*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (7)*
Raspunsuri - Pagina 3
loren@ spune:
Neata noilor gravidute si sarcina usoara...eu am o stare de oboseala si trebuie sa ma apuc sa invat si pentru fac...asta e, sper macar sa am spor..Cintarul mi s-a stricat de citeva zile, asa ca habar nu am cite kg am luat pina acum, ca am mincat porceste in weekend..Cit ati luat pina acum in greutate? Eu luasem 2 pina sa mi se strice cintarul..
O sapt. usoara!
Bia
bebe mic
7+
ralu23 spune:
Neata, burtici!
Si eu ma lupt cu oboseala, pe la 12 ziua si la 8.30 seara, dar e ok, sunt menajata si lasata sa lenevesc. In schimb simt niste intepaturi usoare, dupa ce saptamana trecuta aveam acea stare de disconfort (nu pot spune dureri) din timpul menstruatiei. Acum acea stare s-a transformat in usoare intepaturi. O fi ceva normal? Voi simtiti asa ceva?
In plus, observ de vreo 2-3 dimineti o secretie albicioasa, nu in cantitate mare. Aveti si voi secretii?
Mai am o intrebare, la cate zile de la menstruatie a aparut la eco transvaginala embrionul si siguranta ca nu e nici extrauterin nici ou clar? Eu nu mai am rabdare pana pe 3 apr....... 
S6 (de azi in S6) 
ralu23 spune:
Am incercat sa ma programez mai devreme si nu sunt locuri disponibile... Voi cum suportati stresul asta?
Am pitici pe creier si ma enervez singura!
Cred ca imi trebuie un concediu!!
Desigur, trebuie sa gandesc pozitiv....!!!
Mai trebuie sa astept si moderarea....

ralu23 spune:
quote:
Originally posted by loren@
Neata noilor gravidute si sarcina usoara...eu am o stare de oboseala si trebuie sa ma apuc sa invat si pentru fac...asta e, sper macar sa am spor..Cintarul mi s-a stricat de citeva zile, asa ca habar nu am cite kg am luat pina acum, ca am mincat porceste in weekend..Cit ati luat pina acum in greutate? Eu luasem 2 pina sa mi se strice cintarul..
O sapt. usoara!
Bia
bebe mic7+
Eu nu m-am cantarit saptamana trecuta, sincer mi-e teama, la cat mananc...
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by Maria_K
bine ai revenit leeloo!!
sa sti ca este cam asa cu gusturile. e ceva normal. am observat si eu .
mamica de bebitz 4+
asa am citit si eu, ca e ceva normal ca gustul sa fie putin "alterat". Si eu parca prefer mancarea mai sarata, salata mai acra.. Apropos de salata, mananc ca o capra salata, in fiecare seara cate o salata verde
alinushca spune:
Neatza! Sa aveti o saptamana usoara! 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Neatza! Sa aveti o saptamana usoara!http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+
Doamne Ajuta la toate burticile!
maryb spune:
neata dragi gravidute,
va doresc o saptamana usoara.
eu raportez un week-end plin de greturi si dureri de burtica destul de acute, noaptea trecuta am recurs la no-spa ca nu se mai putea. Acum sunt mai bine, dar tot cu greata dupa mine....
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Alexa.1983 spune:
...Maryb...si eu ca tine....greata cat casa...
ocazional
...mi-e rau de dimineata cum ma trezesc...
si intre 17-18 dupa-amiaza...
Oare daca o sa mor pe fundul
WC-ului..o sa ma gaseasca cineva???? 
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami...
...TESTELE MELE!!!...
LAURA
5+
alinushca spune:
maryb, neatza! pai probabil ca durerile de burtica sunt normale pentru ca se petrec multe modificari pe acolo. eu fac tratament cu pregnyl care ajuta ovarele asa ca nu am mai avut nici un fel de dureri. azi ma duc la eco si mor de frica. este cam ultima ocazie dupa calculele mele cand ar putea sa mai imi zica verdictul ala naspa pe care il stim toate prea bine.
alexa,... slabe sanse... mai bine sa nu te apleci prea mult peste el cand vomiti. ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+