Condica salajencelor [42]
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Noa asa-i cu copiii bolnavi! Diana inca are muci dar era bucuroasa azi ca n-o mai durea gatul, ea e mai bine. Macar nu tuseste asa, dar am tras si cu ea cat o fost mica, pana i-am scos polipii. Poate si la Silvia ar trebui, numai ca ea nu raceste des, cand a mai fost bolnava a fost in octombrie, chiar cand a venit mama la noi si am fost asa cu ea bolnavioara in Stockholm. Atunci aveam Bronchicum(ala mult laudat, adus cu noi din Ro) insa l-am terminat atunci. Am vrut sa comand pe net, in Suedia nu exista. Cel mai aproape e in Germania dar daca sticla costa 11 euro, transportul ma costa 15 . Asa ca am renuntat si am dat peste siropelul asta care e foarte bun. Noa dar tot ii zic mamei sa-mi aduca o sticla de Bronchicum, sa-l am de rezerva...
Da, o sa-i treaca, dar e asa de stresant cand tuseste asa, macar acum stiu ce sa-i fac, uite ca s-a linistit. O duc la nani, merg si eu.
Ioi Bia, e groaznica varicela cand esti mare, sa stii ca nici Dianei nu i-a fost usor, da' io m-am chinuit muuult mai mult. Si stii care-i culmea? Cica io am facut varicela cand aveam 2 ani . Banuiesc io ce o fi fost...eram foarte alergica de mica, faceam bube asa urate cu lichid, ca ma scarpinam...probabil doctora(profeseaza si acum, e in Zalau si e tare apreciata
) si-o bagat picioarele in ele de manifestari clinice si o zis ca-i varicela. Si io de fapt n-am avut...ca alta explicatie nu poci da. Noa asta e! Oricum faceam, bine ca n-am facut cat am fost insarcinata cu fetele.
Va pup, somn usoooor!
vorbe de copil...
Hobby
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
olim , noapte buna.pupici barbatelui din patut.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
somn usor fetelor, eu ies pe-aci pe-afara un pic, ca de miine incep iar zilele lucratoare.
Bimilit spune:
moama mihaela, da e scump bronhicum acolo.aici e 13,5 lei .
si io bag sama ca nu ai facut in copilarie boala.amu bine ca ai scapat.
colegu e mortal ,cica acum oi face tate bolile daca e matei mic.
va tzuc si eu de noapte buna.ne tastarnitim la dimineata.
olim spune:
multumim e pupic vii dam si noi voua
colegu o facut varicela de 2 ori, adia una normala si o zona zoster care e tot varicela, si eu la fel am facut, asta am inteles ca pe baza nervoasa o faci
pupam toate fetele
mami si Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Bia, e sticla mare, dubla ca si in Ro. Dar tot mai scumpa e, stiu. Si aici in Suedia medicamentele sunt mai scumpe...trai nene!
olim, mersi de sfat cu sarea. Am sa vad daca nu trece altfel...
Drum bun maine, sa-ti rezolvi treburile!
Zona Zoster nu e varicela. E zona zoster si nu poti face decat daca ai avut varicela. E un alt virus din aceeasi familie si da, se face pe baza nervoasa. Nu e contagioasa ca si varicela. E altceva...
Stiu ca a avut si tata si e foarte dureroasa. Eu eram gravida cu Diana atunci, saracul ce s-a chinuit...
noa chiar va pup! Somn usor...
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
sa aveti o zi faina toate , venim si noi dupa ce ne trezim adica pe la 11
otida-ne de stire maine la prima oara cum sunteti
pupam fetele
mami si Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
vaai ati umplut 12 pagini!Din pacate nu am cum sa va citesc acum ca tre sa fug la scarbici.Aseara Andrei a vomat de 2 ori, in conditiile in care a baut dor un ceai. I se auzea un zgomot in burtica, sper sa nu faca vreo entero viroza. Abia dupa a doua tura de vomat i-am dat o juma de biseptol ca pe primul l-a borat, si a adormit. Peste noapte nu s-a mai trezit insa acum il las acasa si eu am azi pana la 6!!! asa ca il las cu socrul si am sa mai sun sa vad ce face. Si nu pot sa imi iau nici liber ca azi vine in scoala brigada! Of, of!!!
Sa speram ca va fi bine, habar nu am ce a avut.Va
si va doresc o zi buuuna!
Bimilit spune:
ptr toata gasca.
tastatoarle din schimbul 3 vad ca dorm.
oti, insanatosire grabnica lui andrei .sa-i dea socru lichide dulci .putin si des , ca sa nu verse.
fug sa imbrac odrasala.
revin cu forte proaspete.
dianaiulie2009 spune:
Sunteti extraordinare mai fetelor !!!
Cum umplurati voi 12 pagini .... asa da activitate ici-sa pe forum ...
Raportez si yo in mare , Paula cu tuse iritativa de vreo 2 saptamanai , bauram 2 sticlutze de bronchicum , facuram de 1 saptzamana aerosol , luaram tot felul de antitusive si nik ... tot asa ... cred ca voi da o fuga maine pana la Cluj cu ea ... treaba nasoala e ca de aseara imi face febra peste 38 ... nici nu mai stiu unde sa merg si ce sa mai fak cu ea .... mi asa de mila ca o apuka cate o criza de tuse ca 1 ora nu se mai opreste ...
" Carpe diem ! "