Bunatati(7)
Raspunsuri - Pagina 12
Criss75 spune:
Am revenit cu sectiunea la tort.
http://good-times.webshots.com/photo/2906967540102224540FvRIkJ
Criss si Alex (11.05.2003)
monica-elizabet spune:
m-ai distrus de dimineatza
arata super si sectiunea...si astia mici ai mei vor un anume tort sau praji dar nu mananca numai pofta-i mare la ei
monica
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
m-ai distrus de dimineatza
arata super si sectiunea...si astia mici ai mei vor un anume tort sau praji dar nu mananca numai pofta-i mare la ei
monica
Imi pare rau. Dar hai ca a mai ramas o felie, te astept cu mare drag.
Criss si Alex (11.05.2003)
monica-elizabet spune:
viiiiin
multumesc
ps si totusi ce-i cu veronica?
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Hildegard spune:
Fetele, Bogalina, Criss, ati facut minunatii. Am avut ceva de lucru perioada asta dar am revenit!
Langosi
INGREDIENTE:
-500 gr faina
-25 gr drojdie proaspata
-350 ml apa calduta
-ulei pt prajit
-sare
Maiaua:
100 ml apa calduta, drojdia si 1 lingura faina se amesteca bine si se lasa sa creasca (15min). Se adauga apoi peste faina,sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul(10 min.)
Cum procedam:
Se lasa la dospit 20 min, intr-un loc caldut.
Se formeaza 10 bile de aluat si se aseaza pe o suprafat unsa cu ulei
Bilele se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti, in ulei incins.
Am umplut cu branza rasa de vaca.
Se pot servi cu ce doriti.
http://veronica.forumhit.ro
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 si 4 luni ani)
Laura Takacs spune:
Minunat tortul tau, Cristina! Ar fii mers bine cu cafeaua mea de dimineata .
Veronica, am facut si eu langosile tale, dar mie aluatul nu mi-a dospit in 20 de minute, ci ceva care o ora. Dar au iesit super. Ce fel de drojdie folosesti tu? Sau voi in Romania? Ca aici este proaspata si uscata, dar eu mai mult din aia uscata folosesc.
Saso spune:
buna fetelor
am o problema mare! fiica mea s-a indragostit de un tort d ela o cofetarie de la noi din oras.
doamna care vinde mi-a spus ca se numeste charlotte cu smeura
am daut eu cautare la charlotte... dar nu este cu brinza.
in schim .. prajitura din cofetarie are branza inauntru.
are cineva experietnta la asa ceva . daca da va rog s ama ajutati! tare doresc sa pot sa fac si eu acel tort!
e pe un suport de piscoturi...si impanat de jur imprejur cu piscoturi
( ca o coronita arata) si la mijloc are o crema roz- cu multa zmeura in ea.. si bobite de zmeura deasupra. e delicioasa.
astept cu multa nerabdare sfaturile voastre!
va pup si va multumesc.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Minunat tortul tau, Cristina! Ar fii mers bine cu cafeaua mea de dimineata .
Merci, ma bucur ca ti-a placut.
Si noua ne-a placut cum a iesit, am sa-l repet in curand.
Criss si Alex (11.05.2003)
kid spune:
Buna fetelor,
am si eu o rugaminte la voi
Vreau sa fac un tort tiramisu cu piscoturi, dar am nevoie de putin ajutor la sirop. Am facut un sirop din cafea, am indulcit-o, dar cred ca am pus prea mult rom (30 ml) si mi s-a parut si prea tare cafeaua. Imi puteti spune cantitatile exacte pentru un sirop tocmai bun?
Multumesc
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Hildegard spune:
Soso, pai poti face o crema asa:
-amesteci branza de vaci cu frisca(am eu facu pas cu pasa asa ceva). In frisca se baga gelatina. Se amseteca toate trei pana se omogenizeaza bine. Apoi se baga ce fructe doresti, zmeura spre exemplu. Folosesti piscoturi in loc de blat, le pui cum doresti. Lasi pana a doua zi la frigider cand e totul intarit frumos. Daca vrei detalii sa ma intrebi!
Uite aic am facut un tort cu capsuni.http://veronicascakes.blogspot.com/2008/04/tort-cu-capsuni.html
Tu pui zmeura in loc de capsuni si blatul il inlocuiesti cu piscoturi. Le asezi cum doresti
http://veronica.forumhit.ro
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 si 4 luni ani)