*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (7)*
Raspunsuri - Pagina 13
Hera25 spune:
Alinushca ma bucur ca esti bine si bebe la fel.
Eu voi merge la doctor peste vreo 2 saptamani.
Bineinteles ca am o mie de emotii.Sper sa fie bebe bine.
In legatura cu pozele nu stiu sa le pun
si nici macar sa pun acolo varsta sarcinii. Lasa ca invat eu pana la urma.
Dar apropos cum se pune?Vreau si eu sa-mi pun acolo jos varsta sarcinii.![]()
Miria_cristina si eu sunt la doctorul Tutunaru si mi se pare ok, exceptand statul cu orele pe la usa lui...
nebunica-zapacica spune:
Maryb, multumesc frumos
N-am mai asteptat sa scaneze sotul poza, am
eu acasa si puteti vedea samburelul la pozele mele.
7+
Bebe in burtica
Dovada
maryb spune:
mary_81, draga mea, cum sa nu-mi amintesc de tine ??? bineinteles ca-mi amintesc, multumesc frumos pentru urari. tu ce mai faci ? nu ai mai scris de mult la aspirante. sper ca esti bine. 
hera, ca sa-ti pui semnatura de gravi intri la profil personal (contul meu - profil personal) si la semnatura scrii "gravi" intre paranteze [] si nr se saptamani. Apoi apesi butonul trimitere. 
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
brie spune:
alinushca
iti multumesc tare mult pt incurajari.Stii cat e de bine si cat de mult iti ridica moralul atunci cand cineva iti impartaseste din experientele lui si iti spune "si intr-un final a fost BINE"!!! 
Ma rog la DD sa fie bine si nu numai la mine ci la TOATE
Brie
8+
miria_cristina spune:
Of, fetele, fetele, c-o fi de vina sarcina sau nu, si pe mine asa ma impresionati toate! Si simt nevoia sa ma rog pentru fiecare in parte. nici nu deschid capitolul direct la pagina la care am ajuns, ci trec mai intai pe la prima pagina care are rugaciunea pentru gravidute, ca tare bine imi face s-o citesc!
Va
pe toate!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
yannisa spune:
buna fetelor,sunt o noua membra ma primiti si pe mine in clubul vostrul?.sunt o viitoare mamica in luna nov cam pe 24.sunt in 6 saptamani.as vrea sa va intreb ceva, eu am si acum dureri mici de burtica ,este normal?dar nu mereu si dureaza cam un minut.va rog sa-mi raspundeti si mie.inca nu am fost la doctor.va multumesc.eu pana acum nu am deloc greturi nici macarv dimineata,asa ma simt bine,sper sa o tin tot asa pe tot parcursul sarcini.si voua va doresc o sarcina usoara si fara greturi.va pup.
alinushca spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Of, fetele, fetele, c-o fi de vina sarcina sau nu, si pe mine asa ma impresionati toate! Si simt nevoia sa ma rog pentru fiecare in parte. nici nu deschid capitolul direct la pagina la care am ajuns, ci trec mai intai pe la prima pagina care are rugaciunea pentru gravidute, ca tare bine imi face s-o citesc!
Vape toate!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Miria, la Tutunaru sa te duci pregatita cu intrebarile pe care vrei sa i le pui, sa ii ceri sa iti dea testele de facut, sa ii spui istoricul tau si sa il intrebi de tratament. Ca altfel el asa nu prea e organizat. Daca eu nu il intreb nimic nu ma intreaba nici el pe mine nimic. E genul de doctor la care tre sa fii instruit cu ce iti trebe si ce ai nevoie.
Hera, trebuie sa fii logata, si daca te uiti in partea stanga a ecranului vezi acolo "Profil personal". Intri acolo, completezi liniile pe care vrei sa le completezi, completezi musai parola ta si apoi repeti parola un rand mai jos, iar la ultima casetutza de jos, aia mai mare care se cheama "Semnatura", scrii [ gravi ] (fara spatiile pe care le-am lasat eu) si adaugi 6+ sau cate saptamani ai acum. Apoi salvezi. Evident, in fiecare noua saptamana tre sa schimbi semnatura.
Despre poze, sunt mai multe site-uri unde poti sa le incarci. Cum ar fi www.flikr.com www.webshots.com www.picasa.googole.com cam asa ceva, si acolo ajunsa te descurci ca iti zic ei pasii. Ma bucur ca e totul in ordine.
Brie, o sa fie bine. Uite la odiseea cealalta unde fetele sunt putin mai mari decat noi, foarte multe au racit rau in perioada aia in care umbla gripa. Si au scapat toate cu bine fara exceptie. Raceala nu-i face rau lui bebe. Numa febra peste 38-39 e potential periculoasa. Asa ca ingrijeste-te doar si stai linistita.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+
siminica spune:
hello! nu am mai intrat de mult, dar am mai aruncat un ochi din cand in cand. mi se strange inima pentru fiecare dintre voi care a avut vesti proaste si ma bucur cu speranta pentru cele cu vesti bune. eu am intrat in saptamana a 8 a... am avut liber din cauza Pastelui Catolic. am stat acasa si ar fi trebuit sa ma odihnesc si sa fie bine, dar am avut zile urate de certa si plans si consum nervos cu partenerul. sper sa nu fi afectat in nici un fel pe bebe al meu ca asa de multe ganduri negre am avut ....
incerc sa-mi zic ca bebe conteaza (si asta simt in sufletul meu), orice ar fi si singura si in doi... dar totusi imi este frica de ce imi aduce viitorul. sper sa am putere si curaj sa trec peste toate.
am tot vazut ca ati facut scan la aproximativ 6 saptamani. ce ma ingrijoreaza nitel e ca dimensuinile pe care le dati mi se par mai mari decat ce mi-a masurat mie. eu la 6saptamani si 3 zile a masurat 0.63 cm...
va pup, simina
miria_cristina spune:
SIMINA - In viata infrunti multe necazuri, dar acuma nu trebuie sa te abati de la sarcina si de la conditiile cele mai bune pentru dezvoltarea copilasului tau. Dupa n-ai decat sa te certi, sa te desparti sau sa faci ce vrei.
Oricum , din experienta iti spun ca si daca te certi si daca nu lucrurile tot acolo vor ajunge si ca-s bune si ca-s rele. Asa ca, nu te mai consuma tocmai acuma.
Cristina si D
miria_cristina spune:
ALINA - Multumesc ca mi-ai zis! Este a doua oara cand merg la el si nu stiu cum se procedeaza. Sper sa fie totul in regula si faima ca este bun sa se adevereasca si la mine.
Tu il stii de mult? Ai facut tratament cu el, ca cele mai multe fete au facut? Eu nu stiu nici ce sa-i cer si nici ce sa-l intreb.
La prima sarcina m-am lasat in voia doctorului. Nici nu mai stiu cum a fost.
In rest, ca persoana, cum e?
Cristina si D