-am vrut si s-a si intimplat si uite ce baietel frumos are mami in brate acum! Orice ar fi, sa fie sanatos, iar tie iti doresc sarcina usoara. Ce ma bucuuuur!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Saryta, tu cum te mai descurci? Ce mai faceti?
Ioana, si eu trebuie sa-i iau Tudorei scaun nou si bun, ca daca plecam la Quebec nu poate merge cu asta de acum, ca abia mai incape. Nu as fi zis ca ii mai ramine si ei ceva mic, a mea nu are inca 13 kilograme! Si m-am uita cu interes pe linkurile puse pentru tine si mi-am propus sa iau doua la fel, in genul acela, si pentru Agata, dar astept vreo reducere ceva. Agata nu mai are de vreo jumatate de an, pentru ca e mare pentru virsta ei, dar nici nu am fost la drum lung, mai mult de 10-20 de minute cu masina nu am mai umblat in ultimul an. Dar daca plecam la drum lung, cum ar fi cel de la Quebec sau de la Niagara din toamna, cum ne-am propus, atunci trebuie sa fie bine ancorata. Problema ramine masina, e ea mare si spatioasa dar pentru doua scaune si o scoica e cam mica. Ne-ar trebui una familiala, mare, cu mai multe locuri... dar noi nu am terminat-o de platit nici pe asta. Offf!
Gabitzam, sa faci poze cu burtica, sa nu patesti ca mine si ca Androix, care toata sarcina am tot zic ca facem poze si acum nu am decit vreo doua facute pe ultima suta de metri. Cum te mai simti? Misca mai tare acum, adica il simti mai bine?

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Tot zic ca fac poze la burtica si nu mai ajung, ai dreptate :(
Il simt bine in fiecare zi, dar e mai linistit ca Andrei. Doarme mult
Acum degust din plin arsurile si durerile de burta/spate/mijloc/picioare Mai merg la servici pina de Paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Pisik si sotul ce a zic, cind a vazut ca nu sint gemeni ? Despre greturi, hmmm, eu ma tineam cu mina de nas si invirteam in oale, iar geamurile erau deschise, desi era iarna.

Cristina neaparat vreau reteta de "cum sa fac, sa nu fac", sa stau cu rotile in sus, ca tot ma straduiesc, dar nu-mi iese de fiecare data.
Vreau si eu masaj, mai ales la cap , ca ala nu prea functioneaza, poate se mai relaxeaza o tira.

Sufletica asa repede a trecut timpul, uau, acusica nasti

Dispar, revin cu cititul

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Nelia - multumim suntem bine . Ma chinui toata ziua cu iedutele p'afara, ca daca tot a dat cat de cat caldura stam numai in oras si la bunica la curte. Ma minunez pe zi ce trece ce fete mari am si cat de mult cresc si se schimba - si eu as vrea sa ramana asa ca mi-s asa de dragi de mor.
Acu ma chinui cu Antonia cu olita caci toata ziua vrea numai pipi si caca - e o hoata spune asa ca vede ca scapa de pampers. Eu nu prea le am cu povestitul ...
Multi si mai dau eu cate un semn de viata din cand in cand.
Am pus si cateva poze ultimele sunt de astazi.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput