fibrom uterin

fibrom uterin | Autor: magdalena33

Link direct la acest mesaj

Dragele mele colege de suferinta,iata-ma si eu in clubul vostru, am fost diagnosticata si eu cu fibrom uterin, de aproximativ 4-5 cm diametru.
Ar trebui sa incep un tratament hormonal cu orgametril, dar ma cam tem de efectele lui secundare.Ideea e ca mai vreau un copil, desi am deja un baietel de 5 ani. Sunt divortata dar vreau sa imi refac viata si mai vreau un copil.Am citit despre embolizare, si mi se pare cea mai buna metoda.Cine a facut-o poate sa ma ajute sa imi spuna ce pasi trebuie facuti ptr. programare?As dori un numar de telefon, am sunat la Spitalul Universitar, dar poate are cineva nr de tel al vreunui medic ce se ocupa de asta.Va pup fetelor si va doresc sanatate, sanatate,sanatate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Eu n-as merge la Municipal.Incearca sa-l contactezi pe Dr.Briceag (tel.0722700289)lucreaza la Cantacuzino ,este foarte bun,apropiat,spitalul este foarte curat,personalul se poarta foarte frumos.Cred ca face si asa ceva,spitalul e foarte dotat.Daca nu,te recomanda el la altcineva si sa vezi ce frumos se poarta.El asa procedeaza cu un grup de alti medici.Am ajuns la el trimisa de alt ginecolog si a fost foarte ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aici este subiectul depsre fibrom: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116642

Roxana

Mergi la inceput