Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

Carissma stai linistita, caci se trateaza repede si usor!

Am vorbit ieri cu prietena mea care mi-a spus ca s-a dilatat asa de repede incat nu au mai apucat sa-i faca epidurala, asa ca probabil de aia i s-a parut mai greu decat prima oara, pt ca acum bebe avea 3.800 (ea mai are o fetita de 5 anisori)si va data seama ca usor usor nu cred ca a fost, dar ea o draguta imi zicea mie sa stau cu gura pe alea sa-mi faca epidurala, adica sa vina sa te controleze mai des.
Una peste alta a scapat mai ieftin ca nu a mai platit nici anestezistul si nici trusa epidurala, a dat la dct 7 mil, 1 milion jumate la moasa, la neonatolog tot atat vrea sa-i dea si cica fetelor culmea, infirmierele au si ele rolul lor, daca vreti ca tatii sa poate intra mai des, ele se ocupa sa le dea repede halat si sa-i lase sa intre, caci la asistente le dam tot noi.
Numai cand ma gandesc parca mi se face pilea gaina, vorba ei, acum mai urmati voi si gata (ne-a mai nascut o prietena prin cezarina in ianuarie o fetita scumpica rau).Cand ma gandesc ca ele erau gravide amandoua cand am fost in vara trecuta in grecia iar eu stateam non stop cu mana pe burtica lor si uite ca s-a luat si la mine

Ma bucur pt mona sa speram ca isi va gasi un doctor care sa o trateze ok si sa se simta bine cu el/ea.

Ma duc sa fac putin curat, ca nu mai am stare!
Va pupic pe toate!

Lori26+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Neatza fetele!

Imi cer scuze ca nu am mai intrat de ceva zile, insa in weekend noi nu prea stam pe acasa, iar de la munca nu pot intra tot timpul.

Bujo ma bucur pt tine si pt Filip, ti+am spus ca important este sa fim optimiste!!

AnkaLauraam vaztu ca tu mai mergi la dr.T, si vroiam sa te intreb, ca vad ca esti in 25 sapt in comparatie cu mine in 21, daca ti+a dat ceva analize de facut in perioada asta dintre mine si tine 21-25 sapt... eu merg la el, dar nu sunt decisa daca sa nasc la Elias sau in privat...desi el nu are contract de coloaborare cu cei din privat. De ce ti+o fi zis ca vorbiti dupa 36 sapt pt celule stem, eu stiu ca e tarziu, pt ca atunci deja tre sa ai kit+ul ala de recoltare asupra ta in caz de ceva!!!!

In privinta intalnirii, din pacate eu nu voi putea veni, pt ca vom fi plecati din localitate!!Asa ca distrati-va si nun uitati sa ne informati si pe noi ce ati facut pe acolo!!

Le pup si pe celelalte fete, imi cer scuze ca nu le salut pe fiecare individual, desi citesc tot ce scriu ele, dar cand e sa scriu, uit ... muuuulte chestii!!!

O zi buna va doresc!!!

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sun-ule, suntem bine, merci . Am fost ocupati cu pastele :). Duminica ne-am chefuit toata ziua si ieri am digerat. Daca va puteti inchipui la noi nu a nins toata iarna dar a nins duminica si ieri. Bine, nu nu stiu cat, dar ca idee.
Duminica la masa a fost o tipa, medic neonato, venita din ro in toamna. Si ne-a pove ca ea la prima ea pacienta dorea sa-i dea drumu acasa dupa 2 zile (ca asa e in ro), ca bebele era ok. CAnd i-a spus moasei aceasta i-a rapuns: No way, mama inca nu e autonoma cu copilul, mai trebuie sa stea 3 zile :).

bujo si Mona si eu ma bucur foarte mult ca sunteti bine . Bujo, imi pare asa de rau ca a trebuit sa treci prin tot stresul, dar important e ca bebe Filip e bine.

Dara-d, despre celulele stem au mai fost discutii la odiseea noastra, si sunt si subiecte la Nasterea unei Stele. In vest nu se preleveaza aceste celule (si nu, nu e interzis prin lege).

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

uff copilul asta e belea Flo la 6 si un sfert s-a trezit sa plece la munca cum l-a simtit ca pleaca gata s-a trezit. Ma termina frate, a ami avut o faza din asta de trezit dim f devreme dar i-a trecut si in ultima vreme chiar a dormit f bine, macar bine ca nu se mai scoala pe la 1 sau 3 sau 4 noaptea pt lapte.
Biri am incercat sa o tinem mai tarziu abia rezista si pana ajunge la somn se lasa cu urlete si bocete de ne sare camasa de pe noi si dim se trezeste tot asa. programul ei zilnic se trezeste de dim bea un lapte apoi coboram jos ne jucam ne uitam la desene pe la vreo 8 si ceva 9 papam ceva iaurtel ceva fructe apoi la 10 juamte -11 papa cereale si apoi la 12 mergem la nani. Doarme la pranz vreo cateva ore doua jumate trei in genere si apoi iar o aduc jos ne mai jucam mai facem papa impreuna la buacatarie etc si la 4 papa papitza plus desert iar la 7 urcam la somn si bea un laptic si nani. cam asta e programul.
Ma bucur ca ti-ai luat si tu cate ceva si eu de obicei merg sa imi iau mie si vin cu chestii pt fata pt casa numai pt mine nu. Pt Flo nu prea iau ca e extrem de pretentios asa ca il las sa isi ia singur.
Laura ms. De acuma e mai lejer asta era jobul cel mai mare acuma weekendul urm punem laminatul pe holul de sus si apoi vopsim jos holul si mai raman scarile si podele din baie si toaleta. Bucataria o lasam ultima ultima, mai spre vara sa o facem ca acolo e mai dificil cu gresie faianta etc, oricum tre sa vina si nea caisa asta sa instaleze aragazul si normal ca nu a ajuns cand a zis ca vine si am sunat si am reusit sa dau de sotia lui si a zis ca ii transmite dar cum a fost Pastele lor normal ca nu a sunat acuma sa vad daca ma suna azi daca nu diseara il sun iar, sa vina odata stau cu aragazul pe hol.
Camy si eu azi am un somn in mine de numa cu toate ca m-am odihnit azi noapte nu pot zice ca nu.
Dara aici se face si aici mult marketing si multa reclama asta diversele firme care ofera chestia asta, dar nu se poarta sau sa fie ceva vai toata lumea face. Sunt unii care sunt convinsi ca e bine si etc dar au zis de mai multe ori aici ca se tot fac studii dar nu exista nici un caz unde sa fi fost folosite cu succes, oricum noi nu avem de gand nici la fata nu am facut nici acuma nu facem. Eu personal nu ma incanta tare ideea asta nu s-a gasit pana acuma nici un tratament din asta miracol pt diverse boli din astea mai complexe si nu prea cred eu in minuni din astea, da evolueaza cercetarile stiinta medicina etc da nu s-a gasit inca nici un tratament miracol asa ca nu cred ca are rost sa bag banii aia mai bine ii iau la fata ceva o trimit in tabere vacante mergem undeva deosebit cu banii aia.
InaC felicitari pt caruciorul albastru, am sa merg sa adaug la listutza caruciorul si numele.
Truli felicitari pt caruciorul albastru. Si la noi speram sa ramana bebe fetita ca asa e mai usor si cu amenajatul camerei si etc. Cu toate ca pe de o parte tati tot mai spera la un baiatel da ne uitam la nume de fetita. Daca e sa fie vreo surpriza om vedea, cu toate ca aici ei nu isi dau nici macar cu pp daca nu sunt siguri de sex nu zic o vorba sau zic ca nu se vede sau ceva daca nu sunt siguri ca au avut multe pb cand i-a dat lumea in judecata si etc. asa ca de aia zic ca nu cred ca se va mai schimba cred va fi fetita pana la urma.
Oana .
Carisma multumim mult.
Anaxena tu ce mai zici?

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Lori felicitari inca o data prietenii tale. Da eu iar ma zburlesc cand aud de faza cu banii si ca tatii tre sa se dea bine pe langa infirmiere si etc. Aici partenerul are voie sa vina la tine de dim de la 11 pana seara la 8 restul de persoane numai doua ore dupa ora 2 si gata. Pe timpul nasterii chiar ii incurajeaza pe tati sa stea cu tine ca iti face bine la psihic si etc si ii implica si pe ei cat se poate.
Spor la curatenie.
Estrella .
Vicky sa va fie de bine distractia. Si la noi excat asa nu a nins toata iarna si a nins acu la final de martie.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Scuze ca dau buzna in odiseea voastra, dar cum sunt si eu o mamica de iulie-august 2006 ma mai loveste nostalgia din cand in cand.

Muuh, scuza-ma, as vrea sa te intreb si eu ceva, sper sa nu te superi pe mine si sper sa vezi mesajul.
Am citit ca ai nascut in iulie- august 2006. Ma interesa si pe mine cum l-ai imbracat pe bebe? Il tineai la maneca scurta sau lunga ? Cu caciulita sau fara ?
Merci

oana silvia si pruncuta Daria.. 24 sapt

Mergi la inceput

Mada, merci. Chiar ne-a picat foarte bine, desi noi cand a inceput dansul am plecat acasa, ca eu eram deja obo dupa 9 ore :), iar sotul cu genunchiul lui in pioneze nu era mai breaz :). Va admir pentru ce ati facut in casa. Am pus si noi tapet si mocheta, dar nu a fost evident. A si am varuit un tavan care nu a iesit grozav :).

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danabb1 spune:

Am nevoie de un sfat de la voi,am fost azi la d-na doctor la control gineco si ne-a zis ca colul e jos si ca am iminenta de avort(a zis ca colul e inchis si nu am nici o scurgere dar restul mi se pare foarte ingrijorator).Ne-a dat de luat tratament pt infectie urinara si pentru iminenta de avort:indometacin(1 de2/zi),duphaston(1 de3/zi) si no-spa(1/3/zi).Am citit in prospect ca indometacinul nu trebuie luat in ultimele 4 luni de sarcina ce sa fac,mi-e frica sa nu-i faca rau la bebe.
De unde stie d-na doctor daca am infectie urinara pt ca eu nu am scurgeri s-au dureri la urinare si abia azi mi-a dat sa fac testele pt urina,voi ati patit ceva asemanator,va rog spuneti-mi si mie ca eu nu am pe cine sa intreb
Dana22+ Constantin

Mergi la inceput

Mada, merci. Chiar ne-a picat foarte bine, desi noi cand a inceput dansul am plecat acasa, ca eu eram deja obo dupa 9 ore :), iar sotul cu genunchiul lui in pioneze nu era mai breaz :). Va admir pentru ce ati facut in casa. Am pus si noi tapet si mocheta, dar nu a fost evident. A si am varuit un tavan care nu a iesit grozav :).

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Dana, eu cred ca trebuie sa vezi repede un alt doctor. Si eu cand am fost la medicul de intreprindere pentru vizita anuala, s-a uitat la urina mea si a zis ca "dupa aspect am infectie urinare". Eu i-am spus ca are aspectul respectiv de acnd am ramas gravida etc, dar el o tinea pe a lui. Bine, el mi-a dat analize si s-a convins ca nu am nimic. Despre iminenta de avort nu stiu ce sa zic, dar din cate am auzit problema colului se rezolva cu stat in pat. Nu te stresa degeaba, au fost femei care au stat 42 sapt cu colul deschis.

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput