Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mai fetelor am sunat la Cord blood center sa intreb cum sa trimit contractul si discutand cu tipa aia la telefon ,i-am spus ca as vrea mai devreme chitul de recolatre ca s-ar putea sa nasc mai devreme datorita problemelor mele ..... si ea imi spune ca se poate dar ca, calitatea recoltarii depinde de varsta sarcinii la nastere,cu cat e mai aporape de termen este mai bine, ii spun eu .Iar ea explica : calitatea produslui recoltat se raporteaza la faptul ca celulele stem se pot folosi pana la o anumita greutate a copilului care variaza de la 1kg la 10kg ,15kg,si media normala de 40kg-50 kg,mi-a spus ca asa va scrie pe buletinul de analiza printre altele ,buletin care se trimite dupa ce se analizeaza proba recoltata.
Astept parerea voastra .

24+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Saluti fetelor

Sun, pai normal ca a primit bani, doar tre sa-i faceti zestre...Hehehe.Si dragutza mami tau ca a cumparat patutz si materiale pentru Galu.De nasi, ce sa mai zic??Zre Galu haine de Dubai, nu??

Dara_D, sa speram ca si cu nodulul tau va fii bine...Dar dupa ce ai vazut la morfologica, printzesica e bine, sanatoasa, se dezvolta normal.Unde ai gasit pompa de san?Pretul mi se pare bun...

Lori, la mai multi ani!!Sa ne spui ce si cum de prietena ta, a nascut, n-a nascut, ce s-a intamplat...A bravo, acum am citit ca a nascut!!Pai asa va fii si la noi, o sa vezi.Doamne ajuta!

Anaxena, eu imi dau seama cum trec saptamanile uitandu-ma la semnatura ta...Si cand vad AMR-uri de 13 saptamani...wow!!Acusica si noi

Dyanira, nici eu n-am auzit pana acum de superstitia asta

Bine ca Monalac e bine si bb Codrin la fel, asta-i cel mai important

Jjovana, ma bucur ca te-ai linistit si ca ai gasit o dr pe sufletzelul tau

Cristina, nu mai vb asa ca incep sa plaaangggg...Despre catzei e vorba, of

AnnaBaby, barbatzii...Ce te asteptai??Poate el a fost nascut la 26 de luni, mai stii??

Didi, cum sa fii bosumflata??Eeee, hai, si Aida ce zicea in timpul asta??

Tiberica, frumos numele Karina...Mai dar ce au dr astia, 6 kg e prea mult ca nu intzeleg?Aici nimeni nu mi-a zis nimic, si eu am 5-6 kg in plus...Ia sa-i iau si eu la intrebari pe dr astia, hmm

Ma duc sa fac ceva de mancare, nu stiu ce inca, si ma intorc la voi...Aici e invazie de tzantzari.Nu scap de goange, dau de soparle, nu scap de soparle, dau de tzantzari.Ca la nebuni in tzara asta

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Bujo, cu dedicatzie speciala!!Ma bucur tare mult ca Filip e bine, ca voi sunteti mai linistiti si fericiti!!Sa ajungeti cu bine acasa, pup burtica frumoasa cu bb-loi frumos, sanatos si inteligent si Doamne ajuta!!

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Bravo Bujo si Filip!!!!!

Bravo Mona ca sunteti bine, ai grija de voi si schimba medicul!!!!!!

23+ cu si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara dragele mele,

Dara imi pare rau ca nu ajungi la intalnire dar mai e timp, nu? Si cu burtici si cu bebici...reusim noi sa ne vedem cumva, cat mai multe! Sanatate multa si nu te mai stresa cu nodulul acela...va fi bine!

Lori felicitari prietenei tale si un bebe perfect! Ma bucur ca nu te-a mai jenat nebuna de masea! Si la muuulti ani fericiti impreuna!

Ana foarte frumusele hainutzele si burtica asemenea! Tare mandra va fi Maria cu asa mami!

Botix multumim de aprecieri! Ce hazliu si Ozzulicu, auzi la el, roade gazon! Eu n-am ce poze sa va arat...patutzul e la ai mei, materialele pt lenjerii si scutecele la fel si banii arata ca toti banii, in euro:)). Va arat eu cand cumpar, nu scap eu fara sa ma laud:)

Iuuuuuupiiiiii, desi eram convinsa (voi poate ziceti ca io spun asa ca sa nu va suparati, dar chiar simt ca totul va fi bine cu bebeii acestei odisei) sunt TARE FERICITA pt Bujo! Bravo Filip, manca-te-ar mama..soacra!:)

Ahhh, sa stiti ca am primit sms azi de la Mona, dritza ei a luat foc cand a auzit de Iosup si nici n-a mai stat sa asculte partea cu placenta. Mona zicea ca ii trebuie alt medic urgent si ca NU mai sangereaza! Deci vesti bune-bune de la fetele noastre!

Capri super vesti ai adus! Hai ca o sa fie o camera foarte cocheta si o sa cedeze si Matei cu trierea! Despre intalnire...eu as vrea sambata asta si imi convine si Herastraul, pt ca si eu vreau sa ajung la Romexpo, sa-mi vad nashii:) Dar sa vedem ce spun si fetele!

Anna multumim! Ahh, rezistam-rezistam, cum sa nu? Si da, e ultima sapt oficiala...ca de venit o sa tot vin, mai ales ca inca nu stiu cine va fi in locul meu si ar trebui s-o trainuiesc nitel. Oricum deja e un bocet general iar seful meu mi-a zis ca-mi da orice, numai sa nu-l las prea mult singur:) Negociem, negociem! Iamiiii, bun asa ca ai papat pasca!

Gini bravo! Sa va traiasca micuta balerina! Crede-l pe dr. Dinu...totul e perfect si minunica o finutza!

Sorelix nasol cu Ari..trebe sa vorbeasca matusa cu ea sa-i spun ca gata, nu trebuie sa mai fie matinala:). Eu va admir tare, si tu stii asta! Pentru tot ceea ce sunteti ca oameni...niste speciali! Ninge? Uhhhh nasol!

Dyanira eu nu cred in "ce se zice"...sunt mai pragmatica asa! Fetita noastra nu a fost deloc timida, ba chiar o mica nerusinata:)). Asa ca in cazul meu nu se aplica!

Didi ce hazlie esti! Da, e normal sa ai starile pe care le ai...si mai ales cu "intamplatul de lucruri nasoale". Stai linistita, au si hormonii aia o treaba:) nah!

Jovana bravo! Ma bucur ca ti-ai gasit o dr care sa fie alaturi de tine! Cu petele ce sa zic...si asta e un semn lasat de sarcina! Or trece ele toate, nu?:) Vii la intalnire?

Cris multumim. Da, te inteleg cu suferinta...am trecut prin asta! Si mi-am asumat ca voi suferi inmiit la un moment dat, iar! Dar acum nici nu ma gandesc la asta..doar il iubesc ca pe propriul meu copil si devin paranoica si daca ii muta cineva un fir de par:) Saraca Galu ce mama sufocant de iubitoare o asteapta..da' se obisnuieste ea, ca si blanosu:)

Anna ce coleg hazliu...unii oameni traiesc pe alta lume, e clar!:)

Tiberica sa va traiasca micuta Karina! Bravo ca e totul bine! Stai linistita, crema Mustela este minunata! Numai sa te ajute si "mama natura", ca altfel...Eu nu vin la Kidex, dar sunt fete care merg!

Narcis ce dulce esti tu! Zau...cred ca ai fost facuta cu miere, ca baclavalele:)) Mama este o scumpa in general, dar acum e topita! Si mai ales ca anul asta (aproape de botezul lui Galu) va schimba si prefixul..devine si ea o buni de 50 de ani! Iar nashii sunt mi-nu-nati! Ii iubim si ne iubesc de zici ca se termina zilele! Nasol cu tantarii aia...cu asta te inteleg, ca deh, fusai crescuta pe la balta:)

Am terminat si de scris si treburile la job, pt azi! Maine este cea mai nasoala zi, pt ca am iso-istii in vizita de dimineata pana seara. Da' o scoatem noi la capat! Mai ales ca e si o sarbatoare asa frumoasa...

Va pup, sunt prin zona! Caut cadou pt iubi-ul meu drag!

SUN26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut fetele

Jjovana - ma bucur ca te-ai linistit cu medicul. La CF2 sunt gconditii grozave de a naste, si daca dr te-a asigurat ca va fi cu tine.... super!
Cris_26 - unde e homedesign mall?? Noi am fost la Tamilia si la Elite.
Noi vrem numai patut (cat mai mititel) si o masuta de infasat, cat sa incapa la noi in dormitor. Crezi ca merita sa bat drumul si pana acolo sau mai bine sa raman la Ikea?
Tiberica - foarte frumos nume Karina. Eu nu sunt fan kidex, si nici babyexpo. E ingramadeala, ofertele sunt saracute, iar kidex este pentru copii mai maricei nu pentru bebelusi. Noi nu mai mergem de ceva vreme la targurile astea. Insa stiu o gramada de persoane foarte incantate si care gasesc diverse maruntisuri de cumparat - probabil ca au mai multa rabdare ca mine...
Dara - eu n-am priceput chestiunea cu kilogramele
De greutate - pe mine nu ma intreaba nimeni nimic si nici nu mi-a zis vreunul ca m-am ingrasat. Si m-am cantarit pana la urma.... am 12 kile in plus in 25 de saptamani. Mare lucru
Sun ce bine de tine! Ultima saptamana oficiala... Abia astept si eu.
Intrebare - mai fetelor, daca totusi nu iti iei prenatal si nasti subit, de exemplu, si mai ai concediu de odihna. Iti poti lua concediu de odihna si sa intri in maternitate dupa, sau te baga astia obligat-fortat incepand cu ziua in care nasti??
Intalnire - am decis - weekendul asta suntem acasa, si daca voi vreti Herastrau, e ok pentru mine. Astept decizia finala asupra zilei si a orei.
Ma duc sa citesc si finalul capitolului anterior.

Anca mami de Eliza si 25+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

kidex-ul e si pt bb-lusi si pt gravide
uitati-va aici cine si pt ce participa: http://www.kidex.ro/expozanti.php

Ana-Maria27+
am oMARIA!!!AMR 13sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Danabb1, iti spun si eu bun venit, sa ai o sarcina usoara, frumoasa si cu un bb sanatos care sa-ti aduca numai bucurii...Cu timpul o sa te obisnuiesti si cu noi, o sa vezi

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Dadabb1 - bun venit! Esti o mamica foarte curajoasa si iti doresc sa ai cel mai minunat pepenas din lume
Acuma am citit mesajul cu BBFilip. Vazusem eu ca dadeati cu felicitari catre Bujo.... Mai, eram SIGURA, dar SIGURA ca bebe n-are NIMIC NIMIC!!!! Doamne cat de bine imi pare, Bujo, bravo mami, ai vazut???? Imi doresc sa fie asa cum simte Sun, si toti bebelicii odiseei sa fie perfecti, ca tare e rau sa ai indoieli, sa te temi ca se poate intampla ceva, ca poate e ceva si tu nu ai habar.... Oooofff, Bujo, bine ca aveti confirmarea! Tare mult ma bucur!!!
Capri - eu am fost la Polizu la etajul 3, dupa nastere. Am vazut ca fetele laudau etajul 2. La etajul trei nu erau rezerve cu baie, cel putin nu pe partea stanga... Pe mine nu m-ar fi deranjat sa nu am conditii optime in ale cateva zile dar sa fi fost medicul ok. Cm medicul a fost un idiot, m-am suparat si pe spital
Cu STEM - Dr T a zis ca vorbim pe la 36 de saptamani. Il mai intreb o data la urmatoarea vizita, pe 11 aprilie.
Analize - si mie mi-a dat urina si sange, dar mi-a dat si culturi din col intre 28 si 32 de sapt. Voua v-a dat?
Cu concediul - asa am agreat si eu cu HR-ul, ca cele 126 de zile nu elimina dreptul la medical, mai ales ca nu este inca suspendat contractul.... Doar ca nu va pica nimanui bine... Eeee.... mie sa imi fie bine... Deci mai castig 7-8 zile de concediu!!!
Cu Eliza si surioara ei - fetelor, sa stiti ca inainte de a ramane insarcinata, desi ea cerea un fratior sau o surioara, eram destul de emotionata, mai ales ca citeam si auzeam fel si fel de povesti cu gelozie intre frati, etc... Nu va spun cat este Eliza de grijulie cu burtica, ma mangaie, vorbeste cu ea, intreaba despre ce face bebe acolo, cand doarme, daca doarme noaptea ca si mine si daca se trezeste dimineata cand suna ceasul, cum mananca, cat e de mare, daca ne aude.... Cand o iau in brate sau cand ma imbratiseaza ea imi spune ca are grija sa nu apese burtica. Stie ca bebe o sa doarma cu noi in camera si ca ea o sa doarma la ea in camera, se bucura de hainutele pe care le-am luat (nici o secunda nu a intrebat de ce nu are si ea tot atatea). Ieri am fost la o aniversare in familie si cei la care am fost au un baietel de 9 luni - cand a vaut jucariile a inceput sa spuna ca asa va avea si bebe, ca noi nu mai avem jucarii de bebelus dar o sa ii luam, si ca ea o sa ii dea si lui bebe printesele ei, samd...Tuturor povesteste despre surioara ei, a informat toata gradinita despre asta.
Ma bucur ca se poarta asa si sper sa nu se schimbe cand bebe o sa apara de-adevaratelea

Gata, ma duc sa ii citesc cateva povesti si la nani

Anca mami de Eliza si 25+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

tocmai mi-am vizionat evolutzia burticii..impresionant!!acum mi se pare HUGE in pozele care le-am facut azi...off si cat o sa se faca!!!

Ana-Maria27+
am oMARIA!!!AMR 13sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput