Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (134)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimineata...
in primul rand vreau sa o felicit pe raluk31,sa-i traiasca fetitza si sa fie sanatoasa
apoi cu intarziere...La multi ani pidana!
am vazut bebei frumosi si papaciosi...sa fie sanatosi...am vazut si burticutze frumoase...
HAI CAMI
FELICITARI ROX SA FIE SANATOS BEBICUL SI A AI MUUULT LAPTIC
De azi mai avem si noi 3 sapt...uff ce putin ...noi suntem bine,imi e din ce in ce mai greu...ma doare rau fofo cand ma misc in pat,cand ma dau jos din pat in rest nu am nimic...
va pupacesc pe toate si va doresc numai bine...

rami26 + 37 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am uitat sa va zic ca Razvan, mai nou, este GELOS. Credeam ca suporta situatia, ei bine, nu...
Imi zice cateodata sa o las sa planga in patut si sa-i inchid si usa, alta data mi-a zis sa nu-i mai dau de mancare....
Iar aseara mi-a trantit una , de nu mai stiam ce sa fac. Mi-a zis ca nu mai am grija de el, doar de Rebecca... Adevarul este ca-mi cere atentie exact cand ma ocup de ea..., atunci se trezeste ca vrea sa-i dau mana sau sa fac cine stie ce pentru el!!

Asa ca am discutat pe tema asta toti 3,( fara Rebe , normal! ) si sper sa fi inteles ceva, desi stiu ca o sa mai aiba iesiri din astea nelalocul lor. Si pe de alta parte il inteleg si pe el, ca nu-i convine sa ma vada toata ziua cu ea in brate si ocupandu-ma numai de ea. Am discutat si cu sotul sa se ocupe el de Razvan seara, sa-si faca de lucru impreuna cand sunt eu ocupata cu fata. Sper sa mearga si sa-i treaca crizele astea fata de ea...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, incearca sa ii dai si tu din timpul tau lui Razva atunci cand doarme Rebecca. Cred ca pe tine te vrea el, nu pe tati...ca la el stie ca are acces oricand...Zic si eu...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Haha,ia-uite ce mamici ciripitoare,iar randunicile dorm..ha.ha..
Fetelor,pe mine m-a terorizat Teodora azi noapte.M-a lovit toata noaptea,a dat bairam,m-a si speriat cu atatea smucituri de credeam ca mi se intampla ceva.Lovea jos tare,ca-mi venea sa ma scol,sa ma rad si sa ma dusuiesc sa nu mi se intample bucuria.Bineinteles ca acum doarme dusa.
Sovi,rola am luat si am invartit vata in tifon.
Cuscra,zici ca faci bulgari de zapada?Off..mama ei de iarna..ce nasol.Si aici simt un frig cand scot nasul pe geam..
Ioana,lasa ca vom slabi noi o data si o data..e chestiune de timp.Important sa aiba bebe lapte mai mult timp.Ai sunat la pediatra sa-i zici de voma lui David?
Vio,m-am spart de ras..zici ca s-a smecherit tare Sean,aa?Iriga camera..
Voi ati auzit ca avem din nou canicula mare la vara???O s-o incurcam..

Fetelor,ma doare si pe mine o intrebare:voi de care comprese sterile ati luat?Mie mi-a luat socrela comprese sterile din tifon si am desfacut una si am vazut ca e super aspra,dintr-un tifon aspru.Pai cum sa-i dau eu pe fata bebelinei sau sa ma sterg pe sani cu asa tifon aspru?Astea sunt de la sana.Voi ati gasit mai moi???

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,sa stii ca numai asa sunt compresele sterile...aspre!cel putin eu asa le stiu..si se inmoaie cand pui si ser fiziologic,nu mai sunt asa aspre...s-a topit zapada...si e soare...mai incolo iesim la plimbare!ce face nora?!muta mobila?...draguta de ea!
Olga,ce leganel frumos..de unde l-ai luat?a,si la multe luni pentru Ioana si Rebecca

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, multumim!!! Noi l-am ratat cu urarile pe Barosan :-( Urmarim insa!!!

De aici am cumparat leaganul :

http://www.babies-world.at//catalog/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=148&osCsid=bc37c0506fb97d547f9239cd19d566d1

Au niste preturi incredibil de mici fata de ce e la noi. Noi am cumparat de aici si caruciorul+scoica, scaun de masina, Isofixul, leaganul, marsupiul, caruselul...daca le au pe stoc, in doua zile le ai la usa! Si in primul rand, la un pret excelent. Chiar si cu transportul pe care il platesti, tot nu se compara cu ce e la noi. Pentru cine are rabdare, sa compare un pic preturile de la carucioarele Graco...

Edit: corespondenta a fost evident in engleza! Tipa de acolo e de nota 20!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Nu am spor la nimic, nici sa stau nu am chef si am impresia ca toata lumea m-a abandonat.
Am facut acum o retrospectiva si mi-am dat seama ca de cand sunt gravida nu prea a mai venit nimeni pe la mine. (ca nu se mai fumeaza la mine). Dar eu ii las sa fumeze in bucatarie...in fine. Cand stateam nopti intregi la taclale veneau, asa nu. Asa ca sunt f nervoasa. Dar o sa-mi treaca. Inainte nu mai scapam de ei, tot timpul era cineva la mine.

Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 23 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ursulica, ce faci bre, te superi si te enervezi acu pe ultima suta?..las' ca or vrea ei sa vina sa vada pe bebe, atunci sa vezi!..
Olgutza, super siteul!..bine ca livreaza la Romanica..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Olga,mersi...super site-ul!!!

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

YUHUU!FELCITARI MAMICA ROX!TRAISCA MICUL RADUC!

Pucca,cred ca nastem in aceeasi zi...Doamne ajuta,sa fie bine,ca prin mult chin am mai trecut..
Haha..cuscra,ce IL BAROSANO am vazut eu aici...e scump tare,pupa-l-ar soacra pe el..Ma uit la el si vad ce voinic sanatos ai scos tu,cu atatea medicamnete luate.Eu ma gandesc cateodata sa nu-i fi daunat Teodorei atatea antispastice,dar uitandu-ma la grasun,imi trec gandurile sumbre.Apropos,eu inca iau medicamnete.Nu mi-a zis sa ma opresc.Dar nu stiu de ce ma gandesc ca ar face vreun rau medicamentele,cand ea da bairam prin burta,nu o afecteaza antispasticele cu nimik..Asa,scoate grasunul la aer curat de munte.Asadar,compresele aspre sunt toate aspre..
Simona .Ce mamica fericita!
LA MULTI ANI printeselor Rebe si Ioana!
Ha,Naty,bine ca ai zis repede de cantarul asta ca era sa iau..de aia mi se parea mie ciudat in poza.Off..
Aoleu,clau,s-a facut rau Razvanel?..Saracutul..ce nasol.
Ursu,calmeaza-te mama..stiu cum e cand ne apuca,dar las ca mai este putin..macar tu te mai plimbi,mai iesi afara,mai uiti..gandeste-te si la asta sa iti revii..si cu musafirii,asa e,acum se vede cine e prieten.Si de mine parca au uitat toti..dar asta e..o sa ne vina acum cel mai drag prieten-puiul mic.

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"

Mergi la inceput