Tulcence (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

neata fetele,
Doamne ce frumos este afara , noi am fost tare matinali, Maria s-a trezit pe la ora 7 si a inceput sa gangure fara nici o jena ca eu dormeam si a reusit sa ma trezeasca si pe mine desi imi era asa de somn dar asta este ea este sefa in casa acum ,sotul a plecat si el la ora 8 la slujba asa ca am ramas cu copchii acasa si am inceput : da-i si schimba-i pe amandoi de hainutele de somn cu cele de casa , schimba-i de pampers , da-le papa , am pus sa spal rufe , ce mai o gramada de treaba de azi de dimineata intr-una .
abia astept sa vina ora 16 sa ne intalnim deja mi-am anuntat soacra ca azi i-l duc pe Andrei la ea fiindca eu am intalnire cu fetele din Tulcea (stie de voi) sotul va pleca si el ca are treaba dupa amiaza iar eu am sa vin doar cu Maria , hai ca va las ca am treaba , ma duc sa intind rufele pe sarma , va pup pe toate din grup

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut,
ce faceti?
vad ca dany face treaba, arissa nici nu a bagat nasul pe ci, iar celelalte fete ori dorm ori sunt pe afara. Hai ca mai e putin si ne vedem.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

ma bucur din suflet ca v-am cunoscut pe toate , sunteti toate niste fete deosibite , asteptam sa se faca mai cald afara si sa ne intalnim intr-un loc unde putem sta mai mult timp impreuna .
uitati copilul de care va ziceam eu ca are 2 luni si canta de numa numa www.youtube.com/watch?v=-bqPxzE1hB4&feature=related" target="_blank">AICI si am descarcat si pozele noastre dar sa-mi spune-ti cum facem sa vi le dau .

danybv
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

'neata fetelor,
ce ochi frumosi are pustiul care canta!
Si eu ma bucur ca v-am vazut, acum asociez si imaginea cu scrisul!. Data viitoare ne vedem la o terasa ceva, asta dc va fi cald. Mi-a parut rau ca era asa frig si vant. Eu una inghetasem
danybv, mie poti sa-mi trimiti pe mail pozele ( bunica164@yahoo.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna!!!
putine fete pe aici. Intr-adevar Gabi a fost cam rece. Ma tot gandesc la cele care ati fost cu copilasii sa nu raceasca, ca al meu... Acum vad ca e mai bine Teo. Am mai vb cu prietenele mele din tara pe mess si mi-au zis ca poate fi o reactie adversa a vaccinului, raceala asta la Teo. Acum vad ca este mult mai bine. Poate ne mai vedem saptamana asta. Am sa fac un efort sa vin in parcul personalitatilor cu Teo, desi mi-e peste mana. Am sa iau autobuzul cand vin si ne intoarcem pe jos sau invers. Vedem noi. Numai sa-mi ziceti cand iesiti si voi ca sa ne intalnim, sa nu vin degeaba, ca asa il pot scoate pe aici prin parcul din piata noua. Danybv imi poti trimite pozele tot pe email ca lui gabi. Adresa mea este: mirelalutu@yahoo.com

Mirell@ mammy lui Teodor-Daniel 02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata!!!

fetelor ma bucur ca in sfarsit ne-am cunoscut...cred ca n-au lipsit de la intalnire decat laura si iana. acum ca ne-am vazut o sa ne intalnim mult mai des cred. eu deja m-am intalnit dimineata in autobuz cu aurora.
ati mai stat mult dupa ce am plecat noi? tare imi e ciuda ca am plecat ca flo s-a gandit ca eu o sa stau mai mult cu voi si n-a venit direct acasa, s-a dus sa spele masina sa dezgate vagonu...
ieri am fost la cofetarie sus la pelican si erau destule mamici cu copilasi destul de mici da mie mi s-a parut insa cam fum. poate gasim totusi si un loc mai potrivit...

eu chiar o sa imi cumpar mobila dar intai tre sa vina vara sa izolez. am inca mult de lucru pana la mobila da multumesc oricum de informatii fetelor.

P.S. Andrei, ai grija cum conduci!!!

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

si daca nu v-ati trezit inca...o

am uitat de poze,
dany, oricum ai mail-ul meu dar ma gandeam ca poti sa le pui si aici pe forum si le luam noi ca sa nu le trimiti la fiecare.

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

neata fetele
vai ce vreme urata afara vroiam sa ies cu copii in parc dar se pare ca vom sta numai in casa azi .
LA MULTI ANI !!! ARISSA PENTRU IERI sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate , fericire alaturi de familie
am pus pozele de la intalnire AICIdar am inceput deja sa vi le trimit si personal pe adresa de email , va pup

danybv
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

asa deci!? a fost ziua arissei si nu a spus nimic! pe cat de "vorbareata" fiica pe atat de tacuta mamica.
La multi ani!multa sanatate si tot ce iti doresti!

stiti ce propun mai fetelor sa facem si noi o listuta la inceput de capitol cu zilele de nastere, cu bebeii si ce mai vreti voi. bine eu propun da nu stiu cum se face...nu inteleg nici treaba cu schimbatul capitolului. gabi, poate faci tu asta cand ai timp...zic si eu

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

SALUT,
dany multumim pentru poze
arissa, la multi ani pentru ieri ( ai avut musafiri pana la urma?)
mirell@, se anunta niste zile urate, cu ploaie si frig asa ca nu stiu daca mai iesim pe afara. De joi cica se incalzeste si poate atunci ne vedem in partc si cu Teutzu al tau.
silvi mersi de cafea, chiar am ramas fara 3 in 1
servici usor fetelor muncitoare

Mergi la inceput