Bunatati(7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Muaaama, Cristina, ce pofta mi-ai facut! Am mancat acum doi ani facuti (tot pe strada) la festivalul romanesc de la New York, de niste secui . Dar nu aduceau nici pe departe cu ce mi-aduceam eu aminte din Romania. Mai ca m-as invita la tine pentru o portie. Faine ustensile.

Te invit, pentru ca sambata am sa fac din nou. Ieri Alex mi-a zis ca ii e pofta ca "nam mai facut de ani de zile". E asa de dulce mai ales cand il aud cu astfel de expresii "de ani de zile"... De vineri pana ieri au trecut ani de zile.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc kris...pai daca nu era ustensila ta sentimentala nu era nici a mea promit ca data viitoare il fac asa cum trebuie (desi din asta de ieri nu mai am nici o frimitura)

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

[/quote]

Te invit, pentru ca sambata am sa fac din nou. Ieri Alex mi-a zis ca ii e pofta ca "nam mai facut de ani de zile". E asa de dulce mai ales cand il aud cu astfel de expresii "de ani de zile"... De vineri pana ieri au trecut ani de zile.

[/quote]

Luna viitoare pe sfarsit voi fii la doua ore de tine , oricum trec prin Targu Mures.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Takacs

[/quote]

Luna viitoare pe sfarsit voi fii la doua ore de tine , oricum trec prin Targu Mures.
[/quote]

A, pai daca vei fi atat de aproape, poate faci un popas la o cafea si un kurtos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

dupa cum am promis iata dovada:http://home-and-garden.webshots.com/photo/2455653950101883782ZLbmSu?vhost=home-and-garden
a iesit super,iti multumesc Hildegard pt reteta!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Am facut azi pentru baietelul meu care maine implineste 5 ani, tortul Amaretto al Veronicai.
http://good-times.webshots.com/photo/2396951990102224540qRZJBJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Kris La multi ani! pentru baietelul tau, sa creasca mare si sanatos si sa-i dea DD numai bine si tot ce-si doreste
tortuletzul arata super...felicitari!
bogalina...delicios...imi vine sa ling ecranul

veronica, sper ca sunteti bine, ce-i cu tine de nu ai mai intrat pe-aici?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

La multi ani pt baietel, Cristina! Sa-ti traiasca. Foarte frumos tortul. Asteptam si sectiunea .

Eu azi am facut langosile lui Vero, dar le-am prajit umplute cu branza. Am facut si cateva simple pudrate cu zahar pt copii.

Mergi la inceput

monica-elizabet, Laura Takacs, va multumim pentru urari. Am sa revin cu sectiunea, numai ca ieri l-am taiat cand au venit musafirii si nu am avut timp de pozat. Dar pozez azi ce a mai ramas si pun sectiunea. Oricum pot sa spun ca am avut un succes...
Insa tocmai lui Alex nu prea i-a placut desi el a cerut tort de ciocolata. Ma si gandeam, pentru ca el nu prea mananca ciocolata, si ii place tare mult tortul diplomat. Dar oricum tortul a fost foarte apreciat.
Merci Veronica pentru reteta.

Mergi la inceput