Megastar (3)
Raspunsuri - Pagina 2
crinuta spune:
Mie nu mi se pare ca ii sta bine Mariei noua culoare de par, din contra. Nu stiu daca mai tineti minte, la semifinale, cand a reusit sa se califice, arata super, cu parul inchis la culoare, super, super.
Acum chiar nu-mi place cum o prinde noua culoare.
Anyway, asta sa fie problema cea mai mare la ea..
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Anina_n spune:
Crinuta, ai nimerit-o cu 7, e nota data si de Iantu.
Urmeaza Maria cu "I Love Rock'n Roll" din filmul....nu stiu care !
Probabil ii va iesi mai bine ca alte melodii ca e rockeritza din cate am inteles.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
crinuta spune:
Pe toate notele lungi de final de fraza ii suna prost vocea. N-o prinde deloc registrul asta ( ma refer la strofa, nu la refren, unde ii suna ceva mai bine vocea). O dezavantajeaza total.
Crinuta si Rayan
Anina_n spune:
Aha...de asta mi se parea ca parca nu reusea sa incheie fraza la acelasi nivel.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Anina_n spune:
Crinuta, exact ce ai scris tu, ii spune acum, Iantu.
Le ai cu muzica, e clar !
crinuta spune:
Hahahaha, exact acelasi lucru l-a spus si Virgil mai pe larg, ca si Adrian mai pe scurt.
Crinuta si Rayan
april spune:
Mey, asta ce concurs e?...se cauta un/o MEGAwhat????? I don't like it, sorry
dezamagita rau, sincer mie nu mi-a placut cu adevarat niciunul....astept doar de la Oana ceva, in rest......pauza lunga
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani
crinuta spune:
quote:
Originally posted by april
Mey, asta ce concurs e?...se cauta un/o MEGAwhat????? I don't like it, sorry
dezamagita rau, sincer mie nu mi-a placut cu adevarat niciunul....astept doar de la Oana ceva, in rest......pauza lunga
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani
Pai am cazut deja de acord cu faptul ca actuala serie e mult mai slaba decat prima, deci nu putem avea prea mari pretentii.
Crinuta si Rayan
Anina_n spune:
Mi-a placut demonstratia cu vocea Mariei in cele 2 tonalitati.
Anina_n spune:
Alexandra cu "Think" din...nu stiu ce film. Mie imi place !