Bunatati(7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cred ca pasta de lapte praf este cea mai buna. Nu mi se pare potrivita cea din pasta de zahar. Asta este doar parera mea.

Tot felul de ornamente si flori de toate marimile gasiti aici:

Tehnici de lucru



BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(3 ani si 1 luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Multumesc Hildegard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

- este luata adin revista Ioana "Torturi si prajituri"



Ingrediente (cca. 20 de portii):


Pentru aluat si umplutura:
• 2 borcane de visine (a 720 ml)
• 250 g unt
• 200 g zahar
• 1 varf de sare
• 6 oua
• 400 g faina
• 3 linguri prraf de copt
• 5 linguri lapte
• 2 linguri praf de cacao
• eventual, 2 linguri rom sau 3 picaturi esenta de rom.


Pentru crema si ornament:
• 1 pachet praf de budinca de vanilie
• 500 ml lapte
• 2 linguri zahar
• 200 g unt gras
• 50 g zahar pudra
• 125 g glazura de ciocolata amaruie
• 20 g unt topit


Preparare:


1. Incingeti cuptorul la 180grade Celsius. Scurgeti visinele. Taiati untul bucati, apoi puneti-l intr-un castron de plastic. Adaugati zaharul si sarea si bateti pana obtineti un amestec cremos. Adaugati in acest amestec ouale unul cate unul si incorporati. Cerneti faina, praful de copt si incorporati-le in crema. Intindeti jumatate din aluat pe o tava unsa in prealabil cu grasime. Amestecati restul aluatului cu laptele, praful de cacao si romul si turnati-l peste aluatul de culoare deschisa din tava, apoi adaugati si visinile si intindeti-le uniform. Coaceti prajitura cca. 30 de minute, apoi lasati-o sa se raceasca pe un fund de bucatarie.


2. Pregatiti budinca amestecand-o cu laptele, conform instructiunilor de pe pachet, adaugati 2 linguri de zahar si lasati-o apoi sa se raceasca. Bateti untul cu zaharul pudra pana obtineti un amestec cremos. Incorporati cu grija budinca si apoi turnati-o peste prajitura. Taiati glazura de ciocolata in bucati mari si puneti-o la bain-marie impreuna cu untul topit. Cu ajutorul unei linguri sau palete de lemn, intindeti glazura peste prajitura si lasati-o apoi sa se intareasca. Pofta buna!


Preparare: 60 de minute.
Cca. 420 kcal/portie
Poze vezi:AICI



Mancaruri si dulciuri fel de fel pentru voi pas cu pas

Veronica si
Blogul meu cu dulciuri si mancaruri-

Mergi la inceput