Condica salajencelor [42]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

giulia, imi pare rau.... Multa putere iti doresc!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

GIULIA-off, ce veste trista
Sper sa-ti ajute DD sa iti revii repede...
Poate te-ar ajuta si niste consiliere de specialitate? E o trauma importanta :(

Eu sunt tot in medical si saptamina asta...Tusesc si eu si Luca de mai mare "dragul "

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

giulia,imi pare rau .hai la blonda sa te tzuce si sa te pitige.
fato da intra si tu mai des ca-ti ridicam noi moralul.cum e calin? hai baga detalii.

mihaela ce fain e la voi.mai zi ,mai zi sa ne ofticam nitel.

ioana,insanatosire grabnica.baga ceaiuri , miere si lamaie .

va tzuc si mai viu.........

PS adriana treci la cetit , ca uite cat am scris

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

giuli
fetelor, acum am ajuns acasa de la piata, mai viu da ma duc sa culc turbat de copil ce am, ca azi numa o urlat de dimineatacum ma misc de langa el cum urla, si nici nu vrea sa doarma de amiaz.

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Fetele, multumesc pentru sustinere si pupic!
Vi-i intorc inzecit:))
Ce sa zic, nu m-am asteptat, nu a fost nik programat, s-a intamplat?!

As putea s-o numesc si neglijenta caci la noi e dragoste cam pe furate si cred ca ne-a luat valu' si am uitat de foita minune.
Maine ma duc la dr sa vad ce imi da, ca e jale:(((

Motivele o sa vi le spun cand ne-om vedea la o cafea, au fost mai multe si dr a spus ca riscul este foarte mare sa-l pierd sau sa se dezvolte aiurea datorita fibromului imens pe care-l posed.
Astea fiind datele problemei , dupa lungi framantari am ales decizia asta:((
Nu ma judecati..va rog, de asta se ocupa Dumnezeu!

Totul a decurs mult peste asteptari, dr si sotia au fost super-atenti , iar anestezistul foarte de treaba si dragut.
Am facut anestezie totala si nu am simtit nimic. Am dormit dusa!!!
Cam asta a fost in mare...
Acum simt asa un gol, un gol imens si ma simt foarte vinovata de pacatul facut. E asa aiurea...
Colegu nu si-a mai dorit nici el pe al doilea si toate astea m-au determinat sa renunt. Asta e!!!
Stii cum se spune, de ce ti-e frica d;aia nu scapi! Ei uite, n-am scapat!

Calin e bine cu scoala, am cam zis eu una-alta de doamna,ca ziceam ca e super-severa, dar imi place, l-a responsabilizat, nu-i mai fac eu ghiozdanul, trage de mine daca are teme de terminat si are un scris foarte frumos.Ce sa mai , sunt super-incantata!!!
Are inca mult de recuperat, dar se pare ca avem de la cine cere

Cam atat in mare despre mine:))
De cand zic sa va chem la o cafea la mine, dar astept sa se faca mai cald si bem o cafea la mine pe terasa. Eventual un mic, o bere, hmm ce ziceti?
Si bineinteles cu fetele despre hotare...virtual, din pacate?!

Acum, referitor la fetele din afara, sincer le invidiez, numai pentru socializarea de la serviciu nu, dar in rest...
Asta da tara de doi bani, totu la noi e pe dos!
Nu credeam ca voi avea un shac asa de mare la intoarcere!!!
Cand imi amintesc de casuta noastra din Franta si de aleiile alea curate..zau ma apuca asa niste nostalgii!!!
I-am spus colegului ca sunt dispusa sa fac acest sacrificiu de a pleca numa pentru clin, el merita o viata normala, pai nu-i asa?
Va tzuc pe toate si revin

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Giulia ai grija de tine si de ai tai. Asa a vrut poate DD. O sa treaca, nu ai ce sa mai faci.Ioana, baga mama ceai. Vezi ca este un ceai "antibronsitic" ii zice, la Andrei face minuni cand tuseste. si picioarele in apa cu sare. Eu sapt trecuta cand am fost beteaga, cum nu am avut voie sa iau medicamente, m-am tratat numai si numai cu leacuri babesti. Mai dar functioneaza mai bine decat antibioticele. Pot spune cu mana pe inima ca m-am vindecat mai bine si mai repede decat daca luam cine stie ce Ospen. Serios: bai fierbinti la picioare cu apa cu sare, ceaiuri la greu, usturoi si ceapa cat incape, pentru gat dureros picaturi de tinctura de propolis picurate nediluate in gat, si pentru nas infundat.. apa cu sare... E neplacut, dar foarte eficient. Asa iti desfunda nasul de numa. Mihaaaa ma mut in Suedia.... serios, eu atata birocratie ca si la bancile din Ro nu am mai vazut. Cand am scos credit pentru casa am crezut ca innebunesc cate acte a trebuit sa facem. Noroc cu Vlad, ca el e mai calm ca altfel eu clacam. Mergeam cu dosarul si se mai trezeau ca mai tre nu stiu ce. Apoi dupa ce faceam nu stiu ce, mai trebuia ceva, oricum cam o luna ne-au tot purtat de am crezut ca innebunim... Gata, nu ma mai stresez, ca pana la urma voia Celui de Sus se face.Fie ce-o fi.Va si va doresc o zi de primavara/iarna ca in povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ioana, sanatate multa sa ai
mai ce ma descurajati, si eu care vroiam sa venim in romanai definitiv, si voi tot bagati motive de cetatenie spaniola
sa stiti ca nici aici nu e foarte usor, nu mai e ce a fost acu 7 ani cand ama venit noi, cei drept ca satu e mic si nestim toti, dar de cand au picat constructiile e grea viata si aici.
mai viu ,ma duc sa pap niste pui la rotisor, ca nu am chef de facut mancare si am luat un jumate din piata gata facut
giulia, tu stii cel mai bine motivele, si noi nu suntem nieni sa te judecam, sigur si DD te intelege si te-a iertat
mami si Alex

Mergi la inceput

giulia mama,io nu te pot judeca chiar de as vrea, ca nu am studiile aferente.da stai linistita ca tate avem cate un pacat [io credca am mai multe].mai important e ca tu sa fii sanatoasa, restu trec.ma bucur ca e ok calin .te mai asteptam in zona.

otilia mama pai la noi e trajedie mare cu bancile.sa-ti spun ce-am observat eu:in zalau sunt fff multe banci deschise da si farmacii.oare dece? pai il inebuesc bancile pe client si musai sa se drogheze cu pirule.

olim ce revenit in ro iti trebuie? lasa ca-i vedea tu la vara cum se traieste in tara .

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io ganduri de intors n-am, deocamdata...nu stiu peste 15-20 de ani cand om iesi la pensie...defapt 30 de ani, ca aici toti ies la pensie la 65 de ani, femei si barbati...nu pot sa spun acum ca niciodata, pentru ca nu am de unde sti ce ganduri voi avea peste atata vreme...Dar acum mi-e mult mai bine aici, din majoritatea punctelor de vedere, doar limba ce ma incurca inca , dar oi rezolva-o si pe asta! gata, am fugit, vin mai tarziu...

Bia, gata shopingu'? S-a bucurat Tudor? Hai zi ce i-ai luat!

giulia, pentru ce sa te judecam mama draga? Daca ai stiut pentru ce ai luat hotararea, ai facut foarte bine! Noa dar io-s din aia fara DD, deci nu se pune, io pacatuiesc numai fata de cei de pe Pamant, dar nu ma baga tu pe mine in seama daca ai alte ganduri.

otilia, oooof, stiu si eu ce inseamna credite in Ro, am umblat si eu pe la banci si nu dupa ceva suma mare, doar pentru rate simple, de electrocasnice...si m-au intors si pe mine de cateva ori, de imi venea sa renunt.... Nu te mai stresa, tu si bb sa fiti sanatosi, restul se rezolva, mai incet dar sigur....

Ioana, sanatate!

Nici noi n-am mai luat antibiotice de o vreme, chiar ca nu e cazul...decand cand e musai! Sa va mai zic ceva...Ovi a facut o saptamana stagiu la policlinica, cu medicul de familie. Aici nici macar medic de familie nu ai tu bataie de cap, totul se face automat si poti verifica pe net la cine esti inscris. Iar la dentisti cu copiii am fost chemati automat la control, peste tot intri in baza lor de date, nu ne-am batut capul cu nimic. Cred ca asa va fi si cu casa, dar inca nu stim...ca vom fi inregistrati automat ca ne-am mutat acolo, nu trebuie noi sa umblam sa trecem casa si utilitatile pe numele nostru...
Asa, altceva voiam sa va spun...cat a fost Ovi la policlinica, a vazut ce tratament se da aici la copiii cu amigdalita: penicilina tablete(gen Ospen) si le recomanda sa manance inghetata, pentru durere...ca recele e decongestionant si dezinflamator, plus ca amorteste gatul. Ei? voi ce ati zice de asa tratament? Si mai spunea ca saracii copilasi erau atat de cuminti si de cooperanti, nu plangeau, nu se smiorcaiau...
Oricum aici medicina e alta, Ovi a ramas la muuuulte chestii cu gura cascata, foarte multe tratamente difera aici, plus ca tratamente interzise in Ro, aici sunt recomandate...ce mai, e alta lume din multe puncte de vedere.

Noa hai ca am aberat destul, chiar ca am fugit acum .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput