Condica salajencelor [42]
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
olim spune:
bia tu vrei cum nu ai avut cu cine, ca io vorbeam singura la un moment dat, ati disparut amandoua
mami si Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
olim spune:
pai doamna de prea mult bine sa uita la pepe, pacat de copil, ca o sa sufere o viata intreaga pentru capriile masii
mami si alex
olim spune:
las mai bine sa ai baieti sa fii soacra cu nurori, ca fetele is tare cheltuitoare si capricioase, eu prima, si baietii o duc mai usor in viata decat noi, nu au CM, nu nasc, si lista poate sa continue.
Mi-ar place inca un baiat, dar daca ii fata sanatoasa sa fie
ma duc la piata viu mai tarziu
mami si Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Mai am o ora, apoi fug la CEC, ca umblu ca si o capiata dupa o descoperire de card, si cand am crezut ca e gata, hop ca mai tre semnat un contract care inca e in Zalau. Asa ca sa vad, sper sa se rezolve iute, ca de nu cred ca fac cu nervii. Ca atat. Azi fu liniste si pace, sa vad cum o fi Andrei la 5 cand oi merge dupa el, ca ne-a zis educatoarea ca azi sa nu mergem mai iute ca ii filmeaza.
Va
sper sa aveti o zi supeba!Afara e un frigggg de numa. Tu Bia, unde ningea azi noapte? Ca aici nu am vazut zapada din iarna.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
'neatza!
Io acum imi beau cafelutza, stau putin pe net apoi mai vad ce fac. Vreau sa fac si suedeza, ieri am facut un test de pe net si nu-s foarte multumita, asa ca azi continui. Mai am mancare de pranz de ieri si apoi cred ca voi iesi putin cu fetele afara, sa vad poate mergem pana la mare...
Si la noi e frig, dar peste zi e soare si a mai topit zapada, nu mai este de saniush. Am vazut insa ca azi noapte a nins in Bucuresti si deja era plin de copaci si magnolii inflorite...macar aici nu au apucat.
Bia, spor la shopingit!
olim si tie, ce cumperi bun de la piata?
adriana, sanatate si Paulei saracutza! Silvia a tusit mai putin azi noapte, e tare bun siropelul acela, nu degeaba am suferit dupa el...
vorbe de copil...
Hobby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Multa sanatate copiilor bolnaviori.Eu am venit foarte suparata de la CEC. Banii sunt aprobati dar nu ii pot scoate pana nu vine nu's ce contract din Bucuresti! Apoi aia din Zalau tre sa il trimita in Simleu si apoi cale intoarsa si uite asa. Imi vine sa urlu.
Si de ar fi macar o suma fabuloasa!
Ma gandesc ca pentru 2 mii de euro in alte tari nu se face atata taraboi. Si sa nu pleci de aici? Fetelor care ati plecat din Ro sa nu va aud ca va mai plangeti. Bine ati facut, sa nu regretti nici o clipa ca ati plecat. Eu si acum regret ca nu am fost mai hotarata acum 7 ani.
Va
nu vreau sa va plictisesc cu prostiile mele.
Bimilit spune:
si la zalau ninge.doamne da cu neste fulgi mari mari , zice ca acu e craciunu.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Salutare fetelor,
Primiti o oaie ratacita?
Eu sunt bine, ma rog cat se poate spune, am avut ultimele doua saptamani foarte urate. A trebuit sa renunt la o sarcina din motive medicale, lucru care m-a afectat mult.
E prima data cand trec prin asa ceva si suferinta este enorma!
Am momente cand uit si totul pare ok, dar cand imi amintesc ma doare sufletul!
Asta e...
Adriana, multa sanatate Paulei si trimite-i de la noi un pupic dulcic! Sanatate multa amandorura!
Oti, tu cum te mai simti, esti ok?
Hai nu te mai enerva ca nu face deloc bine la bb!
Pup si fetele care fac schimbu trei si le zic sincer ca sunt cam invidioasa pe energia lor. Dar sper sa-mi revin eu:)
Va pup pe toate si revin!
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
La noi e soare si frumos, n-a mai nins de sambata, dar e cam frig. Noa dar ne imbracam imediat si mergem putin pe afara, sa ne sufle vantul .
Otilia, aici e foarte simplu totul, numai sa ai un loc de munca si nr. personal suedez, la banci e o placere sa mergi. Nu stai la coada, pentru informatii iei nr. de ordine, apoi pentru credit se face programare si mergi la ora stabilita. Nu trebuie sa duci nici un act, ei se intereseaza de tot, e totul in computer daca ai numar personal suedez. Ei(cei de la banca) au sunat la spital ca sa verfice contractul si salariul...
Noi am luat un credit mare pentru casa, pe 40 de ani, dar era o banca care ne credita pe 60 de ani...sa nu-ti vina sa razi? Pai ce, mai traiesc eu 60 de ani? Aici e simplu, ca daca esti rau platnic, automat banca da mai departe nr. tau personal la cei care vin apoi si negociaza cu tine(un fel de perceptori): ce motive ai de nu poti plati, reevalueaza creditul si automat ai o bulina neagra...nici o banca nu mai te crediteaza atunci. Sistemul informational e excelent, nu umbli nicaieri cu acte la ghisee, am fost doar in prima zi cand ne-am inregistrat la kommun si gata! Toate platile le facem pe internet, de acasa. Chiar nu te poti enerva pe nimic aici
, cel putin noi inca n-am avut ocazia...
Noa va las, mergem la plimbare, revin mai pe seara, dupa ce-mi fac si portia de suedeza.
vorbe de copil...
Hobby