Megastar (3)

Megastar (3) | Autor: Anina_n

Link direct la acest mesaj

Capitolele anterioare: 1, 2

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Mie mi-a placut Andrei. Dar si Florin. Restul nu prea...
Larisa si Maria ar trebui sa urmeze la eliminare...Dar si Dumitru si Octavian.
Larisa nu-mi place absolut deloc. Maria idem.

Dupa mine Oana, Florin si Andrei sunt cei mai buni. Acuma depinde si de piesele ce si le aleg. Din pacate nu prea stiu sa-si aleaga piesele care sa-i puna in valoare. Oare ei nu se consulta cu nimeni la alegerea pieselor? Exista piese romanesti care s-ar fi potrivit mult mai bine fiecaruia iar ei parca au cautat piesa care sa nu-i avantajeze.
Sper sa vedem evolutii din ce in ce mai bune ale celor 3....de la restul nu astept mai nimic. Au cam aratat ce pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

"Finala 5 - Movie Soundtrack
Pe 29 martie, la Megastar urmeaza editia "Movie Soundtrack"!
Finalistii vor interpreta piese precum American Woman (American Beauty), El Mariachi (Desperado), sau Have You Ever Really Loved a Woman (Don Juan de Marco)."

Sursa

Asadar se anunta o seara frumoasa, sambata la Megastar !
Abia astept sa aud cele 8 melodii din filme !
Pacat ca nu o vom auzi si pe Cristina sau Daria, incantandu-ne cu o melodie frumoasa din filme.

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Sa inceapa show-ul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

din pacate nu pot vedea emisiunea asa ca va rog din suflet sa ma tineti si pe mine la curent cat mai mult cu ce se intampla azi

Mergi la inceput

A cantat Florin, melodia ce o canta Antonio Banderas in "Desperado". Super fain, mi s-a parut mie !!!! Doar ca nu prea s-a miscat pe scena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, mi-a placut si mie, dar am fost de acord cu toate comentariile juriului, ceea ce nu mi s-a mai intamplat.
Oricum, raman fana lui. E tare de tot tipul.
O astept pe Oana acum.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Larisa mi se pare ciudata rau. Vine cu niste melodii care nu i se potrivesc deloc.
Chiar sunt curioasa cu ce o sa vina azi.

Mergi la inceput

Asa e Crinuta, juriul a zis bine, nu prea a avut prezenta scenica, nu a fost in atmosfera melodiei. Da' tot canta fain !
E tare rau sa deschizi seara, se pare.
Sunt curioasa ce va canta Oana ?

Edit: Mihaela, de acord cu tine ! La fel si Maria.

Mergi la inceput

Andrei, cu "I'll Be There For You" din serialul "Friends". Nu a fost prea stralucit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Andrei, cu "I'll Be There For You" din serialul "Friends". Nu a fost prea stralucit.

A fost nasol de tot. 7 e nota mea pentru el.
Oricum, baiatul asta nu are voce frate. Nu stau la discutii cand nu au " material".

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput