Bunatati(7)
Raspunsuri - Pagina 11
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Muaaama, Cristina, ce pofta mi-ai facut! Am mancat acum doi ani facuti (tot pe strada) la festivalul romanesc de la New York, de niste secui . Dar nu aduceau nici pe departe cu ce mi-aduceam eu aminte din Romania. Mai ca m-as invita la tine pentru o portie. Faine ustensile.
Te invit, pentru ca sambata am sa fac din nou. Ieri Alex mi-a zis ca ii e pofta ca "nam mai facut de ani de zile". E asa de dulce mai ales cand il aud cu astfel de expresii "de ani de zile"... De vineri pana ieri au trecut ani de zile.
Criss si Alex (11.05.2003)
monica-elizabet spune:
multumesc kris...pai daca nu era ustensila ta sentimentala nu era nici a mea promit ca data viitoare il fac asa cum trebuie (desi din asta de ieri nu mai am nici o frimitura)
monica
Laura Takacs spune:
[/quote]
Te invit, pentru ca sambata am sa fac din nou. Ieri Alex mi-a zis ca ii e pofta ca "nam mai facut de ani de zile". E asa de dulce mai ales cand il aud cu astfel de expresii "de ani de zile"... De vineri pana ieri au trecut ani de zile.
[/quote]
Luna viitoare pe sfarsit voi fii la doua ore de tine , oricum trec prin Targu Mures.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
[/quote]
Luna viitoare pe sfarsit voi fii la doua ore de tine , oricum trec prin Targu Mures.
[/quote]
A, pai daca vei fi atat de aproape, poate faci un popas la o cafea si un kurtos.
bogalina spune:
dupa cum am promis iata dovada:http://home-and-garden.webshots.com/photo/2455653950101883782ZLbmSu?vhost=home-and-garden
a iesit super,iti multumesc Hildegard pt reteta!
Criss75 spune:
Am facut azi pentru baietelul meu care maine implineste 5 ani, tortul Amaretto al Veronicai.
http://good-times.webshots.com/photo/2396951990102224540qRZJBJ
monica-elizabet spune:
Kris La multi ani! pentru baietelul tau, sa creasca mare si sanatos si sa-i dea DD numai bine si tot ce-si doreste
tortuletzul arata super...felicitari!
bogalina...delicios...imi vine sa ling ecranul
veronica, sper ca sunteti bine, ce-i cu tine de nu ai mai intrat pe-aici?
monica
Laura Takacs spune:
La multi ani pt baietel, Cristina! Sa-ti traiasca. Foarte frumos tortul. Asteptam si sectiunea .
Eu azi am facut langosile lui Vero, dar le-am prajit umplute cu branza. Am facut si cateva simple pudrate cu zahar pt copii.
Criss75 spune:
monica-elizabet, Laura Takacs, va multumim pentru urari. Am sa revin cu sectiunea, numai ca ieri l-am taiat cand au venit musafirii si nu am avut timp de pozat. Dar pozez azi ce a mai ramas si pun sectiunea. Oricum pot sa spun ca am avut un succes...
Insa tocmai lui Alex nu prea i-a placut desi el a cerut tort de ciocolata. Ma si gandeam, pentru ca el nu prea mananca ciocolata, si ii place tare mult tortul diplomat. Dar oricum tortul a fost foarte apreciat.
Merci Veronica pentru reteta.