Tulcence (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

atunci ma inscriu si eu pe lista , vin si eu la ora 16 in parc cu Maria , eu voi venii cu masina ca sa aduc si sacii cu haine

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

da e bun la 16 in parcul personalitatilor. cred ca o sa vin dar fara teo ca iar ii curge nasul. S mai mult aseara s-a taiat la un degetel de fapt o zgarietura-taietura, intr-o sina a unui dosar. Era nou. Voiam sa-mi asez niste foi. A fost fractiune de secunda cat am raspuns la telefon. Nu stiu ce sa fac? E periculos? Abia a facut vaccinul - miercuri. L-am dezinfectat cu apa oxigenata si i-am pus Baneocin(pudra). raspundeti repede dak sunteti vreo cineva on-line.

Mirell@ mammy lui Teodor-Daniel 02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by arissa

Neata!
fecian, stiam ca se fac astfel de ecografii la centrul medical Visa Med. Nu sunt sigura, dar iata un nr de telefon unde persoana poate verifica: 0240/511110. Centrul se afla in spatele compexului Visa. Sarcina usoara si, mai ales, nastere usoara, ca vad ca se apropie termenul de intalnire cu bebe la tine.
.............................................
.............................................
arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Saru'mana de info arrisa. Prietena mea va aprecia mult informatia.

Intra-adevar la noi se apropie data de intalnire cu iubirea noastra. Insa mai avem ceva de asteptat

Va pup si numai bine

Felicia 32+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 8 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

Aseara s-a intamplat! Am fost si am batut la usa asistentei noastre, care sta in scara cu noi. ea a zis ca nu e grav. Intepatura intramusculara sa nu fie! Voi ce stiti? Nu tot sange curge?

Mirell@ mammy lui Teodor-Daniel 02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

poate vin si eu desi cred ca sunt decana de varsta iar copilul meu e cam mare pentru iesit cu mine in parc(prefera sa iasa cu prietenele), asa ca poate voi veni singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Mirell@, nu stiu ce sa-ti spun, stiam ca nu e voie sa fie intepat, insa daca nu este adanca taietura, probabil ca nu e grav. O fi stiind asistenta ceva.
Aurora, esti binevenita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor aseara m-am intors tarziu si n-am intrat pe net,dar sunt foarte bucuroasa :chistul meu s-a facut de 3 si ceva .Mai iau o luna anticonceptonale si luna viitoare incep tratamentul propriu-zis.
Gabiu tu stii procedura.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!
ma bucur ca v/a fost dor de mine!

cred ca ajung si eu la intalnire, doar sa nu se iveasca ceva neprevazut...dany daca vii cu amandoi copiii am eu grija de unu ca eu oricum n/am

deci ramane stabilit? ca eu maine nu mai sunt pe forum.

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

Ramane la ora 4, la personalitati. Hai sa fie in dreptul fantanii aceleia arteziene. Desi cred ca oricum ne-am recunoaste.

Mergi la inceput

iana_mari, felicitari!! Hai ca poate in cateva luni ne dai vestea cea mare.

Mergi la inceput