M-am hotarat.........adoptie(46)
Raspunsuri - Pagina 5
simo_75 spune:
DA, oricum o sa ne dea soacra mea actul de casa legalizat insa nu stiam ce criterii au ei de a evalua o familie.
Deci trebuie sa imi mobilizez si prietenii si rudele.
Suntem atat de speriati ca nu stim ce ne asteapta.Sper sa fie bine pana la sfarsit.
Fiecare sfat de a-l vostru e trecut pe hartie
Bimilit spune:
Buna fetelor.cu pasi timizi vreu si au sa ma alatur voua.se poate?
sunt mamica mandra a doi feciori frumosi de 14 si 3 ani , dar ne-am hotarat sa adoptam un suflet nevinovat .
maine vreau sa incep demersul.o iau de la zero , cu birocratia si privirile chiorase ale cunostintelor.suntem hotarati sa ne luptam cu tot ce implica procesul de adoptie.
am o rugamanite la voi :va rog daca sa poate sa-mi spuneti in mare toti pasii necesari unei adoptii.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
SoriLea spune:
BUNA FETELOR.E cineva din sectorul 3?Vreau si eu sa incep procedura de adoptie si nu prea stiu deunde sa incep si unde sa merg.Daca e cineva de la mine din sector care vrea sa ma sfatuiasca si pe mine, rog ffff frumos sa ma ajute.Ma bucur pt cele care si-au gasit deja BB-i, dar sunt alaturi si de cele care inca ii cauta.Sper ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute ca sa ne gasim cat mai repede puiutii.VA PUPIC PE TOATE SI SPER SA PRIMESC CAT MAI REPEDE UN RASPUNS.
amalia28spin spune:
Buna!
Astazi am fost sa depunem dosarul, dar m-am intors de acolo cu inima indoita si putin cam speriata de ceea ce va urma.Sunt vreo 4-5 familii in curs de atestare plus altele deja atestate si care nu au gasit BB-i.
pe noi ne-au chemat luni la discutii cu asistenta sociala si la testul psihologic care ni s-a spus ca va dura aproape 2 ore. Acest test in ce o consta oare?
Noi va trebui sa facem si cateva cursuri in urma carora cica vom fi evaluati, cat de des am participat si cat de activi am fost la curs. Sper ca va fi bine pana la urma si imi voi reveni. Sper sa nu ma panichez si sa nu ma apuce vreo depresie de la atata ghinion.
claudia72 spune:
Buna
Eu sunt din sectorul 3.
Sa stii ca sunt niste doamne foarte dragute la sectorul 3!!!
Eu iti zic sa incepi cu adunatul actelor.
-cazier
-certificate medicale tip A5
-declaratie in fata notarului ca nu esti decazuta din drepturile parintesti
-testul HIV
-caracterizari de la 2 persoane(nu conteaza de la cine)
si totul la 2 , daca esti casatorita.
Daca mai doresti detalii iti pot spune.
Eu astept atestatul.Am terminat de saptamana trecuta.
Claudia
Poti sa imi scrii pe PM.
quote:
Originally posted by SoriLea
BUNA FETELOR.E cineva din sectorul 3?Vreau si eu sa incep procedura de adoptie si nu prea stiu deunde sa incep si unde sa merg.Daca e cineva de la mine din sector care vrea sa ma sfatuiasca si pe mine, rog ffff frumos sa ma ajute.Ma bucur pt cele care si-au gasit deja BB-i, dar sunt alaturi si de cele care inca ii cauta.Sper ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute ca sa ne gasim cat mai repede puiutii.VA PUPIC PE TOATE SI SPER SA PRIMESC CAT MAI REPEDE UN RASPUNS.
Tzuni spune:
Buna, fetelor dragi!
Vad ca pe zi ce trece creste numarul nostru, al celor care alegem aceasta cale de a avea copii! Va doresc tuturor succes din toata inima si fie ca lucrurile sa se miste repede pentru fiecare, sa va vedeti visul implinit cat de curand!
Eu si Maria suntem bine. Pe 16 aprilie se implinesc cele 90 de zile de incredintare si deja pregatim dosarul pentru adoptie. Ne intelegem de minune si mai nou vrem numai fustite si rochite si in casa si la plimbare.
AICI o vedeti pe Maria fotografiata in dimineata asta dupa ce i-am prins coditele, si AICI Maria inrolata in armata americana.
Va imbratisez pe toate si nu va pierdeti speranta! Se poate!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
ligia13 spune:
Tzuni, e minunata Maria!
Felicitari! si sa mearga totul bine!
Felicitari la toate mamicile care au facut acest pas!
Eu si Raducu (22.04.2005)
asi spune:
Bilimit felicitari pentru decizie si multa multa bafta!
Tzuni ai o fata de miloane!Esti o femeie si o mama binecuvantata.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
danielac spune:
Tzuni, ai o fetita superba, sa iti traisca si sa fiti fericite amandoua si mai asteptam multe poze cu voi!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
szivarvany spune:
Dau si eu buzna ...
Danielac, nu te am mai "prins" demult nicaieri. Am votat Diana, e superba. Ce mare e , ce schimbata e de cand va stiu ... sa ti traiasca. O domnisorica perfecta !!!
Tzuni, super frumoasa domnisorica inrolata !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada