Tulcence (5)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
gabiu spune:
neata fetele
sper ca vedeti ca sunt matinala azi! Si impart cafea si 3 in 1 la toata lumea ( si ceai de slabit ca altul n-am in casa)
Ieri a fost asa urat afara ca nu am mai iesit cu Albert, am dat o fuga eu pana la Visa sa-mi iau 3 in 1 de care-mi place ( numai acolo si la Diana au).
Noi suntem bine, cam aglomerati cu ce trebuie sa facem, parca prea multe pe zi ( plati facturi, mers la dr pt analize, radiografii la dinti, etc...), dar sper ca le-om rezolva pe toate in curand. Mi-e dor sa merg la C-ta pe la cumparaturi dar ma gandesc ca mai bine stau acasa si raman si cu banii Si totusi si vremea asta daca ar fi mai frumoasa......parca as avea o alta stare.
Cam atat, poate mai intru sa vad ce faceti
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danybv/danybv.jpg)
danybv spune:
neata fetele
hai gabi ca si eu sunt azi matinala , multumesc de cafea
- noi suntem bine , nu avem noutati
- ieri am vorbit cu portugal pe chatul "desprecopii" si a fost super eram in direct 13 mame de prin tara
- servici usor celor care lucreaza iar restul mamicilor spor la treaba prin casa
- revin mai traziu sa vad ce ati mai scris
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
arissa spune:
Neata! Si eu matinala, beau o cafea mai slaba ca am vazut ca imi face rau cand o beau prea tare.
Dany, probabil pentru Maria a fost prea mult aglomeratia si zgomotul, cei mici au toane si mai reactioneaza asa. Din pacate nu am putut decat sa vad filmuletul, sonor nu am, dar e atat de draguta! Mi-e dor de mutritele acelea de bebelus.
Gabi, chef de cumparaturi am si eu...de-ar fi si bani...
Iar urat, frig, ca astia vad ca nu mai dau caldura. Maya s-a trezit cu un fel de tuse care nu e constanta, cred ca de la faptul ca s-a racit in casa. Sunt cu ochii pe ea azi, daca mai tuseste o bag la ceaiuri si sirop de tuse.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi8/silvi8.jpg)
silvi8 spune:
salut fetele, azi am venit mai tarziu ca am mult de lucru...
arissa, indiferent ce spectacol vine la sindicate eu nu merg, e o sala infecta (am fost odata cand eram in presa si m-am umplut de purici)si nici potrivita de teatru nu e. parerea mea.
sper sa nu aiba maia nimic
portugal , la noi e destul de bine, o zi calda una rece...ieri a fost un frig teribil dar azi e un pic mai bine.
dany, am vazut-o pe maria ce frumusica e! si talentatacred ca mosteneste talentul la cantat al sotului tau.
gabi, eu in urmatoarele doua saptamani trebuie neaparat sa merg la o sesiune de shoping, tre sa iau cadouri ptr flo, socru meu(Gheorghe), nasu meu, si pentru mine mai multe ca doar vine Pasteleimi pare rau ca eu nu pot sa merg decat dupa 4 sau sambata ca altfel mi-ar fi placut sa mergem impreuna.
esti constanteanca sau iti place sa mergi la cumparaturi acolo din prisma faptului ca ai ce cumpara si de unde?
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse
gabiu spune:
ha ha! m-ai amuzat cu constanteanca silvi. Nu sunt, dar in sase ani de drumuri la C-ta si Bucuresti( pentru stiuta problema) m-am obisnuit sa-mi fac cumparaturile prin alte parti decat de pe la noi si chiar mi-e dor de vremurile alea ( referitor la shoping nu la altceva). Acum insa sa fiu sincera, cand intru printr-un magazin, ochii imi fug numai catre lucruri de bb. Oricum e placut si asa ca terapia nu specifica ce trebuie cumparat. Si apropo, la mine chiar functioneaza terapia prin shoping
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirell@/Mirell@.jpg)
Mirell@ spune:
buna........ dupa 3 zile mai scriu si eu. Nu am avut net cateva zile. Ieri am fost si am platit
waw Danybvce scumpete de fetita ai. Am vazut filmuletul. e super.
Noi am fost ieri prin parcul personalitatilor, in jur de 15.30, dar nu am vazut pe nimeni. Poate ne intalnim. Voi pe la ce ore iesiti afara? Acum doarme Teo, dar sper ca pe la 15.00-15.30 sa iesim afara dak nu se face prea rece. Teo iese afara in functie de cum se trezeste dimineata. Dak se trezeste pe la 9 mergem afara pe la 3, iar dak se trezeste la 10.30-11.00 (ca mai doarme si asa... mai mult), iesim de la 13.00 pana la 15.30. Ne intoarcem acasa si la 16.00 adoarme.
Eu am fost la gineco tot la Denisa Dumitrache. Acolo m-a trimis med. de fam.
Am facut poze in parculet, dar le pun mai tarziu Sa nu va suparati!
Mirell@ mammy lui Teodor-Daniel 02.03.2007
arissa spune:
Salutare!
Stiu ca nu sunteti prin preajma, eu am intrat sa vad daca ai pus pozele, Mirell@. Azi tati al nostru a facut gratar, cu doi prieteni, iar eu o placinta cu branza inspirata de aici, de pe DC. Totul a fost foarte bun, din placinta mai e doar o felie. Saptamana asta am mai facut si un mini-tort de test pe care o sa-l refac saptamana viitoare in varianta marita pentru fetita nasilor, cu ocazia zilei de nastere. Pun si poze cu experimentele mele incepand de aici
Pupici!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danybv/danybv.jpg)
danybv spune:
buna fetele
- noi suntem bine , am avut un weekend foarte placut , copii cumintii
- arissa mi-a placut foarte mult tortul, sa stii ca am sa vreau si eu reteta
- fetelor noi maine ( luni ) plecam la Constanta , sotul are treaba la Arhiepiscopie si asa ca ne ia si pe noi putin la plimbare abia astept sa ma plimb prin Ct , pe faleza , la Carrefour etc
- nu am mai fost de mult plecata din Tulcea
- va pup pe toate si va doresc numai bine , ne reauzim maine seara
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
gabiu spune:
'neata,
dany te invidiez pt iesirea ta la C-ta. Clateste-ti ochii si fa cumparaturi si pentru mine
. Abia astept sa mai iesim si noi in lume.
arissa e super covorasul, se lipeste f. bine de cada si nu ne mai chinuim noi sa-i punem ceva sub fund lui Albert ca sa nu alunece. Cei cu olita nu m-au sunat inca dar ii sun eu azi. Stiu ca esti o gospodina si nu ma indoiesc ca placinta ta a fost excelenta!
Nu stiu ce sa va mai zic, am iesit ieri in parc, a fost super frumos si cald si plin de copii
Azi vad ca e cam urat afara dar poate iese soarele.
O saptamana buna tuturor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi8/silvi8.jpg)
silvi8 spune:
neata fetele!!!
cafea, ceai, 3 in 1 (stim noi ptr cine) si laptic la bbi...
am fost in week-end la tara, m-am jucat cu bruno care s-a facut mare si frumos dar si obraznic.
am venit pe la 1 noaptea la tl ca flo trebuia sa plece in cursa asa ca nu am dormit prea bine.
dany, sper sa te distrezi frumos la ct
arissa, ti-am vazut tortul dar mai ales placinta mmm ce buna cred ca a fost. sa ne dai reteta!
gabi, sper sa ajungi cat mai repede la shoping, eu mi-am adus aminte ca mai am de luat cadouri si ptr nasa Florentina si ptr finuta mea, deci chiar ca saptamana asta tre sa merg prin magazine.
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse