Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (134)
Raspunsuri - Pagina 15
Simo27 spune:
si noi avem cantar Mebby,pana la 20 de kg,se poate da suportul jos,si la fel are o functie de calculare a diferentei dintre 2 cantariri
...
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Ali,Oana,Alina,Luny-
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Olgutza, ce leganut super are Ioana! Ii place sa stea in el?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Olgutzika spune:
Azi mergem la controlul de o luna
! Am un stress teribil la gandul ca ma intersectez la cabinet cu copilasi bolnavi...Sper sa se tina de cuvant pediatra si sa intram imediat ce ajungem acolo.
Naty, si tu aveai vizita de pediatru azi?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Clau, in trei minute fix ori adoarme, ori tipa ca nu are chef de el
! Nici muzichia, nici maimutzoii nu o fac sa se razgandeasca
...Azi dimineata a sta in premiera vreo trei sferturi de ora treaza si tacuta in el. Sper sa isi pastreze bunul obicei
!
Edit: Sper sa devina un obicei, de fapt! Incoerenta, deh....
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
Da, Olgutz, azi asteptam pediatrul. Vine acasa. Cumnata mea zice ca si la vaccinari trimite asistenta acasa, ca sa nu mergi la cabinet printre alti copii.
Iulia doarme beton in scoica, mult mai bine ca in pat, ma gandesc sa o mut definitiv acolo ![]()
![]()
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ursuleata spune:
Ma enerveaza toata lumea.
Alina
35+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 23 zile!!!
clauclau spune:
Si Rebecca doarme bine in scoica facuta leagan, dar tot asa, daca n-are chef, plange imediat si trebuie sa o iau de acolo!
Cum este cu suzeta? Le-ati dat-o, o accepta, le place? Rebe n-o accepta neam si eu nu stiu cum sa o conving...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
underqueen spune:
ROX. felicitari, mamico! 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
Olgutzika spune:
Ursule, ce patisi, mama? Spune acilisa
!!!
Naty, succes!!! Voua fix viroze va trebuie...dupa toate cele...La prima vizita a venit si la noi acasa, acum insa ne cheama numai la cabinet
.
Clau, eu urasc ca ii place suzeta!!! Tu de ce vrei sa i-o dai? Eu tocmai ce scapasem de ea, si am cedat ca proasta...pentru confortul copilului, ce nu face mama
?
Ce o fi cu Cory?!? Coryyyyyyyyyy?
Mihutzooooo, nasti? Geckoooooo? Si tu?!?
Cami33 avea programare azi....
De Zoze nu mai zic....Uffffffffffff! Simonette? Roxana? Lume?
Olga
mamica de