Bucurii de sept-oct 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 12
beatrix spune:
gety, eu folosesc galenco si ca sampon si ca sapun de corp! aici se gaseste numai in farmacii, sunt multumita de ele dar nu stiu daca exista si in tara!
adina, tare faza cu baia! deci se ajuta la nevoie! tu trebuie sa fi de doua ori mai atenta! iar cu laptele si noi deocamdata tot 3,5 grasime! nu stiu mai incolo!
Sephora, l-am admirat si pe Mateo la ziua Andradei si cu floricica si pe gama! eu am avut albastru dar tocmai l-am dat dupa doua zile ca mi-a muscat 2 zebre desi netul si nenea de la magazin zic ca erau compatibili! una a murit cealalta traieste dar fara coada! cu restul pestisorilor n-a avut treaba!
si ca tot veni vorba de admirat, bineinteles ca m-am delectat si cu pozele lui Itzy, cu coditze la munte,Ana, Vladone si Lilina europeni! la capitolul admirat intra si Cosmina dansatoare, Luca si Lucas!
n-am terminat!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
itzy-bitzy spune:
hello everybody!!
Multumesc inca o data
Sandro-Andro dar tu ce te-ai ingalbenit asa draga? Ce-ti veni cu scrisul ala maruuunt si galben...imi afectezi vederea ...schimba culoarea pls...nu ma chinui ca si asa stau numai cu ochii in calc toata ziua
Adina radeam singura pe aici...inchipuindu-mi-i cu se chinuiau ei...hopaaaa suuuus...intelegandu-se pe limba lor..." hai eu ma urc ca-s mai usurel si impinge-ma tu ca esti mai puternic" ...ce i-a taiat capul...cica sunt mici si nu stiu...
Pufy mie nu mi-ai raspuns ...ii pui sau nu cereale? ii tine toata noaptea sau ti se trezeste?
Mephala, Pufy, Xandrutza dar voi dc nu ne povestiti cum se inteleg prichindeii vostri cu fratiorii/surioara mai mare?
Gety ...toata gama Klorane (sapun, crema fund, sampon, gel)...inca de la inceput o folosesc...daaarrr de cand cu valva facuta pe tema parabenilor (metylparabe, propylparaben...etc) astia nenorociti care s-au descoperit a fi fff cancerigeni pt piele....ma tot gandesc sa ne reorientam...Nivea sau Bubchen...dar si astea..nu are samponul si are gelul de dus...sau sapunul...si uite asa...
Mirabela si la noi la fel cu baia...ii spun:
-hai mami gata hai afara!
-niu-niu-niu...a baieee!!!
Dupa 2-3 minute
-hai mami striga la tati sa vina cu prosopul!
-niu-niu-niu...Boboooo!
Intr-un final se lasa induplecata si iese cu cate o rata sau broasca sau pinguin in mana ...si cu promisiunea ca a doua zi facem iar baie-baie
Floricel si cand se joaca cu mopul nu pune mana pe el...asa ud si murdar? Se joaca doar unde e gresie sau peste tot - covoare, pat...?...
Eu am noroc ...nu se suporta muradara pe maini...cand se murdareste de ceva...ia o figura din aia plina de sila...si vine cu degetele rasfirate sa o stergem...
Nu prea calcam rufele cu ea in preajma...ca mi-e teama sa nu se atinga cu cu mana sau capul de fierul de calcat, dar ca si la aragaz pune mana pe usa sau arata spre el si spune "uf -uf"...iar pe colacul de la wc stie ca este cahhhh sau kk. In schimb o mai tenteaza prizele si pantofii pe care daca ii prinde ii studiaza cu maaare atentie
Sephora ...vazut cuplul Ruxa - Matti...super simpatici...dragalasi foc...
EDIT: Mi-a placcut mult aia cu " Sunt parizian" ...e ff fotogenic ...asa mi se pare
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Am vazut ca i-ati luat patut de tineret, spune-mi te rog cum se simte in el, doarme ok? Nu cade din pat? Maria se trezeste noaptea si pentru ca se foieste in tot patul de parca nu ar avea loc. Daca ati vedea-o cum se taraste pe burtica, parca e o rama Si ma gandesc daca nu cumva patul de tineret ar fi o solutie dar sunt 100% convinsa ca va cadea din el, asa ca nu stiu ce sa fac...
Lexi acelasi lucru m-au intrebat si Ramomar si Alexutza ieri ...Patul de tineret din camera ei a fost facut impreuna cu mobila de la inceput nu i l-am luat acum special...uite raspunsul meu mai jos
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Ramo si Alexutza...papusica are si patutul ei...in continuarea celui pe care l-ati vazut in poza...de regula doarme in patut, rar insa mai adoarme acolo si atunci ori o mut in patut ori ii pun o aparatoare pe care am luat-o d ela Inglesina...este rabatabila si se introduce sub saltea asa...nu stiu cum sa descriu...
Itzy-Bitzy
cu
beatrix spune:
Itzy, mai esti? ca acum revenii si eu!
cereale, eu i le-am mutat treptat din seara in dimineatza! recunosc ca si din comoditate dar ca s-ai tina si de foame la cresa! acum bea 250 ml lapte seara si 250 ml lapte cu 4 masuri de cereale dimineatza!
exact asa e si la noi cu baitza! scandal la iesire! acum deja a invatat si cum aude apa curgand incepe sa se dezbrace singur! inca n-a reusit sa desfaac capsele de la body dar nu mai are mult!
Monique, de cand ma tin sa-ti spun reintoarcere usoara la servici!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
mephala30 spune:
quote:
Mephala, Pufy, Xandrutza dar voi dc nu ne povestiti cum se inteleg prichindeii vostri cu fratiorii/surioara mai mare?
In general, se inteleg.
Concretizand, ce fac rau:
- se cearta de la jucarii (sunt jucarii intr-un singur exemplar si in aceeasi clipa vor amandoi cutare masina, sau mingea cu spidermen...), se imping. Teodor il copie pe Iustin pana si-n gesturi (alearga impreuna prin casa, danseaza in cerc pana ametesc si cad, se fugaresc, duc piciorul la cap, calaresc fotoliile si canapeaua...)
-Iustin nu-l accepta prea des in jocurile lui (prefera sa se joace cu mine sau cu taica'su)...bineinteles, duc munca de lamurire: trebuie sa te joci cu fratele tau pentru ca...
Ce fac bun in comun:
-chiar daca nu-i e foame, dar il vede pe frate'su mancand, mananca si el
-se uita impreuna pe laptop la diferite piese (vaca lola, crazy frog,...)
-Iustin ii citeste povesti lui frate'su, picteaza impreuna, modeleaza plastilina, il lauda cand face pipi la olitza, il cearta cand greseste ceva (imi spune: mama, eu am grija de Teodor, , nu tu)
- il pupa seara, inainte de culcare, cand isi marturiseste dragostea de frate,
cam asta imi vine in cap la ora asta, mor de somn si ma duc la culcare.
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
itzy-bitzy spune:
Cat de simpaaaaatici tre sa fie ...cred ca mori de dragul lor...nu ramai asaaaa ...uitandu-te la ei?
noapte buna si pe maine tuturor
Itzy-Bitzy
cu
microbu spune:
quote:Aaaaaaa, e orange draga dar vad ca nu apreciezi deloc . Acusi m-ai facut sa iau culoarea Andrei-Eloise...sa ne incurcati mai rau...cu rosu cum as vrea sunt prea stridenta ...Sper ca am scris destul de mare cat sa nu te doara pe tine ochii dar sa stresez alti ochi...
hello everybody!!
Sandro-Andro dar tu ce te-ai ingalbenit asa draga? Ce-ti veni cu scrisul ala maruuunt si galben...imi afectezi vederea ...schimba culoarea pls...nu ma chinui ca si asa stau numai cu ochii in calc toata ziua
_
ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
15.5kg lost 7.5kg to go until the NEW ME!
microbu spune:
Mephala, super dulci barbateii tai .
Gety, folosim Sanosan -gel de sus si Johnson galben -sampon.
Sephora, da esti singura vinovata ca m-am "spurcat" la prajituri de Ikea. Nu te iert cat oi trai, prajiturile sa curga ...
Beatrix, "foarte de acord" cu laptele normal si formulele junior...Ruxa nu a vrut laptic normal, am inceput cu Humana jr.lichid (esuat), Milli (esuat), LaDorna (esuat), Fulga (esuat) si Napolact (esuat). Nu o puteam lipsi de lapte, dar nici sa ramana pe Humana2. Asa am trecut la Nestle Junior. Poate cu timpul acceptam si laptic bun .
Adina, tari rau nazdravanii tai. Se intrec in idei una si-una .
_
microbu spune:
Mirabela, Ruxa adora melodia de pe genericul unui anumit serial cu rromi si pt nik in lume nu ar rata un dans din buric si fatzait de pampers . Facem baita fix cu 30min inaintea serialului si iese singura din cada, de grija sa nu-l rateze. Danseaza, papa laptic, ne mai jucam 20-30min in pat si la somnic.
Floricel, si eu ii dau voie si cu mop, matura, aspirator, laveta de praf...ii place f tare sa ma ajute.
Itzy, i-am facut ei un mop special. Am scurtat coada unuia si am pus o rezerva nou nouta (o schimb f des) pe care o ud cu apa (ma controleaza daca e uda ) si ii dau voie sa spele si ea in urma mea deci pe unde este deja spalat de mine. Facem asta zilnic si e tare mandra ca ma ajuta.
Pufy, chiar azi dezbateam cu Sephora probl aragazului. Si eu i-am arata ca frige, o distreaza chiar zice "Uff" dar vrea mereu sa controleze daca frige cuptorul . Singura solutie in bucatarie este sa inchid usa sau sa o asez in scaunelul ei cat e focul aprins. Eu cred ca e cam masochista .
_
CristinaGoji spune:
Neatza! Haideti la !
Am lipsit cateva zile ca am avut stricat incarcatorul de la calculator. Mai am numa un pic de recuperat din ce ati scris si revin cu detalii
Mami 37+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza