Condica salajencelor [42]
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
Ha ha!
Io nu ma supar sa ma inlocuiesti, da nu stiu daca ti-a conveni sa si mergi la lucru in locu meu...ca acasa n-ar fi o problema.El e baiat mare, se descurca. Probabil ca tu ai slabi vreo 10 kg, ca ti-ar piere orice pofta de mincare de la mirosul de caca (pardon nasurilor sensibile) de la babe.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by piticutz
Ha ha!
Io nu ma supar sa ma inlocuiesti, da nu stiu daca ti-a conveni sa si mergi la lucru in locu meu...ca acasa n-ar fi o problema.El e baiat mare, se descurca. Probabil ca tu ai slabi vreo 10 kg, ca ti-ar piere orice pofta de mincare de la mirosul de caca (pardon nasurilor sensibile) de la babe.
hallo, dumana nu joci cinstit.
adeca , mataluta vi la dezmat si relaxare si io sa merg la munca?ma gandeam ca imi oferi si mie un concet lenestit
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
am sa stau la cluj, ca am sesiunea de vara, dar ma duc si la ulmeni ca sora-mea termina liceul si trebe kefuit,a sa ca poate faceti o vizita la pizterie
eu stau acasa 6 saptamani, asa ca tt punem de-o intalneala
mami si Alex
olim spune:
stati ca vreau sa va intreb ceva, eu am avut o colega din Zalau, Marosan Claudia, am inteles ca e maritata in germania, o stiti careva.Unchiul ei a fost decan la cluj la facultatea de Zoetehnie, Muresan.
mami si Alex
piticutz spune:
Am inteles, Bia.
Da nici atunci nu-i ase cum ai crezut.Daca vii aci sa stai in locu meu, nu tre sa gatesti nimic, numa sa te abtii sa maninci.Colegu gateste din reflex oricum, in ultima vreme, ca inca nu s-a obisnuit cu noul regim (care nu cere mult de gatit).A facut si acu 2 saptamini intr-o duminica, pina am venit io de la lucru, o oala de supa si una de sos de pui cu ciuperci si broccoli.Prea mult a facut, ca dupa vreo 4-5 zile a fost musai sa aruncam ce a ramas ca nu a fost cine sa manince atita.
piticutz spune:
Olim, eu nu o stiu.
Dar mi-am adus si eu aminte de ceva:am citit mesajele din urma aici, am vazut ca DarkBendis spune ca a terminat in 1992 la mate fizica.Inseamna ca e deodata cu mine, la anii scolari ma refer.
Eu am avut o fosta colega de generala care a fost si ea in clasa de mate-fizica si avea o colega de clasa Andra.Ii stiu si numele de familie, nu il scriu insa aici(o sa o intreb pe privat).
Intrebarea mea e: Andra, nu cumva ai fost in C ?Colega cu Rodica Lucas? nu mai stiu nimic de ea de la nunta ei, care a fost acu vreo 10 - 12 ani parca...poate ii dau de urma cumva.
Clasa a IX-a am facut-o si eu la zalau la acelasi liceu, dar in clasa de mecanica (G).