Tulcence (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

iana_mari, felicitari! poate vin bebeii si la tine si la mine si la mireluta in acelasi timpce frumos ar fi!!! stiu ca am pretentii prea mari pe langa voi care aspirati de ceva vreme la bebe si ati facut niste eforturi, da sper si eu...

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut,
venim si noi la 4
iana ma bucur ca esti bine si chistul a mai scazut, bafta in continuare

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Silvi, de ce zici asa?tu nu trebuie sa faci asa mare efort, il lasi pe sotul sa se ocupe de treaba asta, si cine stie apoi copii fetelor o sa ii harjoneasca si ciufuleasca pe ai nostri ca sunt micuti...offf...barza asta...cand o prind ii sucesc gatul oricum

http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Multumesc,fetelor sper ca de data asta sa fie cu noroc si la mine si la voi.
Va doresc plimbare placuta.

Mergi la inceput

mireluta, m-au cam speriat povestile de pe forum (ca a ta, sau asemanatoare)da sper sa fie bine. eu sunt o fricoasa...ca nici nu mai citesc la aspirante. sau povestile cu nasteri.oricum daca ar vrea Doamne Doamne sa vine bebe la mine odata cu tine sau iana as fi mai linistita...cu toate ca voi n-ati fi, as avea eu grija sa va stresez

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

fetele eu tre sa plec, sper sa ne vd maine
pupici

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetelor acum am venit si eu de afara cu copii si cu sotul , este cam frigulet si bate si vantul dar oricum ne-am simtit bine , am fost pe la Telena sa luam Pampers si am stat si 30 de minute in parcul personalitatiilor , ieri am primit pachet de la fratele meu cu cadoul pentru Andrei , a primit chestia asta AICI si a trebuit sa-l duc in parc sa ii faca rodajul , va pup si mai vorbim

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna fetelor,
hop si noi .in sfarsit am gasit timp de forum.sambata trecuta am fost la teatru pt copii la "Cenusareasa",impreuna cu fetita unor prieteni,de 2,10 ani.au fost tare incantati,desi eu aveam temeri ca se vor plictisi sau speria.au privit cu gurile cascate cum se reduce lumina si se aprind reflectoarele,au aplaudat,au cantat si au fost cuminti pana la sfarsit.apoi am fost la ei acasa si am servit pranzul.programasem o plimbare dar era cam frig,iar George era imbracat cam subtire.intorsi acasa el nani ,iar eu gatit,curat.pe seara a sosit si tati de la Cta.duminica am fost la targ si mi-am luat o pereche de pantofi,o bluzita si o fusta.sapt asta am fost cam cheltuitoare ca mi-am mai luat si o rochita tricotata,colanti,blaize pt George 2 camasi si un hanorac,pt tati 2 camasi am spart bugetul rau de tot.ne-am luat si camera foto pt ca cea veche avea Lcd-ul crapat.acum tr sa ma apuc de pozat.
De luni,cum tati a fost plecat la Sulina,am fost prinsa rau cu George si mi-a fost dat tot programul peste cap.a trebuit sa stau pana la 16,30 la serviciu ca sa nu fac mai multe drumuri. cand am gasit o clipa sa intru pe net nu m-a lasat G deloc,eventual citeam o postare sau duoa,de scris nici pomeneala.ba intra pe Minimax ori ma punea sa il "pap pe ba-bau",adica sa joc Zuma si sa-l bat pt personajul din joc,ca pe el il papa.se pare ca ne-a reusit inscrierea la gradi,acum asteptam afisarea listelor.
acum seara a reusit sa se impiedice si sa-si faca un ditamai cucuiul in frunte.manca castravete si venea din sufragerie,cred ca s-a impiedicat de prag.in rest se simte bine,am reusit sa venim din vest pe jos si nu s-a plans de picior.
pt maine nu stiu daca ajung,dimineata as vrea sa-l tund si poate mai mergem la teatru,am auzit ca e "Motanul incaltat",tati merge sa aduca masina de la Cta si sa vad daca reusesc cumva,de obicei doarme de pranz cam tarziu in wk .nu promit doar incerc sa ajung.lucruri chiar nu am .am pastrat doar hainele cu care l-am scos din maternitatye,cele de la botez,mot.si mai sunt ceva la mama dar cele mai uzate.

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Arissa ti-am admirat domnisoara ,mai da ce cocheta sa aleaga parfumul.tare scumpa cu tinuta de mot.of,ca frumoase mai sunt hainutele p[t fetite.mi-a placut tare tortul,ai muncit nu gluma la el.
Mirela sa-ti traiasca finulul sa aibe multa sanatate si noroc.
Dany sa stapaniti sanatosi mobila si sa fie trainica.si noi am avut multe neplaceri cu mobila (Conti)incepand cu faptul ca am achitat mobila in iunie si cand sa ne-o aduca,in august, au constat ca au vandut altciuva patul.a durat 1 1/2 luna sa ne aduca altul,in plus salteaua era ciupita si a mai durat iar o luna pana sa ne-o schimbe,am comandat prin octombrie masuta de cafea si au facut-o in ianuarie,mi-au uitat o usa de la biblioteca la magazie.nu m-am putut mai devreme muta din cauza lor.in schimb recomand cu caldura magazinul Veroni deasupra la piata din E3 au mobila faina,de calitate si sunt ff seriosi cu termenele si montajul.
Mirell@ l-am vazut si pe Tewo care e un gentleman desavarsit cand ofera flori.
asta daca intentioneaza cineva sa-si mai ia mobila.
va pupacim pe toate si va urez o noapte buna.

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna....

Azi teo s-a trezit la 7. De obicei doarme pana la 9.00-9.30.
M-a intrebat Arissa ce lapte ii dau.... nu-i dau formula, ii place acesta de vaca din comert "zuzu"rosu sau " Brenac"rosu. Dupa o luna vreau sa-i bag lapte de vaca de la mamaia de la tara ca atunci se naste vitelusul .
Pentru cine vrea sa cumpere mobila .... mai este un magazin chiar fata in fata cu Cronos din E3. mi-e mi-au placut si modelele de acolo. Acum depinde de gustul fiecaruia.
Va pup ..... oficial ca mai este un pic pana va pup original

Mirell@ mammy lui Teodor-Daniel 02.03.2007

Mergi la inceput