M-am hotarat.........adoptie(46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor va doresc un sfarsit de saptamana minunat!
Din nefericire nu am noutati dar sper sa vina in curand si vestea mea buna.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

buna-seara dragele mele,va felicit pe mamici aveti niste copiii superbi ,noilor sosite bun-venit,viitoarelor mamici sa ne ajute Bunul D-zeu sa ne vedem cu copiii cat mai repede acasa

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzy spune:

Buna fetelor am citit cu sufletul la gura ultimele 20 de pagini din topic, am depus dosarul pentru eliberarea atestatului pe 28 martie, am primit prima vizita a asistentului social saptamana aceasta, suntem in curs sa le programam pe celelalte.

In momentul de fata nu prea imi este clar ce o sa facem dupa obtinere atestat de aceea ma intereseaza sa stiu mai multe despre plasamanetul de urgenta, daca ai atestat nu poti lua un copil in plasament de urgenta? si inca ceva pe perioada plasamanetului ti se acorda concediu medical sau trebuie sa imi iau concediu fara plata?.

Va multumesc tuturor pentru ca v-ati impartasit experientele din care avem toate ce invata,

W/e placut,
Liliana te rog sa ma treci si pe mine pe lista de aspirante in curs de atestare, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna seara dragele mele,
TZUNI, Maria este minunata. Sa iti traiasca. Sunteti cu 3 zile inaintea noastra. Noi pe 19 aprilie, de ziua lui tati, implinim cele 90 de zile. Stateam si ma gandeam ce ti-e si cu viata asta. Anul trecut de ziua lui tati ii aratam un test pozitiv si ii uram la multi ani. Anul asta bb e acasa, dar e mult mai mare decat ar fi fost in mod normal. Oricum nu am de ce sa ma plang. DD ne-a dat un copil minunat si suntem fericiti.
DICIU, Sabinuta este o scumpete. Sa dea DD sa incheiati adoptia cat mai repede cu putinta.
Noi suntem in ascensiune. Am invatat sa urcam singure scarile, desi la coborare ne aruncam la bolovanul . Acum spunem cum ne cheama, si cati ani avem . Vrem mortis sa papam cu lingurita si mancarea zboara pe langa noi la fiecare masa.
Aici sunt cateva pozici cu noi http://community.webshots.com/album/563001298lINQYS
Succes fetelor care sunt in curs de atestare si celor care isi cauta ingerasii. Sa dea DD sa intre lumina si dragostea curand in vietile voastre

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Catty..Abia acum o vad si eu pe micutza ta, este f frumoasa, expresiva, vesela, se vede ca e fericita! Sa va traiasca!!!

www.onetruemedia.com/shared?p=50421ce0af62c19928491d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze si filmulete NOI-Sabina Teodora

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambarici74 spune:

Salutare, salutare !

Nu am nicio noutate.
Asteptam intalnirea cu psihologul si vizita numarul 2 !

Sa avem toate o saptamana cat mai plina de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalia28spin spune:

buna!
noi vom merge dimineata sa ne intalnim cu asistenta sociala care se ocupa de noi si poate vom da si testul psihologic ca sa putem incepe cursurile.
Am emotii deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Catty ai o fetita minunata si fericita.Nu stiu cat de tare seamana cu tati dar seamana si cu tine.
Nu cred ca trebuie sa te gandesti la lucruri mai putin palcute cand ai asa o minune acasa.Tati va avea si anul asta un cadou minunat:fetita lui ii va ura

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata dragele mele,
DICIU, ASI va multumesc pt aprecierile la adresa piticei mele. Este o scumpa, desi uneori face atatea prostii incat nu stiu daca sa o cert sau sa o pup. Dar asa fac copii, asa ca.........
ASI, nu pot sa incetez sa ma gandesc la ceea ce s-a intamplat anul trecut in aprilie. Uneori ma napadesc amintirile si este tare greu. Sper insa ca voi reusi sa trec peste toate.
AMALIA, sa ai succes azi cu asistenta sociala si cu testul psihologic.
Tuturor va doresc o saptamana linistita si sa intre bucuria in vietile voastre

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Catty, sa-ti traiasca fetita! Este minunata.Va seamana.
Din partea baietelului meu pentru fetita ta

Tuturor nou-venitelor in, o calda imbratisare si mult noroc!

Mergi la inceput