Durerea unei pierderi de sarcina (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dimineata dragele mele !
Sper ca in sfarsit sa-mi mearga netul ca lumea, pentru ca de cateva zile iar a facut figuri , a mers in valuri, asa ca am reusit sa va trimit iepurasul printre picaturi. Ma apuc acum sa citesc din urma, sa ma pun la curent cu ce s-a mai scris.
Va si va pe toate.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Ignatica sari in butoaiele Lianei ca poate capeti niste optimism.
Digeka imi pare rau ca a trebuit sa treci si tu prin aceasta intamplare nefasta. Insa suntem aici sa te ajutam cum putem. Aici vei gasi intotdeauna o gramada de prietene. Sper sa treci cat mai repede de acest moment si sa poti merge mai departe. Iti doresc si tie sa te bucuri cat mai repede de un bebe sanatos.
Gcibo ma bucur ca ne-ai scris. Imi pare rau ca si tu ai pierdut o sarcina insa ai mare dreptate in privinta importantei ecografiilor si a tuturor testelor. Mai ales ca in ultimul timp am auzit de tot mai multe sarcini cu probleme si de copii nascuti cu malformatii.
O zi buna tuturor!

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gcibo spune:

Da, e tare trist ca auzim de atatea sarcini pierdute sau copii cu probleme....se pare ca suntem generatia afectata de cernobal prin copii....cel putin mie asa mi-a zis cineva.
Intr-un fel, bine ca am descoperit la timp, bine ca exista Rares deja....dar vreau sa insist sa informam cat mai multa lume despre ce ecografii trebuie sa faca si cand.

Mami de Rares (26 octombrie 2006)

Mergi la inceput

Flavia draga, ti-am vazut si eu pozele cu flacaii tai, sunt absolut minunate, cred ca mai ales David, a fost tare incantat de prima lui intalnire cu iepurasul, iar la capitolul bunatati, imi venea sa pap ecranul . In alta ordine de idei, am citit ca tu si sotul treceti printr-o perioada mai delicata , dar, vreau sa-ti spun ca voi sunteti niste oameni maturi, va iubiti mult, aveti o familie frumoasa, sunteti de atata timp impreuna si ati trecut de-a lungul timpului prin momente mult mai grele, asa ca sunt sigura ca si de data asta, veti depasi cu intelepciune si cu dragoste totul. mamica exemplu.
Michelle stai linistita, o sa-ti respectam dorinta si in acelasi timp, o sa-ti tinem pumnii ca macar luna asta, sa te inseli in privinta simptomelor .
Teo sper ca acum s-a rezolvat cu problema lapticului pentru bebe si ca ai revenit la normal.
Ninia imi pare rau ca te-a chinut dintzarul, dar macar stii ca ai tras acum si dupa aia nu o sa mai ai probleme.

Lau-Meli si

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Am citit cu tristete ca s-au alaturat grupului nostru, fete noi ...
digeka imi pare tare rau ca si tu ai ajuns sa ne cunosti in conditii triste, dar sa stii ca noi suntem aici, ori de cate ori vei avea nevoie de sustinere si ajutor, asa ca incearca sa nu-ti pierzi speranta si increderea ca data viitoare va fii bine pana la termen.
gcibo ooof, imi pare nespus de rau ca si tu a trebuit sa faci o alegere atat de dificila...sper ca timpul sa vindece ranile si in curand sa ai parte de bucuria de a tine in brate bb2, sanatos si mancacios. Notabila ideea ta si desi inca eu nu am avut parte de emotia unui test cu II, ma alatur initiativei tale, in speranta ca cele care vor deveni , sa fie in cunostinta de cauza cu tot ce tine de starea lor, a viitorilor copilasi, respectiv teste, analize , echografii, toate importante ca sa fie bine.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mcrissa-oau ziua 38?Tu nu ai avut nici o intarziere atat de mare de aceea eu sper foarte mult pentru tine ca esti deja gravidutza!Abia astept sa iti confirme si testul si doctorul ca ai in burtika un bebe mic!
Bluueyes-iti multumesc ca ai ramas la fel ca inaine si ca esti alaturi de mine si incerci cat poti sa ma incurajezi!Tu cum te mai simti?misca baietelul?
Flavia-nu mai spun nimik in fata bunatatilor tale!mi-au lasat gura apa nu alta.Si baieteii tai sunt atat de scumpi,figura este David cum se uita la oua cred ca se intreba sa ia un ou sau sa nu ia foarte scumpi copilasii tai.Ai o familie minunata,orice problema ai avea cu siguranta se va rezolva foarte repede!Pentru mine ramai un EXEMPLU!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua la toate fetele,

Eu am facut anastezie generala. La inceput am fost putin speriata, dar acum dupa.....sunt foarte multumita ca am facut aceasta anestezie. Deja, esti cu psihicul la pamant si sufletul sfasiat pentru sarcina oprita din evolutie......sa mai si asisti la scoaterea puiutului din tine e ceva groaznic. Cel putin mie asa mi s-ar parea. Cu anestezia generala.....ianite de a te duce in sala ( cel putin mie asa mi-a facut aici) iti vace valium, ca sa te ameteasca deja putin sa nu fii incordata.....si pe urma in sala te adoarme. Eu m-am trezit ca eram in salon. Trecuse totul repede. Asta e.

mult asteptat

Mergi la inceput

Jojo.miha-ma bucur mult ca esti fericita acum!Trebuie sa ai putina grija cu rasfatul sa nu devina neascultatoare micuta ta!
Irenecam-ce mai faci?Aum merg decursurile pentru adoptie?Au venit cei de la protectia copilului?Dar tu nu ne dai o veste mare asa inainte de a se termina totul cu adoptia?
Teorina-imi pare rau ca te-ai chinuit sa vina laptele pentru micutul tau,sper ca acum nu mai ai astfel de probleme!
Medamaya-ma gandesc la tine joi!
Ignatica-mie mi.a fost atat de greu sa ma decid sa incerc din nou(chiar daca aveam unda verde de la doctor totusi frica era o piedica)...cine s-a gandit ca si acest drum va deveni unul atat de greu...Eu iti doresc dupa cele trei luni de pauza sa ramai gravida si sa fie totul bine!
Liana30-figura esti,chiar nu inteleg de unde ai atata optimism...

Mergi la inceput

Digeka-mi se rupe sufletul de cate ori apare o fata"noua"care trece prin asemenea tragedie.Imi pare foarte rau!Iti doresc multa putere...Of viata asta este atat de nedreapta.eu nu pot sa ma gandesc niciodata ca poate asa a fost mai bine,nicioadata!Pe mine dupa atata timp si inca ma doare sufletul ingrozitor si dupa prima sarcina si dupa fetita noastra scumpa!

Mergi la inceput

Ninia81-eu cand am nascut nu am realizat ceea ce se intampla...la mine momentul care m-a facut sa realizez ca nu este un cosmar a fost cand am vazut-o pe micuta cand am vazut ca are ochii inchisi si nu scoate nici un sunet...atunci am realizat ca este cruda realitate!Din pacate eu nu pot afirma ca timpul va atenua durerea...la mine nu se aplica deloc!
LauraIoana-ce mai faci?
Idaira-m-am regasit in ceea ce ai scris.

Mergi la inceput