M-am hotarat.........adoptie(46)
Raspunsuri - Pagina 8
cons spune:
Catty, sa-ti traiasca fetita! Este minunata.Va seamana.
Din partea baietelului meu pentru fetita ta
Tuturor nou-venitelor in, o calda imbratisare si mult noroc!http://www.onetruemedia.com/shared?p=4c51cee17c2e19b163d691&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email
catty spune:
CONS, multumim frumos. Baietelul tau este un adevarat cavaler. Noi ii trimitem multe imbratisari si pupiciEste un scump Lau. Sa va traiasca.
dalv spune:
buna-seara dragele mele,va urez un inceput de saptamana plin de vesti bune;catty super piticuta ta ,abia astept sa ne intalnim;lasa gandurile triste deoparte si priveste minunea de langa tine vorbim noi
nusica
andrada77 spune:
Ati vazut fetita de 5 luni cu coastele rupte de bataie????
Ce retardati puteau sa faca asa ceva????
IreneCAM spune:
Catty, stiu ca ti-e greu cand iti amintesti de anul trecut, , a fost cumplit, povestea ta e una din cele care m-au marcat si pe care nu am uitat-o...dar uite ca in mai putin de un an lucrurile s-au indreptat, ai o fetita minunata acum...Am vazut pozele, iti seamana, sa stii:). Are o privire poznasa si vesela, se vede ca e un copil fericit!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Alexa Ioana spune:
quote:
Originally posted by andrada77
Ati vazut fetita de 5 luni cu coastele rupte de bataie????
Ce retardati puteau sa faca asa ceva????
pai cum cine putea sa faca asa ceva ? o minunata familie biologica in care se incearca din rasputeri reintegrarea copiilor...
oare cati copii vor mai trebui sa sufere pana isi vor da seama autoritatile ca randuiala lor nu functioneaza defel in interesul superior al copilului ???
amalia28spin spune:
Buna!
Noi am fost si am dat testul psihologic, am facut cererea si am avut deja prima vizita. Saptamana viitoare incepem sedintele sau cursurile!
Sper sa fie totul asa cum ne dorim.
Bafta celor care aveti deja atestatul in cautarea copilasilor.
andrada77 spune:
Am vazut si astazi la stiri alt copil de un an si batut cu 7 coaste rupte,si maica-sa "si ce?sa-l creasca statul sa-l faca mai mare si apoi sa mi-l dea."
Ce fac astia fratilor???????
Pe noi ne pune sa facem o mie de teste,si astora nu le ia nimeni copii.
amalia28spin spune:
Revoltator!!!!!
Dumnezeule cate se mai intampla cu bietii copilasi si cate familii sunt in care ei ar gasi dragoste si alinare, dar ....totusi se incearga integrarea in familia naturala.