*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (7)*
Raspunsuri - Pagina 2
leeloo5979 spune:
fetelor am reusit sa ne externam azi, operatia soatei e avoluat f bine se pare, ramane sa il pansez eu iar marti sa mearga la doctor sa ii schimbe pansamentul. eu am ajuns in schimb cu gatul rau de tot, nasu se desfunda peste zi, dar gatul imi face probleme, cred ca am sa fac pustule de puroi dupa cat e de inflamat si dureros. Am sunat-o pe doctorita si mi-a spus ca pot lua vitamina C, tantum verde si eventual paracetamol. Am hotarat ca vitamina C si tantum verde sunt suficiente, in rest mult ceai cu lamaie.
in schimb altceva voiam sa va intreb, pentru ca ma contrazic cu soata de cateva zile. sunt mancaruri unde el zice ca sunt sarate, iar eu zic ca nu, si mancaruri unde eu zic ca sunt potroaca, si el zice ca sunt eu nebuna. cumva gravidele sufera de "gusturi" alterate, modificari de genul asta??? voi ce stiti? vi s-a intamplat?
Pupici la burtici in crestere :)
Leeloo5979
5+
Maria_K spune:
mcrissa, nu trebuie sa fi nelinistita, gandeste-te ca daca nu e acum o sa fie luna viitoare :) eu iti tin pumnii oricum
teste de ovulatie gasesti in orice farmacie, cutia "minut" contine 3 teste si costa cam 11 lei.
sper sa vi totusi cu vesti bune dupa eco :).
si eu am emotii pentru marti. sper sa vad "punctuletul" sa sa nu ma mai gandesc la extrauterina :(... DAR SA GANDIM POZITIV!!!! :)
mamica de bebitz 4+
Maria_K spune:
bine ai revenit leeloo!!
sa sti ca este cam asa cu gusturile. e ceva normal. am observat si eu .
mamica de bebitz 4+
mcrissa spune:
Maria K daca nu e acum bebe o sa cumpar teste.eu nu mai sunt atat de optimista si sa sper ca vine bebe luna viitoare.eu incerc de 4 ani sa am un bebe , timp in care am pierdut un bebe la 15 saptamani.mai am putin optimism, dar e cam pe terminate si asta![]()
Cristina, sigur in curand
sunt inca un mormoloc, neconfirmat la eco
Maria_K spune:
mcrissa imi pare tare rau! eu voiam doar sa te incurajez! sper ca nu te-am suparat...
noi incercam doar de 1 an, dar totusi te inteleg.
sa dea dumnezeu sa fie bine!
mamica de bebitz 4+
mcrissa spune:
Maria K cum sa ma superi, cand tu ma tot incurajezi de zor aici?mi-au prins atat de bine raspunsurile tale
.eu inca mai sper ca e bebe acum
Cristina, sigur in curand
sunt inca un mormoloc, neconfirmat la eco
Flowers spune:
Ma primiti in lista voastra?
DN 9.02.1978 UM 10.02.2008 DPN 17.11.2008
Mami
+ Julia
5.07.2002
mamiseli_11 spune:
Buna fetelor, am fost plecata de acasa si de asta nu am mai intrat. Dar am vazut ca ati fost foarte harnice la scris, nu mai reuseam sa va ajung din urma cu mesajele.
Viorica,imi pare foarte rau de pierderea lui BB, sunt alaturi de tine si familia ta.
Bun venit mamicutelor noi!
Mamiseli_11 cu mormoloc de 5+
Amalia spune:
Wow fetelor, scrieti intr-un ritm ametitor 
Noi am fost plecati in weekend pe la socrii la Ploiesti. Astazi, cum am venit acasa pe la pranz, m-am bagat la nani si am dormit vreo 3 ore. In loc sa ma scol cu o stare de bine, m-am trezit cu o senzatie de voma de nu reusesc sa-mi revin.
Baietii mei si-au pus sa pape singuri, ca-n baza mea, simt ca mi se face rau numai cand vad ce mananca
Ami, mamica lui David (6 ani si 7 luni)
si
8+
leeloo5979 spune:
chiar asa, e vreun grup mai harnic decat noi la scris? si cand te gandesti ca suntem de abia la inceputul odiseei
si ca mai avem muuuulte zile pana la soroc, imi inchipui cam pe unde am putea ajunge din moment ce doua capitole se termina in nici o saptamana
.suntem prea harnicute. eu ma duc pana la farmacia de la policlinica titan sa fac reteta soatei si sa imi iau si un kil de lamai, ca nu v-am zis, am inceput sa am preferinta pentru mancarurile acre, borsuri, lamai, etc, ceea ce pana acum nu ma puteam lauda. va pup si ne vedem in jumate de ora!
Leeloo5979
5+