Tulcence (5)
Raspunsuri - Pagina 15
silvi8 spune:
mai fetelor da pe unde umblati?
eu am avut o zi mai linistita da n-am avut cu cine vorbi ca voi n-ati fost...
dany, am fost si acolo da nu mai aveau forme si au spus ca mai lucreaza altele dar dupa sarbatori. multumesc oricum!
va pup pe toate!
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse
portugal spune:
Buna silvi cumva dr Dumitrache Denisa are cabinet particular pe strada spitalului mare daca da sa stii ca am mers la dansa si e foarte draguta deci cabinetul e antrun bloc chiar la parterdaca e aceias de care zic eu mie mia placut de dansa dar doamna Iacob tot mai lucreaza? pa si sa auzim de bine
ela reis
arissa spune:
Salutare!
Ne-am lenevit aproape toate si n-am mai scris.
Vad ca vremea e frumoasa, dar nu stiu cum fac eu de nimeresc doar vant. Ma obliga programul fetei sa ies mai tarziu, uneori chiar la 4, poate de asta. Gabi, imi pare rau ca nu ne-am mai intalnit ieri.
Portugal, dna Dumitrache Denisa are cabinet pe str. Garii, deci tu ai fost probabil la altcineva.
Saptamana viitoare este ziua fetitei nasilor, vreau sa-i ofer un tortulet asa ca zilele astea ma documentez, cercetez...
Vin maine la cafea.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
arissa spune:
Am facut cafea, dar fac si ceai la cerere
Sunt singura cu Maya, ea face galagie, ca de obicei, si-si pune bratari (niste cerculete de la o jucarie). Acivitati obisnuite.
Vreau sa-mi planific cumva sa merg la teatru, inca nu m-am hotarat la c piesa, dar vreau tare mult. Am vazt ca o sa fie si "A 12-a noapte", ma tenteaza. Mai ales ca si ora de spectacol e buna, 18.00.
Haideti, fetele, la apel!
gabiu spune:
neata fetelor
arissa, ai cumva programul spectacolelor?
N-am mai fost la teatru ......nici nu mai stiu bine de cand! Acum parintii mei dorm la noi ca ei isi renoveaza o parte din casa si as putea sa evadez ca are cine sa stea cu Albert.
apropo de cafea/ceai: 3 in 1 n-ai?
silvi, eu nu te pot ajuta nici cu forma nici cu dr
dany ma bucur ca ti-a placut ziua si plimbareaportugal, sa-l faci fericit pe viitorul tatic
pup toate fetele ( e cam vant afara, nu stiu cum facem dar cred ca tot iesim)
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
silvi8 spune:
salutare!
vreau si eu un ceai...cam tarziu da poate mai aveti!
am fost ieri la dr.denisa dumitrache , intradevar este pe garii da era o aglomeratie f mare si n-am putut sa stau. ma duc astazi si ma inarmez cu rabdare si astept.
arissa, spor la documentat, sa-ti iasa tortul frumos!
in legatura cu teatru mi-ar placea si mie sa merg, depinde cand...am inteles ca e un spectacol pe 15, da nu stiu ce piesa. dati mai multe detalii (fetele care stiti) si poate mergem.
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse
mirelaionut spune:
fetele, vreau si eu la teatru, daca aflati ceva vreau detalii!!
http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq
portugal spune:
Buna fetele si eu prezenta da aveti dreptate an legatura cu dr la care am fost eu o chema Dumitrescu acum miam adus aminte scuze e cald an tara? La mine a ploat vreo 3 zile va pup
ela reis
arissa spune:
Nu stiu exact data, stiu ca e "A 12-a noapte" jucat de studenti la teatru. Mai e un spectacol la casa sindicatelor cu Florin Piersic si Emilia Popescu. Cand mai ies la plimbare, imi notez detalii. Nu stiu azi ce o sa fac, pare asa de urat!
danybv spune:
buna fetele
- acum am reusit sa intru si eu pe net , am avut ceva treaba azi si am fost plecata cu totii la cumparaturi si treburi
- vai fetelor , am scris aseara in mesaj ca merg dupa amiaza la biserica cu totii dar n-a mai fost asa m-am dus doar eu cu sotul si Maria pe Andrei l-am lasat la bunica , am ajuns noi la biserica toate bune si frumoase Maria mea cuminte foc , cum a inceput slujba a inceput Maria si da-i sa cante , sa gangure si pe urma da-i urlete pe ea de toata frumuseatea si deranja pe toata lumea , i-am dat sa manance , am leganat-o , am tinut-o in brate nimic nici un efect , tipa cat o tinea gura asa ca am fost nevoita sa plec acasa iar pe strada urla de toata lumea intorcea capul dupa noi , am ajuns la Visa trebuia sa iau ceva de mancare asa ca da-i si ia-o in brate s-a mai potolit am ajuns cu ea la raionul de carne sa vezi ce impartea zambete in stanga si dreapta de numai avea nimic .Aseara am dormit doar noi doua acasa fiindca baietii au ramas la mama peste noapte , a fost foarte cumintica a dormit toata noaptea m-a trezit doar pe la ora 6 sa-i dau laptele.Asta a fost patania mea de ieri cu Maria
- si mie mi-ar placea sa merg la teatru mai ales ca in facultate mergeam in fiecare sesiune la teatru dar acum nu am mai fost de mult timp dar nu stiu daca voi putea sa vin si eu , am sa mai citesc sa vad ce zice-ti si voi si poate reusesc sa vin si eu
- doamne m-am saturat de vremea asta desi a fost caldut 2 zile acum iar este rece afara si bate vantul
- in rest suntem bine
- ia priviti aici cum canta Maria
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria