Condica salajencelor [42]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

carti am luat pentru alex, carti cu povestioare si cu imagini mari, ca asa ii plac, poate iese ca masa
si niste reviste de formula 1 ca bolunda de sora-mea e inebunita dupa Alonso
noi zburam cu wizzair pe 31 mai, am platit 100 de euro dus intros pentru amandoi, eu si Alex

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by piticutz

Bianca, pe-aci sint niste servetele imbibate cu alcool(sanitized wipes), cred ca ti-ar fi bune sa le ai la indemina linga monitor, sa il stergi de praf si microbi inainte de a citi mesajele aici

api am si io servetele , da nu-mi trebuie[ma tem sa nu ma imbat de la alcooluldin servetele] .ca la cat de des ling monitoru intr-o zi nu se mai dezvolta microbu .

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mentionez ca vin singura.Colegu' nu poate veni cu mine de data asta.

Mergi la inceput

olim , da in ro unde o sa stai acu in mai? te opresti la cluj ? sa ne anunti locatia sa punem de-o intalneala.vezi ca noi salajencele suntem motorizate si un doi venim , daca-i rand de chef si voie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hai olim, uite si tie una: zvvvvrrrrr! Daca la Bia a ajuns inghetata, la tine ajunge topita .
Wow ce calduri! Moama eu m-am saturat in ultimele veri in Ro de caldurile astea, mie mi se face rau pe caldura, aici nu prind asa ceva...azi vara in Atena am umblat pe vreo 55 de grade la soare...luam apa rece din frigider si in 20 de minute era ceai. Si asa am urcat pe Acropole, eu am crezut in mai multe randuri ca pic jos, noroc cu umbra, trebuia sa ne oprim din 10 in 10 minute. Pana am umblat prin oras a fost mai bine, ca am intrat in mai multe randuri in institutii(posta, banci) unde era aer conditionat si stateam pana ne reveneam. Ioi, io nu as putea trai in asa calduri! Ce bine de tine ca esti rezistenta!

Bia, ninge la voi? Moama, am crezut ca doar aici in nord e asa vremea...citeam ca in Timisoara au inflorit magnoliile...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

apoi erau doar 3 euro
bai eu fac clatite in tigaie de tefal, fara ulei si is asa zice marius care e mare amator, manca cate 10 odata

mami si Alex

Mergi la inceput

quote:

Mentionez ca vin singura.Colegu' nu poate veni cu mine de data asta.

ioi ce fain .da poci sa te inlocuiesc eu pana stai tu in ro?ca in 3 sapt slabeste colegu tau 10 kg, ca io nu stiu sa gateste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

api am si io servetele , da nu-mi trebuie[ma tem sa nu ma imbat de la alcooluldin servetele] .ca la cat de des ling monitoru intr-o zi nu se mai dezvolta microbu .

esti mortala!!!!

Mergi la inceput

olim si io am tefal , da arta sta in copt nu in tigaie.cica pufoasele se fac la foc mic.
clatitele clasice ies betoon in tefal .atata ca nu se intorc singure .da super truper cu teflonu.

mihaela , pe meses ninge fff tare , exact ca iarna , in oras e slipovita.

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by Bimilit

esti mortala!!!!

hallooo, duamna te rog io rectifica .io-s blondaaaaa.

Mergi la inceput