Condica salajencelor [42]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu dormim, ca m-a trezit o idioata ca sunat dimineta la 9 fara 10 , de obicei ne trezim la 10, asta e.
si daca tot m-am trezit am pus si niste haine de-a lui alex la spalat.
ma duc sa ii dau bibe si mai viu
oti , multa sanatate lui Andrei
sanatate multa si Paulei

ma duc ca s-a gatat masina si o pus si pe aia de vase

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

gata am intins hainele si acum ne pregatim de o plimbarica pe jos ca asa poate are efect mai bun dieta
mai viu,

mami si Alex

Mergi la inceput

olim,tu chiar vb serios? esti la dieta?
o scumpa de tine. da stai nitel ca imediat isi da drumul la mers Alex si nu mai ai tu nevoie de dieta.nu te infometa .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara

Sunteti extraordinare mai fetelor !!!
Cum umplurati voi 12 pagini .... asa da activitate ici-sa pe forum ...

Raportez si yo in mare , Paula cu tuse iritativa de vreo 2 saptamanai , bauram 2 sticlutze de bronchicum , facuram de 1 saptzamana aerosol , luaram tot felul de antitusive si nik ... tot asa ... cred ca voi da o fuga maine pana la Cluj cu ea ... treaba nasoala e ca de aseara imi face febra peste 38 ... nici nu mai stiu unde sa merg si ce sa mai fak cu ea .... mi asa de mila ca o apuka cate o criza de tuse ca 1 ora nu se mai opreste ...

Mai viu pe la voi , dar amu am spioni langa mine si se tot uita la mine in monitor .... ca si yo de a drakului am stat si am cetit toate paginile ...

adriana , nu dispera asa-i cu colectivitatile.io zic ca e bine sa mergi la cj sa-i zici dr ce tr ai facut si ce rezultate ai obtiuunt cu paula.io is dusa rau si am doar un dr la coptil, pe care-l pot suna la orice ora din zi si din noapte.la zalau am fost cu matei doar la vaccin , in rest........

bei da esti tare.ai avut nervi sa te distrezi 12 pagini.
la noapte stam sa scriem un capitol.
o bericioaica ptr spioni .

Mergi la inceput

giuliaaaaaaaaaaa,matalutza esti suparata pe noi? ca dadui o geana pi forum si te-am zarit.
hai ca te servesc cu o ,poate ,poate ii veni.

Mergi la inceput

da mai bia tin dieta daneza, ca vreau sa scap de niste kile acumulate inainte de sarcna,
tot ce am pus in timpul sarcinii am datjos repede, dar am kilele dinainte.Eu intotdeauna am avut 58 -60 de kile si acum am 86.M-am ingrasat in Spania enorm de mult, si asta nu din cauza mancarii, ca nu prea imiplace, a fost un schimb de metabolism si hormonal.Da ce ii interesant ca ma duc in Romania si ma sparg in mancare si intotdeauna viu cu 4-5 kile mai putin pe care le recuperez in 2 saptamani cel mult
Acum tiu daneza si apoi ma apuc de monti, si bag si multa miscare, il plimb pe AAlex cu carucioru 3-4 km pe zi

mami si Alex

Mergi la inceput

olim , te admir ca poti tine dieata.io nu poci si pace.
si io fusai o grasuna si-o aluna,in tineretile mele, da de cand ma facui blonda si rea is ok.

Mergi la inceput

fetelor vin cu o rugaminte la voi.
noruca mea ai mica, e in concursul de poze.va rog sa o votati.vreau sa-i las marturie ca io din fasa m-am sacrificat ptr ea.

ete aci se poate vota .sunt 2 poze ,[ e cu fratiorul ei] .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2picaturi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

edit:olim , tu taci si faci.ete na ca-l gasii si pe alex.va rog io bagati vot si aiciwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=3" target="_blank">alex la 3 zile

Mergi la inceput

bai eu am pus poza demult, dar am si uitat de ea, ma gandeam ca nu e pusa la vedere, ca normal ar trebui sa apara in tanga unde apar poze si nimic.
No scuze pentru neatentia mea
merem la plimbare mai venim mai tarziu, sa aveti o zi faina toate

mami si Alex

Mergi la inceput