Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 2
natynic spune:
Clau...sa indraznesc sa cred ca scapam de colici? Unde ar da Domnul...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
PIDANA, LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI FERICIRE SI O NASTERE FRUMOASA, USOARA SI RAPIDA!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mihutza11 spune:
La multi ani PIDANA!!! multa sanatate, numai bucurii si tot ce iti doresti!
dupa cum se vede inca nu am nascut, ieri am lipsit de pe crengutza din motive administrative... asa ca ma duc sa citesc din urma si revin!
Mihaela 39+ cu Andra
AMR 1 saptamana cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
clauclau spune:
Naty ,da, sa indraznim sa credem, de ce nu? Noi ieri si azi n-am mai avut crize, decat lejere asa...
Pentru ea, picaturile alea sunt tare bune ca trage partzuri de la ele si-si linisteste burtica. Ca sa nu-ti zica ca , costa 3,5 ron sticluta, deci pot sa iau linistita una pe saptamana.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ursuleata spune:
IN SFARSIT!!!
http://www.youtube.com/watch?v=9AiUhkgYSo0
Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 26 zile!!!
ariel_7000 spune:
naty, si eu care ramasesem cu gura cascata azi, cand a scos mama pliculetul cu zahar din buzunar!!! ma uitam blocata la ea...am intrebat-o daca chiar e diabetica:)...sia poi a luat o felioaoe de paine (tot din buzunar:))). cat despre somnicul iuliei...de ce nu ar fi normal? inseamna ca se simte bine si nu o doare nimic:)
clau, despre ce picaturi e vorba? de unde le-ai luat?
ali si eu sunt prietene cu baia:)), acum ca am "peisajul" portocaliu-albastrui, chiar imi face placere:)) mai nasol e cand ies in parc cu alex si nici bine nu am ajuns la locul de joaca, ca deja ma taie....
sunt niste bude ecologice pe acolo, dar !!! in rest, vad ca sunt ok, mai putin nevralgia si momentele cand alex sare calul si reuseste sa ma faca sa ma zburlesc la ea (unul din aceste momente a fost chiar acum 30 de secunde:)))...a gasit o zornaitoare si o chitaitoare de cand era ea mica (idoate jucarii!!!!) si mi-a chitait in creieri vreo 10 min. am rugat-o sa se opreasca si a inceput sa faca si mai rau, cu amandoua odata...
chiar ma intreb cateodata, cum voi rezista oare nervos cu amandoi??? stiu sigur ca primele luni cu bebe sunt foarte grele si solicitante...ma intreb oare cum va fi cu bebe si cu alexutzu atomicutzu, ca nu-mi fac iluzii sa se potoleasca....
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.22 ZILE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
natynic spune:
Ariel, la cat de tare ai dovedit tu ca esti, ii vei dovedi si pe cei 2 mici atomici!
Ursu, superb, mi-au dat lacrimile, jur! Si sunteti ATAT de potriviti...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Olgutzika spune:
Mesaj de la Elara :
"Azi mi-au pus cercelusi, iar mami ma crede cea mai frumoasa bebelusa din lume. Din pacate, lapticul inca nu a venit, iar eu nu ma satur cu colostru, asa ca si dimineata si la pranz am primit completare. Asta mi-a facut tare bine, ca apoi am dormit adanc cam 4 ore. Acum m-am trezit si sug la mami. In rest, suntem foarte bine amandoua, mami se recupereaza foarte bine, si va pupam pe toti ( bebei si mamici )".
Hai lapticuleeeeeee!!!!
Nu am citit nimic din urma, asa ca ma iertati daca ratez vreo felicitare! Incerc sa recuperez maine dimineata, acum ma pregatesc de baia copchilului care a haladuit cu parintii lui toata ziua .
Pupam!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mstela spune:
Salutari randunici.
Ali,multzam de capitolas..Sa fie numai cu vesti bune!!Si merci de grija,sunt binisor,nu am nascut (vezi cory..),cu mici dureri,dar sper ca mai suport o saptamana...dar am lipsit,fiindca am motzait toata ziua,iar acum pe seara am stat cu indicatii sa aranjeze socrela toate lucrusoarele spalate si calcate de ea,draga de ea,care sunt o gramada deja si abia le-am facut loc..(noroc ca spune Naty ca e bine sa fie multe,ca deja ma gandeam ca ocupa degeaba locul).
In alta ordine de idei,m-am saturat sa tot motzai..Rau e,Domne,sa motzai ca prostu..Iar,randunoiul,und credeti ca a fost azi??La peste,normal...dar l-am lasat in pace,ca si daca sta acasa nu ma ajuta cu mare lucru...macar a venit cu 2 pesti proaspeti..
LA MULTI ANI,PIDANA!Sa fii fericita si sa ai un pui nemaipomenit!
simo si IL BAROSANU,care e extrem de scump!Ce groaznic ai patit tu dupa prima nastere!...
nicol,bine ai revenit si mai stai potolita.Am vazut o bucatarie superba.
sovi,am vazut poze..da unde's mama cele 20 kg??...
Naty,haioasa tare Iulia cu ciorapeii in manute..si am observat ca printesa are si cercei..hotomana se facu,aa??Scuipa Ferul,aa??..
Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by ursuleata
IN SFARSIT!!!
http://www.youtube.com/watch?v=9AiUhkgYSo0
Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 26 zile!!!
Daaaaa... foarte frumos!!!!
Am plans un pic, un pic mai mult, uite ca eu nu am avut parte sa fiu mireasa si m-a apucat o melancolieeeee ca si bebelina din burtica m-a simtit si a inceput sa se miste ohohooo, si burtica mi se intarea...asta este!!!!
Fetele mele o sa aiba o nunta de vis(asa si pentru aia care nu am avut-o eu..)
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina36+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la